Ranim jutrom šmekaš forum, šmekerčino
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
- manijacikonjic87
- Kontakt:
jakako samo je pitanje čiji sam

Mi smo Željini, Željo je naš !
-
- Kontakt:
Ti si ona komunjara mostarska vidi ti se po pricimanijacikonjic87 je napisao/la: ↑06 feb 2023, 08:43jakako samo je pitanje čiji sam![]()
![]()
- manijacikonjic87
- Kontakt:
naginjem malo i na lentu priznajlijepistrah je napisao/la: ↑06 feb 2023, 08:53Ti si ona komunjara mostarska vidi ti se po prici

Mi smo Željini, Željo je naš !
-
- Kontakt:
Nisi nisi, viri ti che gevara iza imena kralju
- manijacikonjic87
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Pozdrav, hoce li slucajno biti prijenosa danasnje utakmice?
Alijagić tako neće obući dres Željezničara, iako je sam imao veliku želju da se to desi, ali prema svemu sudeći uskoro će se desiti povratak Armina Hodžića. Hodžić će tokom ove sedmiće doći u Sarajevo i obaviti završne razgovore sa čelnicima Željezničara.
Ukoliko pronađu zajednički jezik priključit će se ekipiti i pokušati vratiti u staru dobru formu. Hodžić je već određeni period bez kluba, a posljednji angažman imao je u Mađarskoj.
Alijagic je dobar za u21 ali realno lik se vraca na kraju u Olympiacos i mi nemamo nista od toga,moze samo zauzet mjesto nekome
Ajde Araa
Ukoliko pronađu zajednički jezik priključit će se ekipiti i pokušati vratiti u staru dobru formu. Hodžić je već određeni period bez kluba, a posljednji angažman imao je u Mađarskoj.
Alijagic je dobar za u21 ali realno lik se vraca na kraju u Olympiacos i mi nemamo nista od toga,moze samo zauzet mjesto nekome
Ajde Araa
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Zao mi je reci ali nije on nikakvo nase dijete, kratko se nesto zadrzao u Zelji, i nakon toga ide u Velez, inace izdanak OP FK Famos, ako to smatrate kao nas pogon onda uredu

Ma misle za dijete na fazon Zeljovac. Sjecam se da je i po jugu sa nama bio. Po meni dobar pravo igrac i dosta koristan. Ali zapostavljen u Velezu. I oni su doata lutali.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
-
- Kontakt:
joj zeljoooooo
frajer je redovniji na nasim utakmicama nego 50% ovog podforuma
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
-
- Kontakt:
Ovcina je zeljovac od malih nogu znam ga iz hrasnice
Tako da ja ne sumnjam u njega tmovac je u pravu
Tako da ja ne sumnjam u njega tmovac je u pravu
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Dovoljno mu je da je jednom bio na tekmi i odmah je redovniji od čarapice
Ako ste mislili da je navijac, tako ste trebali reci, "zeljino dijete" insinuira na nesto drugo. Sve najbolje.
totalno je nebitno kao sto je i tvoj post bio nebitan

Izvinite bitni, nisam znao da ovdje ima takav kriterij, vidim svi ostali pisu najozbiljnije stvari... Uostalom, nisam imao nikakvu losu namjeru
-
- Kontakt:
A umalo da potpise za pitare i Velez ga zajebe. Voli decko zelju 

Brate nadji jedan moj post da nije bitan ,tebi mozda zvuci kao zajebancija gdje je Dejanova zena ljetovala