FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Neće se Široki naguziti Zrinjskom ni u kojem slučaju, nisu oni ta ekipa.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Te ekipe su Sloboda i Mladost DK kojih sreca nema u ovoj ligi jer tu ni ne pripadaju.Virtu4l je napisao/la:Neće se Široki naguziti Zrinjskom ni u kojem slučaju, nisu oni ta ekipa.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ima ona izreka: Ne vjerujem mu kad bi gole guzice na užarenu peć sjeo...
E isto tako ja vjerujem anamo onim (Široki, Zrinjski) da neće pustiti, hajmo mi uraditi što je do nas.. Pa da nas bude briga kako će oni odigrati...
I onda ako Bog da u zadnjem kolu.. GOL ZA GOLOM ETO NOVE POBJEDE, S POBJEDAMA DOLAZE I TITU.......

E isto tako ja vjerujem anamo onim (Široki, Zrinjski) da neće pustiti, hajmo mi uraditi što je do nas.. Pa da nas bude briga kako će oni odigrati...
I onda ako Bog da u zadnjem kolu.. GOL ZA GOLOM ETO NOVE POBJEDE, S POBJEDAMA DOLAZE I TITU.......

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Daleko od toga da nekome vjerujem, naravno, ali nisu oni u nekoj ljubavi, čak naprotiv, stvara se tamo neki rivalitet. Jedino što se tu može umiješati jeste politika.
Kad bih birao jedan klub u ovoj ligi sa kojim imamo najbolje odnose i pravi sportski rivalitet, bio bi to Široki. Jedini u ovoj ligi koji nas ne mrze iz dna duše.
Kad bih birao jedan klub u ovoj ligi sa kojim imamo najbolje odnose i pravi sportski rivalitet, bio bi to Široki. Jedini u ovoj ligi koji nas ne mrze iz dna duše.
Zadnja izmjena: Virtu4l, dana/u 09 mar 2018, 11:31, ukupno mijenjano 1 put.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Pa o tome i govorim... Politika...Virtu4l je napisao/la:Daleko od toga da nekome vjerujem, naravno, ali nisu oni u nekoj ljubavi, čak naprotiv, stvara se tamo neki rivalitet. Jedino što se tu može umiješati jeste politika.

Derbi u Kamernom!
Dva ljuta gradska rivala, FK Željezničar i FK Sarajevo, zajedno u Kamernom! Ovaj put, neće biti nikakvog 'ukrštanja kopački' već zajednička posjeta ova dva tima, zajedno sa članovima stručnih štabova i uprava klubova, na kultnu predstavu Kamernog teatra 55 – „Žaba“.
Kad se sastave
Dva ljuta gradska rivala, FK Željezničar i FK Sarajevo, zajedno u Kamernom! Ovaj put, neće biti nikakvog 'ukrštanja kopački' već zajednička posjeta ova dva tima, zajedno sa članovima stručnih štabova i uprava klubova, na kultnu predstavu Kamernog teatra 55 – „Žaba“.
Kad se sastave

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Današnja presica uvezi tekme u nedjelju i potpisivanja ugovora sa zlatnim sponzorom jeli ide negdje uživo ili će se samo moći pročitati negdje o čemu je riječ
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ja mislim da 1921.ba snima live na facebook stranici.. Ali svakako mozes sve lijepo preslusati na sportsport.ba nakon sto upload naprave na objavi...nide je napisao/la:Današnja presica uvezi tekme u nedjelju i potpisivanja ugovora sa zlatnim sponzorom jeli ide negdje uživo ili će se samo moći pročitati negdje o čemu je riječ
Željezničar je objavio da je Sarajevo osiguranje novi Zlatni sponzor kluba, a tim povodom na pres konferenciji obratio se i direktor te osiguravajuće kuće Arif Kulić.
“Sarajevo osiguranje se vratilo na stare staze i bilježi odlične rezultate u poslovanju. Primjetili smo dobru atmosferu u Želji i zato smo odlučili da postanemo Zlatni sponzor jednom ovakvom kolektivu. Nadam se uspješnoj i dugotrajnoj saradnji, te da i mi i Željo bilježimo odlične rezultate i da budemo lideri. Željo u fudbalu, a mi u osiguranju”, rekao je Kulić.
I predsjednik Plavih, Senad Misimović, istakao je zadovoljtsvo postignutom saradnjom, potvrdivši da je sa Sarajevo osiguranjem potpisan jednogodišnji ugovor.
“Hvala partneru Sarajevo osiguranju, a sve što radimo, radimo da bi stvorili uslove da budemo respektabilan klub. Zlatno sponzorstvo u ovim uslovima je vrlo važna stvar, pokušat ćemo stvoriti pretpostavke da zajedno dostignemo novi nivo u poslovnoj saradnji. Da bi klub uspješno poslovao, moraju biti u sinergiji poslovni segment i sportski segment”, kazao je Misimović, dodavši:
“Sa finansijske strane ovo nam mnogo znači, a klub ima obavezu da traga za generalnim sponzorom. Naš klub je orijentisan na spektar sponzora, u viziji kluba, mi smo sa našim poslovnim partnerom nominalno sklopili generalno sponzorstvo”, poručio je prvi čovjek kluba sa Grbavice.
“Sarajevo osiguranje se vratilo na stare staze i bilježi odlične rezultate u poslovanju. Primjetili smo dobru atmosferu u Želji i zato smo odlučili da postanemo Zlatni sponzor jednom ovakvom kolektivu. Nadam se uspješnoj i dugotrajnoj saradnji, te da i mi i Željo bilježimo odlične rezultate i da budemo lideri. Željo u fudbalu, a mi u osiguranju”, rekao je Kulić.
I predsjednik Plavih, Senad Misimović, istakao je zadovoljtsvo postignutom saradnjom, potvrdivši da je sa Sarajevo osiguranjem potpisan jednogodišnji ugovor.
“Hvala partneru Sarajevo osiguranju, a sve što radimo, radimo da bi stvorili uslove da budemo respektabilan klub. Zlatno sponzorstvo u ovim uslovima je vrlo važna stvar, pokušat ćemo stvoriti pretpostavke da zajedno dostignemo novi nivo u poslovnoj saradnji. Da bi klub uspješno poslovao, moraju biti u sinergiji poslovni segment i sportski segment”, kazao je Misimović, dodavši:
“Sa finansijske strane ovo nam mnogo znači, a klub ima obavezu da traga za generalnim sponzorom. Naš klub je orijentisan na spektar sponzora, u viziji kluba, mi smo sa našim poslovnim partnerom nominalno sklopili generalno sponzorstvo”, poručio je prvi čovjek kluba sa Grbavice.
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
-
- Kontakt:
Milina je citati nasu temu ovih dana. Sve manje pizdimo, sve vise pozitivnih komentara, samo da tako nastavimo. Cak se i Neymo smirio.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Na današnjoj press konferenciji u Plavom salonu medijima se obratio šef struke Admir Adžem i prvotimac Adi Mehremić.
"Iza nas je regularni dio prvenstva i počinje Liga za prvaka. Učinit ćemo sve da ostvarimo ono što želimo, a to je da budemo na vrhu naše lige. Imali smo malo vremena nakon Čelika da se pripremimo za Krupu. Igramo sa ekipom koju smo nedavno dobili, ali to nas ne smije zavarati, jer će to biti potpuno drugačija utakmica. Raduje me da se vrijeme poboljšava i da će teren biti mnogo bolji za igru. Svi smo zdravi, osim Siniše Stevanovića koji ima tri žuta kartona i imat ćemo slatke brige", kazao je Adžem.
Ne ureklo se, AMIN!

"Iza nas je regularni dio prvenstva i počinje Liga za prvaka. Učinit ćemo sve da ostvarimo ono što želimo, a to je da budemo na vrhu naše lige. Imali smo malo vremena nakon Čelika da se pripremimo za Krupu. Igramo sa ekipom koju smo nedavno dobili, ali to nas ne smije zavarati, jer će to biti potpuno drugačija utakmica. Raduje me da se vrijeme poboljšava i da će teren biti mnogo bolji za igru. Svi smo zdravi, osim Siniše Stevanovića koji ima tri žuta kartona i imat ćemo slatke brige", kazao je Adžem.
Ne ureklo se, AMIN!

Gdje je Proja?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- plavousrcu
- Kontakt:
Ajmooooo Radnice. Osvetite se za kradju u prosloj sezoni. Mene je strah ovih utakmica za "malim" klubovima. Tu kiksa ne smije biti i zato protiv Krupe opsta mobilizacija. Tamo smo ih lako dobili, ali ne znaci da ce i u Dolini tako biti.
Danas dobijamo 2-1 dok ce Zrinjski igrat nerjeseno tako da cemo pred derbi imat 2 boda viska,u derbiju pocet opstu ofanzivu a ne nekakvu taktiku da neprimimo go pa ako sta uvalimo,dakle od pocetka ih nabit u guzove i nedat da disu,ako Adzem opet bude fol ganjo neku nulu nista od toga.
Sutra igramo tj. dobijamo 

- kolezeljovac
- Kontakt:
Jeli realno da Zrinjski svaku tekmu mora biti na BHT1....
Cuo bi ti alkoholičara Sliškovića i majorizirane kad se ne bi jedna prenosila, iz Sarajeva stigla direktiva, ne volU naskolezeljovac je napisao/la:Jeli realno da Zrinjski svaku tekmu mora biti na BHT1....

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- kolezeljovac
- Kontakt:
Legenda kluba na ljevom beku kod Zrinje kako napravi gresku, djuric za vodostvo Radnika 

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.