Postao/la ultrasstyle_tz » 27 jul 2013, 16:51
pa nazivaju ovi nasi novokomponovani na tribini, sto su zasrali od sickog dje god su otisli....njima su svi od sickog i slavinovica seljaci a po Tuzle bas zbog njih nece na tribinu jer njih smatraju seljacinama i nece da se poistovjete sa takvim....ko sto svi kazu , ako je uslovan teren bolje i tamo, jer ima nasih navijaca pa nek se ljudi zabave malo.
a sto se tice Denisa, dobio je za zadnju sezonu 20.000 na ruke od Adema, u stan mu odnio- to svi znaju jbg. Al je fazon sto sam siguran da to nigdje nema evidentirano, Adem odnio pare, ali nigdje nema u FK Slobodi da ga je Adem isplatio i za koju svrhu..
dok svi ugovori postoje i svi su na teret Slobode, ovaj moze rec dao mi Adem onako 20.000 a ja posebno imam svoj ugovor i platu... sve je na rijec igraca i tu je posao za policiju i sudstvo. Zato skoro niko od njih ni ne racuna na svoja potrazivanja, prvenstveno Sabovici i Davud (bar sam ja tako ) jer su to dvostruki, visestrani ugovori, preko firmi placanja, ovog-onog...posla za tuzliastvo preko glave. To najbolje pokazuje sta su nam radili od kluba i kako su ga vodili.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!