FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 19 maj 2018, 19:41

zagor1987 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Al' sta kaze Bilić.. lako se dogovoriti kada je obostrano, pa grob te nejebo ko ce htjeti Hebu u svom timu? Ovi srednji bh. klubovi bi ga zaobisli, za ove ispod nisam siguran i takav igrac je nama okosnica ekipe. Njemu je naravno dobro jer prima finu platicu za ono sto moze ponuditi i to je to.
Pa danima ovdje ga neki brane kazu najbolji nas igrac,sa njim smo opasni itd ja garantujem od Pavlovica,Ahmetovica,Bekica itd dok god jedan bude u timu mi nikad nista osvojiti necemo,posto svakako gore ne moze spas jedini je gurnut sve djecu,al i tu bi Husref nesto uradio kontra
Pa realno.. nego on da gol jednom u 10 utakmica u 166-oj prilici i neki odavde pisu aa vidite, Heba je zvjer itd. :urnebes: ali par momaka samo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 19 maj 2018, 19:42

Kako će bit bolje, kad naša legenda svali krivicu na dva tinejdžera? Izgubio dva derbija nikakvim pristupom, nikakvim zalaganjem, prvo bili krivi tereni pa sad juniori? Kad će reći "ja sam kriv za poraz"?
Čalu smo zvali bezmudim, šta je onda Husref? Al nije nijednom popljuv'o upravu, ima Sabrininu podršku, legenda je Sarajeva... trenutno mu je posao sigurniji nego Guardioli.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 maj 2018, 19:47

Mozemo li se malo pojacati ljudine

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 19 maj 2018, 19:48

“Ako se ne daj Bože šta dogodi, ja ostajem”, dodao je Musemić. :clap:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 19 maj 2018, 19:48

MortemHz je napisao/la:Mozemo li se malo pojacati ljudine
Mi jedino razglas onom oficijalnom spikeru možemo pojačat. :kafa:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

belosevic23
Kontakt:

Post Postao/la belosevic23 » 19 maj 2018, 19:50

skoroalen je napisao/la:Kako će bit bolje, kad naša legenda svali krivicu na dva tinejdžera? Izgubio dva derbija nikakvim pristupom, nikakvim zalaganjem, prvo bili krivi tereni pa sad juniori? Kad će reći "ja sam kriv za poraz"?
Čalu smo zvali bezmudim, šta je onda Husref? Al nije nijednom popljuv'o upravu, ima Sabrininu podršku, legenda je Sarajeva... trenutno mu je posao sigurniji nego Guardioli.
Ovo je zadnje sto je trebao izjaviti, prebaciti krivicu na dva mlada momka, 3/4 derbija popusis i to nije nista drugo nego ocit nedostatak kvaliteta i pobjednickog mentaliteta. Jedina dva ozbiljna igraca ovdje su Adukor i Ahmetovic, Krste nesto razigravao al sve je to tanko... Husref malo po malo kopa sebi raku ovim glupim izjavama..ne razumijem ovakav los pristup u derbiju kada nemas sta izgubit, a mozes dobit ako nista moralnu satisfakciju, kudimo zelju a oni nas lagano rjesavaju 4-5 derbija zadnjih..

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 maj 2018, 19:55

skoroalen je napisao/la:
A majke mi k'o da se nalazimo u recimo bugarskoj ligi pa su ti protivnici tezi pa ono sve kontas joj kako cu sta cu. Prvak drzave ti je klub koji je nast'o prije 15 godina znamo kakvim putem i koji budzet puni od stranke dok ti je najveci rival politicka, rezimska kurvica koja prosi za par stotina hiljada maraka, navijaci deklarisani nacionalisti sa bolesnom ideologijom koju su potvrdili u vise navrata. Iznad tebe ce vrlo vjerovatno zavrsiti i klub koji je jedini fasisticki klub u citavoj europi u kojem ne mozes igrati ako nisi bosanski katolik ili hrvat, navijaci se zovu Škripari sto je drugi naziv za ustase i ponose se kukastim krizem, simbolom stradanja vise miliona ljudi, zastave Vatikana na ogradi itd.
Sarajevu je investitor milijarder.

:tokralju: :tokralju: :tokralju: :rol: :rol: :rol:

NE KONTAM :urnebes:

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 19 maj 2018, 19:58

Husref ispao veca pichka od igraca..

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 19 maj 2018, 20:00

Ovaj trener da ima obraza nebi se na djeci vadio, davno sam tekao alibi trener kojem je max domet Doboj kod Kaknja :nene:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 19 maj 2018, 20:01

Adžem, Mehremić, Zajmović, Fejzić i ostali levati Husrefeee

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 19 maj 2018, 20:02

Husref ništa bolji od uprave nije, saučesnik u ovom ubistvu FK Sarajeva. Je li nam na klupi cijelo vrijeme bio onaj Parmakovski, a ganjamo rezultat? Dobar onaj gurbetski istok, da je i naš onako blizu barem da traumiramo još ove naše manekene. :lol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 19 maj 2018, 20:06

Mi navijači moramo vršiti veliki pritisak na ove debi.le u upravi.
MORAMO VRŠITI PRITISAK, 24/7 UKAZIVATI NA VELIKE RUPE U IGRAČKOM KADRU I UKAZIVATI DA SU POJAČANJA PRIJEKO POTREBNA.
Ne smijemo pušiti foru i priču kako "neće niko u ovu ligu, kako nema slobodnih kvalitetnih igrača itd.."
EKIPA SE MORA MAXIMALNO POJAČATI.

--------------------------------------------POJAČANJE (Kovačević, akademac)---------------------------------
POJAČANJE (Šabanović) --------- Mujakić (Adukor) -------- POJAČANJE ---------- POJAČANJE (Bekić)
---------------------------------Stanojević (Mustafić) ------ Adukor (Crepulja)---------------------------------
POJAČANJE (Hebibović) -------------- Velkoski (Rahmanović) ----------------- POJAČANJE (Kuzmanović)
--------------------------------------------------Ahmetović (pojačanje)------------------------------------------------

Otpad koji treba otjerati: Said, Parmak, Šofranac, Radovac, Adilović, Novaković, Lelić!
Igrači koji su između klupe i noge: Hodžić (nema šta tražiti kod nas, sve lošiji i lošiji, voljni moment nula, uvijek nezainteresovan i ono što je najgore - preg.lup igrač), Herić (njemu je najbolje da ide kad već do sada nije dobio ozbiljniju šansu, nakon toliko neigranja, sumnjam da nam može i pomoći, kad nas može samo nazadovati), Pavlović (stranac, a i nije neki golman, bolje naći nekog domaćeg, gori neće biti, a imat ćemo mjesto za jednog stranca), Halilović (prosjek, nije za ekipu koja ima ambicije vrh tabele, još je u godinama).
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 19 maj 2018, 20:11

Memara je napisao/la:Adžem, Mehremić, Zajmović, Fejzić i ostali levati Husrefeee
I sahranjeni zeljo ga 2 puta dobio...

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 19 maj 2018, 20:15

Moja faca kad onaj deb.il na poluvremenu reče da možemo biti zadovoljni:
slika
I moja faca na kraju tekme kad Husref reče da je zadovoljan:
slika
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 19 maj 2018, 20:28

Velkoski više ne smije odigrati derbi! Taj lik svaki put fuli jednu šansu zbog koje ja na aparatima završim! Danas smo se nafulali kao da smo 4 Hebiba u sastavu imali.. :nedam:
Bahati, bahati Željkan!
1946

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 19 maj 2018, 20:35

Svaljivanje ili ne , Musemic nije pogrijesio sto je spomenuo ova dva malca. Bili su slabi totalno. Ali recimo kao Husref, podlegli pritisku jer su mladi. Inace su dobri igraci.

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 19 maj 2018, 20:39

Treba nam jedno 14 dobrih igrača, obzirom da toliki broj kvalitetnih pojačanja neće biti i naredne sezone smo čisti prosjek odnosno borba za 3 i 4 mjsto.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 19 maj 2018, 20:39

MortemHz je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:
A majke mi k'o da se nalazimo u recimo bugarskoj ligi pa su ti protivnici tezi pa ono sve kontas joj kako cu sta cu. Prvak drzave ti je klub koji je nast'o prije 15 godina znamo kakvim putem i koji budzet puni od stranke dok ti je najveci rival politicka, rezimska kurvica koja prosi za par stotina hiljada maraka, navijaci deklarisani nacionalisti sa bolesnom ideologijom koju su potvrdili u vise navrata. Iznad tebe ce vrlo vjerovatno zavrsiti i klub koji je jedini fasisticki klub u citavoj europi u kojem ne mozes igrati ako nisi bosanski katolik ili hrvat, navijaci se zovu Škripari sto je drugi naziv za ustase i ponose se kukastim krizem, simbolom stradanja vise miliona ljudi, zastave Vatikana na ogradi itd.
Sarajevu je investitor milijarder.

:tokralju: :tokralju: :tokralju: :rol: :rol: :rol:

NE KONTAM :urnebes:
Izvinjavam se na upadu raja. :bih:

@Mortem

Legendo, samo da znas da su Skripari bili ostaci porazene u.s.t.a.s.k.e vojske iz II svj. rata koji su se krili od Udbe i Ozne u sumama cijele Hercegovine.

Pozdrav. :salut:

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 19 maj 2018, 20:44

Ne mogu da vjerujem da su jos jedan derbi izgubili,a jos vise ne mogu da vjerujem kakvu izjavu Husref daje!
Fujjj :puke:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 19 maj 2018, 20:45

Zna li ko šta više o našem navodnom interesu za ovog lika? :hmmmm:

https://www.transfermarkt.co.uk/momcilo ... bewerb/ELQ
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Hajdeee, NazorUso, SHZ82, Tatamata1946 i 48 gostiju.