Koje ste vi budale i kakve uvrede saljete britancu

Salu na stranu Damir izgleda 70% svjeziji od zujana iz britanije
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Ja ga odradio dok sam Mirzu gledaoLjumanM95 je napisao/la:
a i dobro si me napomeno vidim nešto mi fali u ove sitne sate![]()
nisam uopste planirao da gledam ni mirzu ni ovoga, ono samo par gemova reko da vidim i odoh spavati, kako je krenulo necu do 6 leci, a do tad ima da se zaledim, na mobitelu pise da je trenutno -6, muka mi kad vidim sunce u AustralijiMinjore je napisao/la:Joj nisam se vako smrzoo odavnoTHEC je napisao/la:joj edmunda kralja, stoji na jednoj nozi frajer, pa predaj, smrzoh se ko pi.cka
i takav je ovaj bolji od Damiraesprit24 je napisao/la: Salu na stranu Damir izgleda 70% svjeziji od zujana iz britanije
protiv Berdycha igra u 2.koluAnatomija je napisao/la:Mirza-R.Stepanek 2. kole može i njega dobiti
DA JE MIRZA TU, VELIKI HASO BI IMAO KOLEGU U BOLNICKOJ SOBIQUARTERBACK je napisao/la:forster ahahhahahahaha suti evo kozojeb poceo da masi samo da ga pocne vozat damir uhh uzeo bi sto posto
da je mirza na damirovom mjestu kozojeb bi na apraratima zavrsio zivota mi
Ne bi me cudilo da se ode u petom setu tamo do rezultata 22-20... Nasli bi me ohladjenogTHEC je napisao/la:nisam uopste planirao da gledam ni mirzu ni ovoga, ono samo par gemova reko da vidim i odoh spavati, kako je krenulo necu do 6 leci, a do tad ima da se zaledim, na mobitelu pise da je trenutno -6, muka mi kad vidim sunce u AustralijiMinjore je napisao/la:Joj nisam se vako smrzoo odavnoTHEC je napisao/la:joj edmunda kralja, stoji na jednoj nozi frajer, pa predaj, smrzoh se ko pi.cka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.