FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Iskreno Hus mi je drag i konto sam da ćemo napokon krenuti kako treba kad je došo, al iskreno mislim da je njegov voz prošo, mislim što se nas tiče, da smo ga mi prerasli. Ne tjeram ga i ne pokušavam, al da onako djeluje svaki put, svaljivanje da je neko drugi kriv, ono je bezobrazno. Ne vjerujem da će on dugo, ako kiksamo evropu, njemu je noga. U ovoj ligi ti treba trener motivator i autoritet, ništa taktika i kombinacije, nije ovo liga za takve stvari. S takvim likovima se osvajaju trofeji.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vinko Marinović je dobar trener ali i on bi zahtjevao normalne igrace
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Stroj1946 je napisao/la:Iskreno Hus mi je drag i konto sam da ćemo napokon krenuti kako treba kad je došo, al iskreno mislim da je njegov voz prošo, mislim što se nas tiče, da smo ga mi prerasli. Ne tjeram ga i ne pokušavam, al da onako djeluje svaki put, svaljivanje da je neko drugi kriv, ono je bezobrazno. Ne vjerujem da će on dugo, ako kiksamo evropu, njemu je noga. U ovoj ligi ti treba trener motivator i autoritet, ništa taktika i kombinacije, nije ovo liga za takve stvari. S takvim likovima se osvajaju trofeji.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Husrefe jesi mirno spavao?
Sve vas treba protjerati iz Sarajeva...
Mogu shvatiti i losu sezonu, jbga ne ide, ne znamo, lose radimo.. itd
Al 3 puta izgubiti u jednoj sezoni, i gledati toliku nonsalantnost i nezainteresovanost( pogotovo Dusan KONJ i ostali) na terenu i van njega...
Tuzno i jadno...
Sve vas treba protjerati iz Sarajeva...
Mogu shvatiti i losu sezonu, jbga ne ide, ne znamo, lose radimo.. itd
Al 3 puta izgubiti u jednoj sezoni, i gledati toliku nonsalantnost i nezainteresovanost( pogotovo Dusan KONJ i ostali) na terenu i van njega...
Tuzno i jadno...
ali ne možeš ga sad tjerat jbg, što je najgore, dakle moraš ga pustit da radi i zajebe do kraja...a onda kasno...volio bi da Husrefa stave za SD-a ali da to bude njegova odluka, definitivno bi volio da ostane u klubu....opet dolazimo do Kodre i Vinka...jer stranac koji bi ovdje htio radit bi morao bit neki ili nedokazani ili skup...ne znaš šta je gore od toga....MortemHz je napisao/la:Vinko Marinović je dobar trener ali i on bi zahtjevao normalne igrace
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma ne bi ga ni otjerao.. ovaj otpad mora otici a mi moramo dovesti 5,6 normalnih igraca ako hocemo nesto viseDenchiNL je napisao/la:ali ne možeš ga sad tjerat jbg, što je najgore, dakle moraš ga pustit da radi i zajebe do kraja...a onda kasno...volio bi da Husrefa stave za SD-a ali da to bude njegova odluka, definitivno bi volio da ostane u klubu....opet dolazimo do Kodre i Vinka...jer stranac koji bi ovdje htio radit bi morao bit neki ili nedokazani ili skup...ne znaš šta je gore od toga....MortemHz je napisao/la:Vinko Marinović je dobar trener ali i on bi zahtjevao normalne igrace
Jesi li mu ti menadžer?belosevic28 je napisao/la:Nece Dusanu niko govorit' sta ce on tetovirat'. Nek' si se uredii Dusane.
P.S. Sta je tu je.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Kako ruzan osjećaj posle prespavane noći, fuj. Debi.li, zasučite rukave i odma na posao, pojačajte ekipu. DVA BEKA, 2 KRILA, GOLMAN, NAPADAČ!!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
ostace samo oni za koje ne dodje nikakva ponudaDenchiNL je napisao/la:
ako ko ima taj spisak Husov igrača koji će ostati, nek ga postavi...
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Jel i Parmaku ugovor do ovog ljeta?
FK Sarajevo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Do ljeta 2019. godine brateBordoSarajevo je napisao/la:Jel i Parmaku ugovor do ovog ljeta?
MortemHz je napisao/la:Do ljeta 2019. godine brateBordoSarajevo je napisao/la:Jel i Parmaku ugovor do ovog ljeta?

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
on je bivsiMortemHz je napisao/la:Do ljeta 2019. godine brateBordoSarajevo je napisao/la:Jel i Parmaku ugovor do ovog ljeta?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vec sam postavljao ali evo opet
MortemHz je napisao/la:Adi Adilović 30.06.2018
Said Husejinović 30.06.2018
Saša Novaković 30.06.2018
Anel Hebibović 30.06.2018 ✓
Elvis Sarić 30.06.2018
Mićo Kuzmanović 30.06.2018
Zar Husref nije rekao da novajlije imaju ugovore na 6 mjeseci? Pa ako se pokazu, da ce isti biti produzeni?MortemHz je napisao/la:Do ljeta 2019. godine brateBordoSarajevo je napisao/la:Jel i Parmaku ugovor do ovog ljeta?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Makedonski napadač Marjan Altiparmakovski danas je i službeno potpisao jednoipogodišnji ugovor sa Fudbalskim klubom Sarajevo.Zip je napisao/la:Zar Husref nije rekao da novajlije imaju ugovore na 6 mjeseci? Pa ako se pokazu, da ce isti biti produzeni?MortemHz je napisao/la:Do ljeta 2019. godine brateBordoSarajevo je napisao/la:Jel i Parmaku ugovor do ovog ljeta?
Ovaj dvadesetšestogodišnji igrač je na Koševo stigao iz litvanske Suduve.
Pa sad..
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Vidio sam i ja da je do 2019 na transfermarketu al mislim da je Husref rekao da ovi novi igraci imaju ugovor do ovog ljeta ako se ne polažu ili se varam?MortemHz je napisao/la:Do ljeta 2019. godine brateBordoSarajevo je napisao/la:Jel i Parmaku ugovor do ovog ljeta?
Još ako i taj ostane.. katastrofa
Imamo otpada previše u ekipi, mora se to počet čistiti
FK Sarajevo
Naziru li se kakva pojačanja, osim Ordagića, Pirića i Misimovića?!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Naravno, treba poceti sa tim cim prije. Za europsku ligu nemam neka ocekivanja, vjerovatno cemo jedva proci prvo pretkolo, u drugom cemo posrnuti i to bi bilo to. Istog dana pozvati 5-6 igraca u klub zajedno sa ovim kojima isticu ugovori i probati se dogovoriti sa svakim da sporazumno raskinemo ugovor a 2-3 sacuvati i onda krenuti ''u lov'' na bolje igrace.BordoSarajevo je napisao/la:Vidio sam i ja da je do 2019 na transfermarketu al mislim da je Husref rekao da ovi novi igraci imaju ugovor do ovog ljeta ako se ne polažu ili se varam?MortemHz je napisao/la:Do ljeta 2019. godine brateBordoSarajevo je napisao/la:Jel i Parmaku ugovor do ovog ljeta?
Još ako i taj ostane.. katastrofa
Imamo otpada previše u ekipi, mora se to počet čistiti
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ma možemo se mi otpada u velikoj većini riješiti samo ako se bude htjelo. Adiloviću, Saidu, Novakoviću, Parmaku(?) ističu ugovori. Sa Radovcem, Herićem, Lelićem se može sigurno dogovoriti oko posudbe ili raskida, nije ni njima u cilju u ovim godinama da ne igraju nikako, odrazit će im se to na dalju karijeru ako idalje nastave sjediti po tribinama.
FK Sarajevo