sve to opet povlači pitanje SD-a , dakle dovedu sd-a nakon dovođenja opet 5-6 igrača ovi iz uprave i kontaju da će se sklonit ako poslije toga postave nekog statistu da glumi gromobran...mislim neće proći definitivno...nit će se navijači vratiti bez ozbiljnih ulaganja u kadar...kažu da su došli da rade pa da vidimo, imal šta junaci?MortemHz je napisao/la:Naravno, treba poceti sa tim cim prije. Za europsku ligu nemam neka ocekivanja, vjerovatno cemo jedva proci prvo pretkolo, u drugom cemo posrnuti i to bi bilo to. Istog dana pozvati 5-6 igraca u klub zajedno sa ovim kojima isticu ugovori i probati se dogovoriti sa svakim da sporazumno raskinemo ugovor a 2-3 sacuvati i onda krenuti ''u lov'' na bolje igrace.BordoSarajevo je napisao/la:Vidio sam i ja da je do 2019 na transfermarketu al mislim da je Husref rekao da ovi novi igraci imaju ugovor do ovog ljeta ako se ne polažu ili se varam?MortemHz je napisao/la: Do ljeta 2019. godine brate
Još ako i taj ostane.. katastrofa
Imamo otpada previše u ekipi, mora se to počet čistiti
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- ThrillerHz
- Kontakt:
Eno Salihovic slobodanHigh je napisao/la:Naziru li se kakva pojačanja, osim Ordagića, Pirića i Misimovića?!

1946~
Kako šta je sa Sarićem? Igra cijelu sezonu iako većinom igra k'o mlohava ćuna, a znaš da neće produžit ugovor. Onda ti lik uoči zadnjeg kola kaže da neće da igra, da čuva noge, i ti plasiraš u javnost da je lakša ozljeda a ubaciš juniora kojeg optužiš za poraz. Gdje je autoritet?StariGrad071 je napisao/la:Cuj nema autoritet u svlacionici hahahahaha. Sta je sa slucajem Saric?
Steta, ali sezona je zavrsila kako je i pocela, tmurno. Dva kiksa golmana.
Ono što je juče Mustafić pokazao, Sarić je pokazivao u 70% utakmica sezone. Je l' Husref ikad rekao "za poraz je kriv Sarić koji neće da trči"? Šabanovićeva partija je za nijansu bolja od većine Bekićevih unazad dvije godine, kad je Husref rekao da smo izgubili zbog Bekića?
Ko je stavio Hebiba na desnog beka iako Soma iz Župče vidi da Hebibović ne zna igrat beka? Ko je stavio Halida lijevo iako se iz aviona vidi da je momak mrtvi dešnjak i da je na lijevoj strani igrač manje?
Nije svrha pokupit za utakmicu 11 najboljih imena, nego popunit prave pozicije. Zato nam je Stanojević neke utakmice igrao štopera jer je pravi štoper Novaković suspendovan, pa se momak gubio i primali smo retardirane golove.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
loše je ,katastrofalno i to stoji . al nema potrebe da izmisljamo stvari Sarica mozemo voliti ,mrziti al on je dobar igrac to sto nije potpisao ugovor je stvar nesposobne uprave .skoroalen je napisao/la:Kako šta je sa Sarićem? Igra cijelu sezonu iako većinom igra k'o mlohava ćuna, a znaš da neće produžit ugovor. Onda ti lik uoči zadnjeg kola kaže da neće da igra, da čuva noge, i ti plasiraš u javnost da je lakša ozljeda a ubaciš juniora kojeg optužiš za poraz. Gdje je autoritet?StariGrad071 je napisao/la:Cuj nema autoritet u svlacionici hahahahaha. Sta je sa slucajem Saric?
Steta, ali sezona je zavrsila kako je i pocela, tmurno. Dva kiksa golmana.
Ono što je juče Mustafić pokazao, Sarić je pokazivao u 70% utakmica sezone. Je l' Husref ikad rekao "za poraz je kriv Sarić koji neće da trči"? Šabanovićeva partija je za nijansu bolja od većine Bekićevih unazad dvije godine, kad je Husref rekao da smo izgubili zbog Bekića?
Ko je stavio Hebiba na desnog beka iako Soma iz Župče vidi da Hebibović ne zna igrat beka? Ko je stavio Halida lijevo iako se iz aviona vidi da je momak mrtvi dešnjak i da je na lijevoj strani igrač manje?
Nije svrha pokupit za utakmicu 11 najboljih imena, nego popunit prave pozicije. Zato nam je Stanojević neke utakmice igrao štopera jer je pravi štoper Novaković suspendovan, pa se momak gubio i primali smo retardirane golove.
Svi igraci koji su dosli na zimu,crepulja,altim....I ostali,klub ima klauzulu ako ne zadovolje mogu raskinuti ugovor u junu bez ikakvih naknada
Samo Sarajevo
-
- Kontakt:
Pa po čemu je to Sarić dobar igrač, ja ne znam čime vas je taj lik kupio. Od kako je došao meni je mrtvi prosjek koji zna ponekad bljesnut i to je to. A da ne pričamo o njegovih 500 izgubljenih lopti kroz citavu sezonu na našoj polovini i igranja sa 50% zelje.
@bordobijeli brate nije on totalna katastrofa, al' je imao preloših nastupa, nikad mu ništa nije rečeno. Neko je već spomenuo, nije bio prevaga kao Duljević da igra svaku utakmicu iako znamo da nema ništa od njega iduće sezone. Da se u tim njegovim lošim utakmicama uvodio i uigravao Mustafić, momak se ne bi ni pogubio u tako bitnoj tekmi. A za juče, kažem ti da je povreda izmišljena, Sarić nikako nije trebao bit u konkurenciji. Nije htio da mu se pred reprezentativno okupljanje desi ono što se Sinanu desilo.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
ma ok je to sve al mislim da trazimo u pogresnim osobama razloge lose igre ,mislim da je Saric najmanji krivac . uvijek imamo tako neke koje napadamo tipa Duljevic,Crnkic,Rustemovic,Bilbija A Uzdizemo neke igrac tipa Stepanova ,Stanojevica .skoroalen je napisao/la:@bordobijeli brate nije on totalna katastrofa, al' je imao preloših nastupa, nikad mu ništa nije rečeno. Neko je već spomenuo, nije bio prevaga kao Duljević da igra svaku utakmicu iako znamo da nema ništa od njega iduće sezone. Da se u tim njegovim lošim utakmicama uvodio i uigravao Mustafić, momak se ne bi ni pogubio u tako bitnoj tekmi. A za juče, kažem ti da je povreda izmišljena, Sarić nikako nije trebao bit u konkurenciji. Nije htio da mu se pred reprezentativno okupljanje desi ono što se Sinanu desilo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Crepulja je ok
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sram te bilo Husrefe!
pa jbg ga ti onda ne kontaš osnove....normalno je da se ljudi ljute kad neko ko treba organizovat igru ne igra dobro tj. ne radi svoj zadatak, ali i njega je trener stavio da to radi i on je odgovoran ako to ne radi....igrači tipa Stanojević izađu i igraju srcem , defanzivno...koliko mogu i to im je plafon...zašta njega da krivim ??? sve je igrao gdje god ga stave, Adukor isto...iako ima stopera u rosteru , koriste se veznjaci nazad...sve su to rizikovanja i kockanja koja rezultiraju na određen način...da je potrebno i ne bih rekao baš, taj stoper je svakako bio tu...samo mnogo tu ima bar kod ovog trenera stavljanja krivice na igrače a totalno neka nelogična rješenja i silovanja nečega...i onda je kao igrač kriv kad takva postavka ne uspije....puno pod kožu da stane ma koliko mi Hus drag bio...po njemu plan igre je svaki put besprijekoran bio....bordobijeli je napisao/la:ma ok je to sve al mislim da trazimo u pogresnim osobama razloge lose igre ,mislim da je Saric najmanji krivac . uvijek imamo tako neke koje napadamo tipa Duljevic,Crnkic,Rustemovic,Bilbija A Uzdizemo neke igrac tipa Stepanova ,Stanojevica .skoroalen je napisao/la:@bordobijeli brate nije on totalna katastrofa, al' je imao preloših nastupa, nikad mu ništa nije rečeno. Neko je već spomenuo, nije bio prevaga kao Duljević da igra svaku utakmicu iako znamo da nema ništa od njega iduće sezone. Da se u tim njegovim lošim utakmicama uvodio i uigravao Mustafić, momak se ne bi ni pogubio u tako bitnoj tekmi. A za juče, kažem ti da je povreda izmišljena, Sarić nikako nije trebao bit u konkurenciji. Nije htio da mu se pred reprezentativno okupljanje desi ono što se Sinanu desilo.

tu je po meni glavna razlika između Čale i Husa, jedan prilagodi plan da izvuče najbolje od onog što ima u kadru, drugi gura svoje planove a ako ne uspije slijegneš ramenima, mašeš rukama i do igrača je...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- ThrillerHz
- Kontakt:
Treba protiv Marije bar bod izvući...
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
šta ste se raskukali nije Željko JokšimovićHigh je napisao/la:Treba protiv Marije bar bod izvući...

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vjeruj da bi i to zasraliHigh je napisao/la:Treba protiv Marije bar bod izvući...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Emil Velić stiže u Sarajevo na pregovore, po svemu sudeći.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ebo vas više i argument zvani "igra srcem".. Boli me čim igra ako nema fudbalskog znanja. Evo i ja ću izgunuti na terenu, gore-dole trčati svih 90 minuta, mogu li ja igrati u prvoj postavi? Padnem u komu čim pročitam izjave tipa "igra srcem", "igrajte srcem", "izginite na terenu", "prolijte krv" i slične gluposti. Igra se FUDBAL, ne ideš na ratište u Siriju. Ko ima fudbalskih kvaliteta i znanja, ne trebaju njemu neke ratne motivacijske poruke.
Kad se budu dovodile klase tipa Benko, Jajalo, pa i Stepanov, onda ćete vidjeti sve ovo što sam rekao. Njima ne treba hanjcanje, jer su profesionalci i znaju šta jedan profesionalac mora raditi na terenu.
Čisto me zaboli što neko izgine na terenu, ako ne zna dupli pas odigrati. Onda svi mi može biti konkurenti za igranje u FKS i neka nam onda svima ovdje podijele ugovore.

Kad se budu dovodile klase tipa Benko, Jajalo, pa i Stepanov, onda ćete vidjeti sve ovo što sam rekao. Njima ne treba hanjcanje, jer su profesionalci i znaju šta jedan profesionalac mora raditi na terenu.
Čisto me zaboli što neko izgine na terenu, ako ne zna dupli pas odigrati. Onda svi mi može biti konkurenti za igranje u FKS i neka nam onda svima ovdje podijele ugovore.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ni bolji, ni gori od Pavlovića. Prednost može biti što je domaći i što bi njegovim dolaskom otvorili mjesto za jednog stranca jer je logično da se onda oprostimo od Bojana. Dva krila, dva beka, napadač!!!!! Obzirom da čitaju, treba ponavljat iz dana u dan. POJAČANJA, SPORTSKI DIREKTOR, JASNA VIZIJA I STRATEGIJA, ODGOVORNOST, TRANSPARENTNOST I TROFEJI!MortemHz je napisao/la:Emil Velić stiže u Sarajevo na pregovore, po svemu sudeći.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- ThrillerHz
- Kontakt:
Marija Serifovic uoci gostovanja na Kosevu: “Prije svega ocekujem fer i musku igru, jer drugacije ne znam! Mi idemo po pobjedu!”
Husref Musemic: “Pritisak je na nama, Marija dolazi rasterecena s motivom da ovde nema sta izgubiti i dat ce sve od sebe, dok smo mi pod imperativom pobjede.”
Husref Musemic: “Pritisak je na nama, Marija dolazi rasterecena s motivom da ovde nema sta izgubiti i dat ce sve od sebe, dok smo mi pod imperativom pobjede.”
1946~
-
- Kontakt:
Pozdrav raja, nakon ove razočaravajuće sezone odlučio sam se i ja prijavit na ovaj forum kojeg čitam duže vrijeme. Nadam se da ovi što brane rukovodstvo kluba neće dobit na snazi u ova 2 mjeseca pauze, jer je sramota šta su nam pružili ove sezone. Čak ni izlazak u Evropu estetski ne može uljepšati ukupni dojam.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.