FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Izvući pouke iz ovog poraza, katastrofalan pristup utakmici, Zrinjski nas je ubio i na kraju smo dobro prošli, trebali smo primiti minimalno tri komada.
Ado je veoma loše odradio utakmicu, nije se uspio prilagoditi presingu i izgledali smo očajno. Ne bih o pojedincima, nije vrijeme za to.
Skinuti im po 20% od plate i idemo dalje, Čelika moramo dobiti, a neće biti nimalo lako.
Ado je veoma loše odradio utakmicu, nije se uspio prilagoditi presingu i izgledali smo očajno. Ne bih o pojedincima, nije vrijeme za to.
Skinuti im po 20% od plate i idemo dalje, Čelika moramo dobiti, a neće biti nimalo lako.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nezz koji vam je, jedino lose kod nas su bekovi i to smo i znali, zato smo bili losi po krilima, za ostale se nema sta rec, dali nam pacerski gol iz mozda 15ak minuta presinga i to je to
bogi i graovac najbolji
ako je neko kriv to je onda adzem, falilo je hrabrosti u drugom + izmjene
samo ovako nastaviti
edit: veci je problem onih 15 zadnjih minuta protiv slobode nego ovo
bogi i graovac najbolji
samo ovako nastaviti

Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.
- plavousrcu
- Kontakt:
Dobro, glavu gore. Danas smo bili losi i ako sudimo po danasnjoj utakmici ne znam kako smo drugi. Iduce kolo se mozemo vratiti na prvo mjesto.
- MocMahale444
Nikad neću razumijeti kako možeš odigrati bezvoljno u jednoj ovakvoj utakmici.
Sve na stranu, i poraz i loša igra i sve ostalo, razumijem da se može desiti i da se nekada mora desiti, al' ne kontam kako ovako mrtvo mogu izgledati protiv Zrinjskog u Mostaru, u utakmici koja nam je mogla donijeti baš mnogo toga.
U srijedu moramo dobiti Čelika kako znamo i umijemo, dok sa druge strane vjerujem da Zrinjski neće pobijediti u BL.
Sve na stranu, i poraz i loša igra i sve ostalo, razumijem da se može desiti i da se nekada mora desiti, al' ne kontam kako ovako mrtvo mogu izgledati protiv Zrinjskog u Mostaru, u utakmici koja nam je mogla donijeti baš mnogo toga.
U srijedu moramo dobiti Čelika kako znamo i umijemo, dok sa druge strane vjerujem da Zrinjski neće pobijediti u BL.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Bogicevicu, dosta i tebe vise. Kud produzi ugovor **** te on.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Koju si ti utakmicu gledao????jasan je napisao/la:Nezz koji vam je, jedino lose kod nas su bekovi i to smo i znali, zato smo bili losi po krilima, za ostale se nema sta rec, dali nam pacerski gol iz mozda 15ak minuta presinga i to je to
bogi i graovac najbolji
samo ovako nastaviti
Problem su obje utakmice, protiv Slobode kompletna utakmica kao i ova danas. Ovako ne igra neko ko tendira da bude šampion!
Danas se moralo ići na nož pa kao god. Stvarnost je da smo izašli ko pi..ice i popušili. I neka smo popušili, zato što igramo ziheraški dok ne primimo gol. Onda nešto kao fol pokušavamo, a uopšte nismo toliko jaki da možemo postići gol kad god to želimo.
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
Zasluzena pobjeda Zrinje, mogli smo i gore proci, bekovi su nam smjesni, Ramovic najgori, blagojevic smjesan, Bogicevic kloc, Graovac i Zakaric najbolji i Vranjes nije los bio, sve u svemu Adin je poraz ovo po meni i dobra lekcija,Adi zamjeram zasto nedaje sansu crnovu i Modicu Mali hajdarevic mora igrat ispred blagojevica to je kristalno jasno.. Zadovljan nisam losi smo pravo ... O tituli necu da mislim nit sam vise siguran da je mozemo uzeti, Kup ganjajte to je to... Ako se titula ne uzme svi kolektivno neka se pokupe i odu casno posteno proslu titulu smo olako ispustili halali mnogi al ovu bar ja necu ... Sve u svemu ljudi zasluzeno uzese nas, mi smo ljudi jedva dobili mrtvu slobodu a da dobijemo zrinju sred mostara smjesno je pricat... Sve je danas vidjeno bilo sem nake nase borbe i truda nekog da dodju makar do poda.. Ado odbijaj od plata ... Dobit Celik kako znaju i umiju 

Zadnja izmjena: Neymar11, dana/u 03 mar 2018, 16:43, ukupno mijenjano 1 put.
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
- Neandertalac
- Kontakt:
Nema djece, nema bodova.
Idemo dalje, ne smijemo sebi dopustiti da kiksamo protiv Čelika. Maximalno ozbiljno ih shvatiti.
Idemo dalje, ne smijemo sebi dopustiti da kiksamo protiv Čelika. Maximalno ozbiljno ih shvatiti.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Sve troskove iz Medjugorja platiti od njihovih plata racunajuci i Adzemovu.
Hajdar/Saban moraju igrati od prve. Anel se poceo zapostavljati bespotrebno. Doduse mozda je to zbog ovakvih terena, ali to cemo vidjeti uskoro.
Hajdar/Saban moraju igrati od prve. Anel se poceo zapostavljati bespotrebno. Doduse mozda je to zbog ovakvih terena, ali to cemo vidjeti uskoro.
Ne znam, moj je utisak da nije toliko lose koliko ste zagalamili,u drugom egal, dobili nas na onih 15 min presinga i zbog nasih bekova koji ne pomazu u napadu nimalo i naravno sto Adija nema nazadsekula je napisao/la:Koju si ti utakmicu gledao????jasan je napisao/la:Nezz koji vam je, jedino lose kod nas su bekovi i to smo i znali, zato smo bili losi po krilima, za ostale se nema sta rec, dali nam pacerski gol iz mozda 15ak minuta presinga i to je to
bogi i graovac najbolji
samo ovako nastaviti
Problem su obje utakmice, protiv Slobode kompletna utakmica kao i ova danas. Ovako ne igra neko ko tendira da bude šampion!
Danas se moralo ići na nož pa kao god. Stvarnost je da smo izašli ko pi..ice i popušili. I neka smo popušili, zato što igramo ziheraški dok ne primimo gol. Onda nešto kao fol pokušavamo, a uopšte nismo toliko jaki da možemo postići gol kad god to želimo.
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.
Greška u pripremi utakmice, meni je ovo djelovalo kao da se igralo da se ne izgubi, relativno rano smo primili gol i odmah se tu znalo da ne možemo ni do boda, taktika ala Slavko, a znamo da to ne ide u klubu kakav je Željezničar.
Puno bitnije od svega ovoga danas je da Adžem i ekipa izvuku pouke iz ovog poraza, ako budemo pametni ovaj poraz nam može biti od koristi, koliko god to smiješno zvučalo.
Puno bitnije od svega ovoga danas je da Adžem i ekipa izvuku pouke iz ovog poraza, ako budemo pametni ovaj poraz nam može biti od koristi, koliko god to smiješno zvučalo.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Neandertalac
- Kontakt:
Tri boda nije puno, jedna utakmica. Glavu gore i idemo dalje.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Protiv glavnog rivala ovako lose igrati je zaista problem i ovo treba da se rijesi sto prije.
Ovo je poraz kolektiva, dok pojedinci stvarno ne postuju dres.
Ovo je poraz kolektiva, dok pojedinci stvarno ne postuju dres.
- Zeljeznicar -
da te ispravim dva boda nam bjeze, s tim nadati se da Borac moze uzet makar bod kuci , jer zrinja kvalitetni od borca, bice zanimljivo, okrenut se dalje , puno je bodova u igri ovo danas zaboravit, Ado neka izvuce pouke moraju djeca nasa igrati to je jasno ko dan i saban i hajdar, Danas ga je Baka raznjeo u svemu, imacemo sa njim jos dva meca al prvo dobit Celik, onda se dobro spremit za ono sto nas ceka , onda se pokusat revansirati im za poraz, Stanic je **** pravo kako je skocio kod gola a tek kako slavi , fujjjjj i kazu Legenda klubaNeandertalac je napisao/la:Tri boda nije puno, jedna utakmica. Glavu gore i idemo dalje.
Zadnja izmjena: Neymar11, dana/u 03 mar 2018, 17:06, ukupno mijenjano 1 put.
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
- Neandertalac
- Kontakt:
Tri boda nam bježe, bolji su u međusobnom.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Sve se moze promijeniti za jedno kolo to stoji i tek u LzP krece ona prava borba, ali problem je ova "igra" danas i djelimicno protiv Slobode. Izgubljeni na terenu ko da im je covjek prvi put dao loptu. Celik moraju dobiti kako znaju i umiju.
-
- Kontakt:
Nismo ni racunali na bodove iz Mostara. Idemo dalje.
Jeli znate zasto smo prosle godine zijanili titulu,bezvolja i kurcenje igraca i malo trener,ista prica se ponavlja.Da li vi znate da u ligi 6 Zrinjski ako bude zapelo imaju Sirokog i pitare,i da bas ta 3 boda ce bit sasvim dovoljna Zrinjskom da opet osvoje titulu jer mi imamo i kup,jos kad dodas ovako zalaganje ko danas izvoli pa sracunaj.Adzem po starom receptu izostavlja najbolje mlade nase igrace ubacuje dzuturume.ZASTO.Ima li iko damu da mu postavi pitanje za nase dragulje zasto neigraju.
- Neandertalac
- Kontakt:
Čuj nismo računali na bodove.samoposmatram je napisao/la:Nismo ni racunali na bodove iz Mostara. Idemo dalje.

UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Trenutno korisnika/ca: PointBlank i 13 gostiju.