FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
u ponedjeljak sportski direktor 

- muhamedhulk
- Kontakt:
@skoro
Ne mozes konstantno igrati borbeno, sa 30% posjeda i na 1:0, bar kad je liga u pitanju, i nadati se tituli. Pokusao je meljo pa ispusio, Mehmed prosle godine pa ispusio. A ni Kodro sa 'tika-takom' se nije proslavio. Nesto izmedju treba. Ja mislim da Husref to ima, prilagodjava se protivniku ali nesto fali. Sta, ja ne znam. Nadam se da on zna, tj. da ce skontati.
Naravno da se uvijek nadam boljem, mogu biti 'los' na trenutak ali vjeru nikad ne gubim. A bice sta bude. Ja nemam moc da upravljam Klubom, kao ni niko sa foruma (osim ako Sabrina ne pise ovdje
).
Ne mozes konstantno igrati borbeno, sa 30% posjeda i na 1:0, bar kad je liga u pitanju, i nadati se tituli. Pokusao je meljo pa ispusio, Mehmed prosle godine pa ispusio. A ni Kodro sa 'tika-takom' se nije proslavio. Nesto izmedju treba. Ja mislim da Husref to ima, prilagodjava se protivniku ali nesto fali. Sta, ja ne znam. Nadam se da on zna, tj. da ce skontati.

Naravno da se uvijek nadam boljem, mogu biti 'los' na trenutak ali vjeru nikad ne gubim. A bice sta bude. Ja nemam moc da upravljam Klubom, kao ni niko sa foruma (osim ako Sabrina ne pise ovdje

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Dal ce se pojaviti trener koji ce zadovoljiti bordo armiju. Kad se sjetim vecina vas je pisalo kako husrefu treba dati sansu kako je bilo nekorektno dati covjeku otkaz u bolnici bla bla. Sad covjek koji nam je donio jednu od dvije titule posle rata po vama nema znanja da vodi famos iz hrasnice. Mene da se pita ja sam licno protiv tih vojnika i legendi kluba pa i husrefa samog al kazem nije sve do njega. Previse limitiranih a precjenjenih igraca mi imamo. Toliko od mene odo zapostiti. Laku noc
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
-
- Kontakt:
sta mislite da prodamo Adukora i Mujakica pa gurnuti Stanoju i Crepulju na stopere ? fino bi se zaradilo a i zadnja linija bi bila tehnicki potkovana
Svakako smo Sarajevo, svi se izvole braniti.bordobijeli je napisao/la:sta mislite da prodamo Adukora i Mujakica pa gurnuti Stanoju i Crepulju na stopere ? fino bi se zaradilo a i zadnja linija bi bila tehnicki potkovana

A i ono malo napada što prođe pored Sarića, gol je, tako da, svejedno je ko igra defanzivu, navala je bitna.
Dušane, samo treniraj!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Dok nisam zapostio, **** mu majku retardiranu onaj ko mu je tetovaze crto, jos se ono buni sto ne zna neko mu krivHigh je napisao/la:Dušane, samo treniraj!
Nadam se dobrim terenima u evropi, a onda samo je nebo granica

LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
bice bolje
Brate i Murinjo je Interu donio tripletu pa je ispuh'o sad, nema ga na velikoj sceni. Ako se za "Posebnog" može reć da je ispuh'o, što ne bi moglo za Husrefa? Nije to isti mangup kakav je bio u ono vrijeme. Brani rak rane kluba, nema autoriteta u svlačionici (ne mogu drugačije opisat slučaj Sarića), traži alibi u sudijama, terenima, juniorima... neka njega, meni ne smeta, al snosi dobar dio krivice za ovaj fijasko od sezone. U ključnim utakmicama smo zakazali, i ne mogu reć da smo izborili Evropu jer je nismo izborili, najveći rival nas je gurnuo u prvo pretkolo.esprit24 je napisao/la:Dal ce se pojaviti trener koji ce zadovoljiti bordo armiju. Kad se sjetim vecina vas je pisalo kako husrefu treba dati sansu kako je bilo nekorektno dati covjeku otkaz u bolnici bla bla. Sad covjek koji nam je donio jednu od dvije titule posle rata po vama nema znanja da vodi famos iz hrasnice. Mene da se pita ja sam licno protiv tih vojnika i legendi kluba pa i husrefa samog al kazem nije sve do njega. Previse limitiranih a precjenjenih igraca mi imamo. Toliko od mene odo zapostiti. Laku noc
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Mi imamo samo 2 prava profesionalca i igraca koji nesto vrijede u ekipi, a to su Adukor i Stanojevic. Osim njih ove godine smo dobili malog Mujakica koji je pravi dragulj. Nasi uhljupi su jos prije 3 sedmice poceli razmisljati o njihovoj prodaji, tj vec pregovaraju sa nekim stranim klubovima. Nemojte se bezze nadati boljoj sezoni, ekipa ce nam biti jos gora nego sto je sada.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ukoliko prodaju bilo koga od njih trojice svaka naredna sezona će biti kao i ova ili gora! Onda je to dokaz da ni nakon svih pritisaka oni nemaju nikakav plan ni viziju, osim da obezbijede sebi plate na taj način! Ako su mangupi nek ponude Adukoru produženje, ako neće onda nek ga prodaju pod uslovom da dovedu boljeg! Da mi je dočekati da produže s igračem koji još godinu ugovora ima!bihuzur je napisao/la:Mi imamo samo 2 prava profesionalca i igraca koji nesto vrijede u ekipi, a to su Adukor i Stanojevic. Osim njih ove godine smo dobili malog Mujakica koji je pravi dragulj. Nasi uhljupi su jos prije 3 sedmice poceli razmisljati o njihovoj prodaji, tj vec pregovaraju sa nekim stranim klubovima. Nemojte se bezze nadati boljoj sezoni, ekipa ce nam biti jos gora nego sto je sada.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
-
- Kontakt:
Nece Dusanu niko govorit' sta ce on tetovirat'. Nek' si se uredii Dusane.
P.S. Sta je tu je.
P.S. Sta je tu je.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- StariGrad071
- Kontakt:
Cuj nema autoritet u svlacionici hahahahaha. Sta je sa slucajem Saric?
Steta, ali sezona je zavrsila kako je i pocela, tmurno. Dva kiksa golmana.
Steta, ali sezona je zavrsila kako je i pocela, tmurno. Dva kiksa golmana.
meni je užasno da od 4 derbija imaš 3 poraza u sezoni, i ti nakon meča pričaš da su juniori krivi kao da su ti oni ušli u kancelariju oteli spisak i stavili sebe u prvi tim...teško ću 2 sezone slušati ove njegove gluposti, bgm sreća pa bojkotujemo, svašta bi raja dobacivala.....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Zivot ide dalje 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
pod hitno PR da vodi pressice
kako će ovo reći u mikrofon: "Gdje smo podbacili u sezoni? Ma ima tu puno utakmica. Svašta tu utiče na rezultat utamkmice. Sad da objašnjavam šta je to baš i nisam spreman"
ako ko ima taj spisak Husov igrača koji će ostati, nek ga postavi...Herić, Radovac, Lelić, Novaković, Adilović, Said i Parmak vjerovatno idu + Sarić....
za ostale da vidimo hoće li biti još neplanskih odlazaka...nadam se da će Herić na posudbu negdje(možda i Radovac), da li će vraćati Anđušića?
kako će ovo reći u mikrofon: "Gdje smo podbacili u sezoni? Ma ima tu puno utakmica. Svašta tu utiče na rezultat utamkmice. Sad da objašnjavam šta je to baš i nisam spreman"
ako ko ima taj spisak Husov igrača koji će ostati, nek ga postavi...Herić, Radovac, Lelić, Novaković, Adilović, Said i Parmak vjerovatno idu + Sarić....
za ostale da vidimo hoće li biti još neplanskih odlazaka...nadam se da će Herić na posudbu negdje(možda i Radovac), da li će vraćati Anđušića?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- StariGrad071
- Kontakt:
Ja ne mogu da vjerujem da smo primili onakva 2 gola. Vala da si ne znam ti kako pripremio utakmicu sve pada u vodu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
16 3 7 i nije toliko loše.. ima tu koji poraz viška ali šta ćeš ti kad imaš **** od igrača kao i Čala što je imao.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Čala je bar znao panjeve motivisat i naložit gorili su da igraju, neke navijači tukli i prijetili a i dalje htjeli igrati jbg ovaj gubi treći derbi i samo slegne ramenima...MortemHz je napisao/la:16 3 7 i nije toliko loše.. ima tu koji poraz viška ali šta ćeš ti kad imaš **** od igrača kao i Čala što je imao.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To jeste samo ne mogu da shvatim kako je Husref izgubio tu neku zar sto je imao. Hajde mozda ovo jer nismo mogli biti prvi ni u ludilu i fakat evo tekma protiv zelje jer nas golman prima presmijesne golove kroz ruke, jos su go dali iz ofsajda dok nasi zapinju za linije i fulaju sa metar.. nadam se da im je Husref vec davno rekao da hoce bolje igrace jer ovo vise nije humano, bukvalno ti je pola igraca otpadDenchiNL je napisao/la:Čala je bar znao panjeve motivisat i naložit gorili su da igraju, neke navijači tukli i prijetili a i dalje htjeli igrati jbg ovaj gubi derbi i samo slegne ramenima...MortemHz je napisao/la:16 3 7 i nije toliko loše.. ima tu koji poraz viška ali šta ćeš ti kad imaš **** od igrača kao i Čala što je imao.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: bacamblende11, boki86, tajsamja i 29 gostiju.