Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
+1edin139 je napisao/la:Potpis,ZaZelju je napisao/la:Da se treba raditi na privlačenju Željinih simpatizera na stadion to stoji. Imam i ja neke ideje. Recimo po jedan sektor na Sjeveru, Istoku i Zapadu, sa posebnim kartama, odvojiti samo za navijače koji će porodično pratiti utakmice. Ako treba dodatno platiti redare da ne dozvole drugima da prate utakmicu sa tih sektora. Sigurno da ima onih koji ne žele da čuju razne psovke sa tribina, poznajem mnoge koji radi toga ne dolaze na utakmice. Onaj sektor na Istoku do Juga i sektor na Zapadu do Sjevera uvijek zjape prazni. Možda upravo te dijelove tribina odvojiti za takve navijače.
Odveo sam dijete prije dvije godine na zeljinu utakmicu prvi i zadnji put za sada.
Kada je kod kuce objasnjavao kako mu je bilo na utakmici samo je naveo citav arsenal psovki, neka hvala. (uglavnom to je za sada 4 navijaca manje).
Doduse ja odem i sada ponekad al mnogo manje nego sto bi cinio da mogu rahat djecu povest.
MojaTVJiestifo je napisao/la:Ima li prenosa na BHT ?
MojaWebTVdiplomatija je napisao/la:Može li mi neko molim vas predložiti neku stranicu gdje mogu gledati utakmicu, evo već treću sedmicu molim ali niko ništa, hvala lijepa unaprijed
U istim smo g0vnimaRaonffa je napisao/la:Hoće li biti kakav stream, odavno nisam domaću propustio
Ma patnja živaVirtu4l je napisao/la:U istim smo g0vnimaRaonffa je napisao/la:Hoće li biti kakav stream, odavno nisam domaću propustioJa odavno nisam stream propustio, ali ovu pratim na bet365
Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921, strucnjak9 i 67 gostiju.