[youtube][/youtube]Bolanos je napisao/la:Ima li gdje sazetak Zrinjski-Zeljo??
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Don't believe the hype.
Joj Antolovica

Oj yebem ti taktiku nasu pa nismo opucali po golu, kad ti moras pustiti tekmu komsijama jer bi mogli ispasti.. Pa nece nasi da sutaju prema golu
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Oj yebem ti taktiku nasu pa nismo opucali po golu, kad ti moras pustiti tekmu komsijama jer bi mogli ispasti.. Pa nece nasi da sutaju prema golu

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zrinja će ga popušit' na Tušnju, u to sam ubjeđen
mogla bi Sloboda do jesenje titule, a onda neka nas babuka Azmir iznenadi
mogla bi Sloboda do jesenje titule, a onda neka nas babuka Azmir iznenadi
-
- Kontakt:
Bezveze je dao crveni. Sami ste krivi, umjesto 0:3 da dobijete, kaznise vas ljudi za sve promasaje pa na kraju ni bod niste ponijeli u Sarajevo.
Utakmica Drina - Sloboda je namještena.
- Omerbavarac
- Kontakt:

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
- Kontakt:
Ko je vas napao beduin, kad ?
Ja govorim u ime mog kluba, šta ja tebe imam napadati. I nisam nikog napao nego bi Sarajevu više odgovaralo da je željezničar dobio, a i više gotivim željezničar od profašističkog kluba, i gdje je problem ? Previše si se počeo pronalaziti, mnogo nekog boli k za tebe i generalno za vas takve.
Iz mojih komentara se jasno vidi na kog se odnosilo i na šta. Mojne papak biti ubuduće, ja mogu se s ovim željezničarima prcati podjebavati do suza i na kraju popit kafu a ti i dalje papak. Kontaš ?
Ja govorim u ime mog kluba, šta ja tebe imam napadati. I nisam nikog napao nego bi Sarajevu više odgovaralo da je željezničar dobio, a i više gotivim željezničar od profašističkog kluba, i gdje je problem ? Previše si se počeo pronalaziti, mnogo nekog boli k za tebe i generalno za vas takve.
Iz mojih komentara se jasno vidi na kog se odnosilo i na šta. Mojne papak biti ubuduće, ja mogu se s ovim željezničarima prcati podjebavati do suza i na kraju popit kafu a ti i dalje papak. Kontaš ?
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- Beduin
- Kontakt:
Upravo tim vokabularom dokazujes ko je ko, kuzis? 
Mozda sam i ja pogresno shvatio tvoj post, jer na to su ukazali i drugi slobodasi kad su rekli da nisu bili za pobjedu Zrinjskog, ali to ne znaci da si papak, tako da zahvaljujem na tom epitetu, inace si slovio za kulturnijeg forumasa, a sad... u posljednje vrijeme se trudis da pametujes o Slobodi i misljenju tuzlaka, tacnije, da nam popujes, ali generalno i nas zaboli k za tobom. Kontas?

Mozda sam i ja pogresno shvatio tvoj post, jer na to su ukazali i drugi slobodasi kad su rekli da nisu bili za pobjedu Zrinjskog, ali to ne znaci da si papak, tako da zahvaljujem na tom epitetu, inace si slovio za kulturnijeg forumasa, a sad... u posljednje vrijeme se trudis da pametujes o Slobodi i misljenju tuzlaka, tacnije, da nam popujes, ali generalno i nas zaboli k za tobom. Kontas?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Sa papkom ne možeš drugačije. Fino sam odgovorio na post mog kolege koji navija za Sarajevo dakle sa njim pričam, ne trebaš ti ništa tu tumačiti i rasčlanjivati, solinasu nisam odgovorio jer se na njeg nije nin odnoslio, koga uopšte boli k šta ti misliš i zašto imaš potrebu umišljati neki post da bi kao vi bili upleteni ili ti, meni je nebitna i sloboda i ti. Više gotivim ove željezničare jer nas oni otvoreno ne vole, a vi gol kad primite sarajevski lobi je kriv, i tako a vamo dobri. Dakle koja je riječ koju tražim, papak ili papci a može i šupak. Što se tiče navijača slobode njih par gotivim par ne gotivim a i uopšte ne generalizujem ljude po tom za kog navijaju, dođe momak sa tvoje tribine imamo ok konverzaciju jer je čovjek, s tobom ne može ok jer nisi realan. Ne možeš ti pretpostavljati šta sam ja napisao i okretati istinu da bi rekao "ko si ti i ko te šta pita" shvatam ja da je to za želja da budeš u centru pažnje ali nemoj mene uzurpirati. Branio sam jednom čovjeka kojeg lično poznajema vaš je predsjednik, ne poznajem ga ko oči u glavi da se odmah ogradim, ne zbog slobode, gledam vas zbog Husrefa jer je to moj šef, dakle niko vama ne pametuje kao navijačima slobode nego kao pojedincima koji ne razlikuju crno i bijelo i hoće da budu nešto što ne mogu. Za navijače slobode sve najljepše kao skupinu a ja ovdje s tobom ne pričam tako nego kao sa beduinom frajer koji latentno mrzi i proziva. Otvoreno reci, ne volim Sarajevo, nemoj mi tih lažnih prijateljstava. Šta je nekulturno u papak? To je kvalifikacija. Ja fkt mislim da si papak, nekulturno bi bilo da kažem da si super odem tamo i pričam o tuzlanskom lobiju to je kralju nekultura ili da pjevam hiljade mrtvih tuzlaka i tako kao što vaši pojedinci pjevaju za godišnjicu Vedranovu, e to je nekukturno, i onda dođe ovdje i želi sve najbolje. Kontaš ?Beduin je napisao/la:Upravo tim vokabularom dokazujes ko je ko, kuzis?
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
To Bajicu, a i njego Konyaspor u formi zestoko, ljudi treci na tabeli, kao domaci su dobra ekipa.
juskowiak je napisao/la:Na stranu nase prepucavanje i zayebancije ali nemoj puno para stavljat na vas ako si kontaoNYKnicks Fan je napisao/la:1,7 kvota na nas, laganicadobronamjeran savjet

Zlatan Nalić sin tuzlanski
[youtube][/youtube]
Antolovic 1:22 kakva glupost.
Antolovic 1:47 umjesto da laganu loptu uhvati on izbacuje u korner
Antolovic 1:54 opet laganu loptu umjesto da uhvati izbacuje u korner
Antolovic 2:27 stoji ukopan, lopta u petercu ni da je pokupi, ni da se baci, nista. Primaju gol
Antolovic 3:00 Nakon kornera( iako je u toku utakmice poklonio Zrinjskom par kornera) izlijece iz samo njemu znanog razloga na 11 metara i primaju lagan gol.
Da li im je to kapiren prodo utakmicu.

Antolovic 1:22 kakva glupost.

Antolovic 2:27 stoji ukopan, lopta u petercu ni da je pokupi, ni da se baci, nista. Primaju gol
Antolovic 3:00 Nakon kornera( iako je u toku utakmice poklonio Zrinjskom par kornera) izlijece iz samo njemu znanog razloga na 11 metara i primaju lagan gol.

Da li im je to kapiren prodo utakmicu.

Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
- Evolve
- Kontakt:
Pusti promasaji Zelje kaznjeni. Antolovic kriminalan. Ovaj zadnji gol je za 

NK Široki Brijeg
fino pokupis dokaze i proslijedis u tuzlilastvoK0MT je napisao/la:Utakmica Drina - Sloboda je namještena.

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
kad u izvjestaju budes vidio na cemu se igralo bit ce ti sve jasnoK0MT je napisao/la:Utakmica Drina - Sloboda je namještena.

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:
ajmo skupljajte dokaze za Leotar tuzlaci pa se javite 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Onaj @emir87 tvrdi da je Antolovic bolji od Delaca.Shooter je napisao/la:[youtube][/youtube]
Antolovic 1:22 kakva glupost.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Da li im je to kapiren prodo utakmicu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Vrlo moguce, to treba istražiti i nabiti nogom ako se ispostavi (na primjer, onaj indirekt što je napravio u svom 16-ercu, nije sigurno slucajnost)...i ne znam šta je tu smiješnoShooter je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

jer ovakve "intervencije" ne bi pravila ni mentalno zaostala osoba, a ne neki profi golman
To moze samo lud čovjek izjaviti.. Pa Vedran Kjosevski je već debelo bolji golman od Antolovića. Dzaba tebi dobra igra ekipe, odbrane, veznih ili napadača kada imaš klocinu od golmana, vi to mozda čak i bolje znate zbog Oštrakovića. Pa ja nisam siguran da li Antolović ima jednu odbranu kako treba..Bolanos je napisao/la:Onaj @emir87 tvrdi da je Antolovic bolji od Delaca.Shooter je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Ma ok je da je van forme, imati jednu, dvije lose intervencije. Ali je fakat sumnjivo par puta izbaciti loptu u korner kad imas priliku da uhvatis loptu i bas da iz kornera primis drugi gol nakon izlijetanja 11 metara s gola koje je neobjasnjivo.
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.