Tkanton je napisao/la:RUDARSKA2 je napisao/la:fukaratz je napisao/la:najvise para od Slobode potrazuje Denis Mujkic 70000 eto vam vase legende

smrad najveci a uzimao je godisnje najmanje 40000 do dok je bio u Slobodi! pa vi opet njega gotivite
ja s ga gotivio , licno se poznajemo , nikad ga vise pozdraviti necu , al da nesto utvrdi i kontaktirat cu ga preko tel da mu kazem neke stvari !!! slazem se ... SMRAD PRAVI JE ISPAO ... IMAO JE VELIKU PLATU , auto , zivio ko king
Covjek smrad sto hoce svoje, realno dok je igro za vas mogo je lahke sale igrat bilo gdje drugo za duplo vece pare al je osto kod vas i sta sad on je najveci dusman slobode.........
Svako od nas kad ode u prodavnicu gleda u marku hocel ga neko zajebat a kamoli 70 000 km
to nigdje nisam vidio osim u BiH, igrač ne smije tražiti što mu pripada, smrad .. užas, kakvo način (ne)razmišljanja
Mujkić je uvijek davao sve od sebe u dresu Slobode, odlično je branio, praktično spašavao Slobodi pobjede, spašavao nas poraza, itd .. a to što je on dobio 40.000 od Slobode, treba ga kriviti i pljuvati? šta je trebao reći, da će igrati za 5.000, da bi eto vama pojedinima srce bilo na mjestu .. a najbolje bi bilo da je igrao za dž, sram ga bilo, kako ima obraza tražiti svoje pare .. dalje, ja bih također tražio 40.000, kad znam da bi mi dali, čak iako sam navijač Slobode .. ko bi to odbio pare, molim vas? to vi ne biste tražili svoj dug? znate li vi koliko je 70.000 KM u BiH, na ovakom vaktu

Jogetu je Sloboda sve, pa je tužio .. traži šta mu pripada, ima čovjek život, porodicu
opet ponavljam, Mujkić je znao da će mu dati tih 40.000, zato je i tražio .. i svaku mu čast, čovjek se snašao, pametan .. a to što su mu debili dali, to je njihov problem .. i treba oni da se krive, a ne Mujkić koji traži šta mu pripada
on je sve pare koje je dobio opravdao na terenu, a sve i da nije, ugovor je potpisan, ispoštujte šta piše u ugovoru i zdravo đaci
čovjek smrad što traži svoje pare
Mujkić i Šehić su bili najbolji golmani u ligi, bez konkurencije