FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

AlfredNobel
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la AlfredNobel » 20 maj 2018, 15:37

Što se tiče Pavlovića, ne znam čemu odjednom mijenanje mišljenja od strane pojednih? Ne želim biti onaj lik tipa Evander ili sioux, koji dođu i kažu "eto rekao sam vam", ali desetine puta sam pisao da je Pavlović prosjek. Čovjek je malo bolji od Bandovića, znači primi nemoguće, skine nemoguće i tako kroz sezonu, bez ikakve konstante. Bojan nije skinuo nijedan penal od kad je ovdje, ma šta skinuo, nije stranu pogodio. Kad se sjetim Zarije, ja molio Boga na zapadu da barem stranu potrefi.. Uz sve to, nenormalno je nesiguran golman u svim mogućim situacijama, da li su to ispucavanja, istrčavanja, hvatanja itd. Bolji golman mora doći, e sad da li će to biti Velić, ne znam. A koliko se ja sjećam, Velić uopšte nije loš golman.. Sjećam se da sam ga pratio i imao je dosta dobrih intervencija i mečeva u kojima je branio, ne znam na osnovu čega je odmah dočekan na nož..

Da se ja pitam, odmah bi naredio da se vrati mali Vladan Kovačević. Pružio bi mu odmah šansu, bez ikakvog razmišljanja, pa možda repriza priče Donnaruma. Odmah ga na pripreme i neka uđe u fazon. Ali, ništa od toga..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 20 maj 2018, 15:43

@BordoSarajevo to je to, kad smo ga prizivali prošlih godina, nismo ni slutili da ćemo ga tjerat upravo zbog onog što smo mu navodili kao najjači adut. :mrgreen: Čast, obraz, poštenje, mu.da, lupanje šakom od sto i napuštanje kad vidi s kim ima posla. Na svim tim ispitima je pao. Na terenu, onako, ima dosta njegove odgovornosti al s ovim glistama ni Ančeloti ne bi napravio zapažen rezultat.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 20 maj 2018, 15:56

Ja Kovačevića prizivam par mjeseci. Ne treba puno mozga da se shvati koliko smo fula imali sa našim igračima a koliko sa transferima. Jedini "promašaji" su Plakalo, al to je momak koji fizički nije ni ličio na golmana, prenizak je, i Kadušić koji je ipak starter u najboljoj BH ekipi, kod nas je et bio tanak. Ostalo su Mujakić (top klasa), Šabanović (potencijal, vidi se da zna), Mustafić (nedovoljno igrao al za sad solidan), Herić (svaku minutu koju je proveo na terenu je pokazao klasu), Hadžić nedovoljno igrao al uradio dovoljno, Smajlagić rasturio pripreme a sad dobar u Sloveniji, Radovac bio najbolji igrač one 2014/15, njegova glava (al i leđa) su ga spriječili da izgradi karijeru, a da ne idem toliko unazad i ne spominjem one dječake koji su sa 16 godina davali golove kad nas je Ješić vodio, jer se nisu naigrali. Mi smo jedna od rijetkih ekipa koja mirne duše može sa 7 juniora i 4 iskusnija igrača izvuć sezonu (uz rotacije, naravno) i bit samo u plusu, gore od ove sezone ne može. Evropu nismo izborili, poklonjena nam je.
A koliko smo promašaja imali sa transferima u ovih par sezona?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 20 maj 2018, 16:06

Bilić "Billy" se raspisao po facebooku oko princa Harrya, zayebaje se, gluposti valja po društvenim mrežama, boli njega i ostale za sportskim direktorom, jučerašnjim porazom i ozbiljne situacije u klubu. Al hajde, šta možemo..
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 20 maj 2018, 16:17

Svaka cast za ovaj klip. Rekao bi covjek Casillas. :D
Pavlovic nije los golman ali nije ni klasa, dovoljan za ovu ligu. Ne znam po vama ko je to najbolji na GK poziciji u ligi?
Meni je bitnije da ispred golmana igraju 4 jaka igraca, koji su bedem i koji nece dopustiti milion sansi za protivnika.
Ako ide pravilo 4 stranca, ko zna sta misle u Klubu u vezi 'odabrane' cetvorke i koji su to igraci koji ce igrati sljedece sezone a da nemaju nas pasos.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 20 maj 2018, 16:41

High je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:Nece Dusanu niko govorit' sta ce on tetovirat'. Nek' si se uredii Dusane.
P.S. Sta je tu je.
Jesi li mu ti menadžer?
Ja mu snimam klipEve za hajlajtsa :ljepota:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 20 maj 2018, 16:44

Mi imamo 3 problema koja nikad nazalost ne mozemo ispravit.
Nemamo pare
Nemamo znanje
Nemamo drzavu
NEMA NI SPORTA NI NICEG DRUGOG

Hocemo Benka Jajala Delaca, njih imali 6 mjeseci i izvrsni direktor kluba kaze probijen budzet.

Rekord lige za 25 godina 1.3 m € sto se jedan igrac prodo, 40000 ljudi prisistvovalo na jednoj utakmici samo jedan put u 25 godina. Prosjek ljudi po utakmici 1.600. Tv prava drzavna televizija jedina ima prava za 58000 km po sezoni. Stadioni kao u austriskoj kantonalnoj ligi.

Dzenan uscuplic, je pobjedio juniorsku ligu sa 19 bodova vise od drugo plasirane ekipe. Neki ce reci super, nisam nikad gledao treninge koje vodi dzenan al covjek koji nema A LICENCU a trener je 20 godina, covjek koji rovi nos i govori non stop isto kako moze napravit igraca kao sto je benko nikako.

Husref malo bolji od dzene nezna nove metode (nigdje vani nije iso da stazira, nikoga vani nije trazio za 20 godina dovoljno govori).

Sta reci za skolu viteza veleza slobode krupe itd kad je covjek jao dzenan podero ligu

Drzava mujakic je dokaz mihojevic ie dokaz saric duljevis zakaric menalo daj samo da idem iz ove drzave nije bitno gdje

Tesko je u ovoj ligi imat plan program ovde moras na mangupluk lopovluk uz dobar lobi u NS I DOBRE VEZE SA STRANKAMA VLADAJYCIM

Aemon
Kontakt:

Post Postao/la Aemon » 20 maj 2018, 16:55

BordoSarajevo je napisao/la:https://www.transfermarkt.com/nedin-tuc ... ler/566979

Šta ćemo s ovim Van Der Sarom? :mrgreen:
Yebo mu Runda majku, krmak debeli
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015, 2019, 2020.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014, 2019, 2021.
Osvajači super-kupa: 1997.
Gazi SDA-ovu prčiju!

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 20 maj 2018, 17:07

Samo što se krenulo sa centra, široki poveo :facepalm: :facepalm: :facepalm:

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 20 maj 2018, 17:07

Aemon je napisao/la:
BordoSarajevo je napisao/la:https://www.transfermarkt.com/nedin-tuc ... ler/566979

Ma to on iz ljubavi prema sarajevu bolan... ni slucajno da bi uzeo lovu od roditelja i uvalio ga u klub.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 maj 2018, 17:20

Historicar je napisao/la:Samo što se krenulo sa centra, široki poveo :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Pa sta? Nebitno za nas, ako ti nesto znaci Radnik je izjednacio
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Aemon
Kontakt:

Post Postao/la Aemon » 20 maj 2018, 17:26

FrancescoTotti je napisao/la:
Aemon je napisao/la:

Ma to on iz ljubavi prema sarajevu bolan... ni slucajno da bi uzeo lovu od roditelja i uvalio ga u klub.
Olicenje onog sta smo postali: neinteligentna pojava debelog svinjceta koji nam dovodi igrace iz ljubavi prema Sarajevu :)
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015, 2019, 2020.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014, 2019, 2021.
Osvajači super-kupa: 1997.
Gazi SDA-ovu prčiju!

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 20 maj 2018, 17:37

MortemHz je napisao/la:
Historicar je napisao/la:Samo što se krenulo sa centra, široki poveo :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Ja koliko znam nasim su dobre premije obecane samo da budu treci ( to prije nego sto su gurbeti uzeli kup) , e sad ako su im premije jos uvijek aktuelne dabogda marke ne dobili
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 maj 2018, 17:50

Inijesta je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Ja koliko znam nasim su dobre premije obecane samo da budu treci ( to prije nego sto su gurbeti uzeli kup) , e sad ako su im premije jos uvijek aktuelne dabogda marke ne dobili
A da.. nesto su spominjali to
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 20 maj 2018, 18:05

Bit ce da su dio tih premija odvojili za igrace Radnika.Ev poveli domaci :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 20 maj 2018, 18:07

Aemon je napisao/la:

Runda iskoristio jaranstvo s Husrefom, Husref sve aminovao kimanjem glave u znak odobravanja i dobismo jos jednog totalno beskorisnog igraca u ekipi !
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 20 maj 2018, 18:24

Al hej, premije za TRECE mjesto :urnebes: :tokralju: :tokralju:
ZZ

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 20 maj 2018, 18:30

moj uzor-S.G je napisao/la:Al hej, premije za TRECE mjesto :urnebes: :tokralju: :tokralju:
U tom momentu premije za evropu u kojoj ce opet uzet puno vise love nego sto ce dati za te premije ;)
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 20 maj 2018, 18:51

Završi se i ovosezonski pakao, treči smo na kraju.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 20 maj 2018, 19:02

Nabolja gol razlika..
Najvise golova dali uz Zrinjski..
Najmanje primljenih uz Siroki..

Najgora sezona FKSarajeva unazad par godina :lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Djulboni, lakilone, Lavcina, MaroonBjelave, Paromlinac i 65 gostiju.