FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- anelbavarac
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Prenos na arenasport2.
Nismo svi na Moja TV, ima nas i na kablovskoj, bez Arene 2.anelbavarac je napisao/la:Prenos na arenasport2.
Link, solidan, plz?
24.04.1991.
Stern des südens
Stern des südens
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
U prvoj postavi ''fale'' Schweini, Gomez, Robben i Alaba, a uspijemo izvesti ovako yebenu postavu.

...bar tako kazu.Mnogo,mnogo,ali bas mnogo smo jaki

Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
- farinelli123
- Kontakt:
http://www.sportlemon.tv/c-1.html" onclick="window.open(this.href);return false;gorstak je napisao/la:Nismo svi na Moja TV, ima nas i na kablovskoj, bez Arene 2.anelbavarac je napisao/la:Prenos na arenasport2.
Link, solidan, plz?
Pokusaj ovde, cesto gledam preko ovoga i retko ima prekida, i slicnog.
•
http://www.sports-x.net/p/channel5.html" onclick="window.open(this.href);return false;
I never smile if I can help it. Showing one’s teeth is a submission signal in primates. When someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life.-Dwight K Schrute
- LiliumBosniacum
- Kontakt:
http://www.bhtelecom.ba/webtv.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- rob do bagro
- Kontakt:
Sky sport HD http://www.****sports.eu/watch/72464/ ... nline.html" onclick="window.open(this.href);return false;
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- anelbavarac
- Kontakt:
Hajmo prognoza dok nije pocelo ja prognoziram 0:2
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Pobjeda/poraz/neriješeno: pobjeda Bayernaanelbavarac je napisao/la:Hajmo prognoza dok nije pocelo ja prognoziram 0:2
Konačni rezultat: 0:3
Prvi strijelac: Mandja

Svi u napad, jedan je Bilal!
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
Ovaj smajo ti nije potreban, kad si isti taki, vidi te bolan.JetSet_Hantraga je napisao/la:![]()

Zbiberiše nam ga samo tako, zapapriše malo situaciju tamo Bjelorusi.
Prije toga Kroos nakon odlične solo akcije prazan gol nije pogoditi uspio, tačnije stativu, a kod ovog gola kapetan nam ispao na desnoj strani, njihovoj lijevoj, ostalo puno prostora na lijevoj, njihovoj desnoj.

Evo držimo igru, Bilala ne štede, inače ode on s lakoćom.
@smopi respect.

Al' dobro si ovo za Riberya rekao, RESPECT.

S koliko igraca se ovaj BATE brani!?!?!Zakleo bih se da ima vise od deset igraca
.
Primismo gol iz polukontre , iz pokusaja udarca na gol desila se asistencija za pavlova i gol . Treba sad probiti bunker u narednih 60 minuta
.

Primismo gol iz polukontre , iz pokusaja udarca na gol desila se asistencija za pavlova i gol . Treba sad probiti bunker u narednih 60 minuta

I never smile if I can help it. Showing one’s teeth is a submission signal in primates. When someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life.-Dwight K Schrute
Tako to biva sa ovim nesto slabijim protivnicima.
Oni se nabriju na klubove kao sto je Bayern, dok drugi i ne shvate bas ozbiljno protivnika.
Pogledaj ti samo kako su displinovani u odbrani.. pa ti probijaj sad taj bedem?
Oni se nabriju na klubove kao sto je Bayern, dok drugi i ne shvate bas ozbiljno protivnika.
Pogledaj ti samo kako su displinovani u odbrani.. pa ti probijaj sad taj bedem?

E moj gigantu Bavarski.
Ima li kakve sanse da se ovo preokrene? Nije da me nesto briga za Bayern, cisto radi dvice na kladari 

"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
- LiliumBosniacum
- Kontakt:
Sudija je tragican, moglo bi biti povreda itekako.
Neozbiljan pristup u startu je kostao koliko je kostao, Jup je po meni trebao izvesti Shaqiria odma, a sada ce ga vjerovatno oko 60 ubaciti. Bit ce tesko doci do pobjede sada, jako tesko, valja ovaj bunker probit.
Neozbiljan pristup u startu je kostao koliko je kostao, Jup je po meni trebao izvesti Shaqiria odma, a sada ce ga vjerovatno oko 60 ubaciti. Bit ce tesko doci do pobjede sada, jako tesko, valja ovaj bunker probit.
Šaćira u igru ... samo nezz koga vani ... ja bi volio Badstubera ali et vjerovatno će biti Martinez ili Muller ...
Bernd Stange;Ovdje su moji prsti umjesani 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Mrtvo, mrtvo je ovo poluvrijeme bilo, Mullera nema, Ribery nezainteresovan, Mandžuka odsječen, pokušavalo se nabačajima no s jednim špicem to slabo fajde ima.
Oznojiće, oznojiće gujice, a eto ako pitate za favorita u nastavku, znamo svi da je to Šaćir, a može i Schweini, jer sa ove dvije šestice slabo nas ima u organizaciji prema naprijed.
Oznojiće, oznojiće gujice.
Oznojiće, oznojiće gujice, a eto ako pitate za favorita u nastavku, znamo svi da je to Šaćir, a može i Schweini, jer sa ove dvije šestice slabo nas ima u organizaciji prema naprijed.
Oznojiće, oznojiće gujice.

Daj jos samo Bate da mi uzme pare na kladionici...i to protiv bavarskog giganta
Kakva je igra, imal sansi makar ?

Kakva je igra, imal sansi makar ?
pi.
- MajklRounder
- Kontakt:
Ma ovdje ce biti pobjeda ja sam ubjedjen samo da ubodu jedan doci ce jos 2-3 , samo ovi polomise Bog te 

Na staroj Blatuši zastava viori i ona govori Čelik je najbolji,ja volim KPD-om i njegov bjeli sjaj,ja volim Čelika i nikog vise znaj !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.