Kad se sjetim onog povratnog pasa Barića iz zadnje minute, srce me presiječe, i tri godine kasnije...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
ovog derbija se sjecam po tom pasu Barica iz zadnje minute i sto sam dan prije zavrsio na infuziji iako sam bolestan bio ipak sam dosao na derbi
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Meni odmah Zubanović naump'o. Još Delaču lopta ispade, tri dana su me oživljavali.benko21 je napisao/la: ovog derbija se sjecam po tom pasu Barica iz zadnje minute i sto sam dan prije zavrsio na infuziji iako sam bolestan bio ipak sam dosao na derbi

I ja sam jednom pod temperaturom 39.3 došao na Koševo. Ne kaže se džaba da je ovo bolest.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Mene je više presjeklo kad onaj mali Hadžinešto opuca pored stative, ja je vidio u golu sa istoka. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Fikret1946
- Kontakt:
Naravno. Sve uhljebi i prevare. Ne znaju bosanski pricat. Sve satro lazni navijaci SvetinjeBenjolos je napisao/la:UPRAVA NAPOLJE!!
(I stara i nova)
- siroliver69
- Kontakt:
Znaci danas u zdenci 30+ god! Moglo bi biti dobro, valjda bude neko da ponekad 'povede'!
- Alen Škoro
- Kontakt:
Familijo hoce li biti kakvih streamova? Hajde da valjamo jedni drugima 

NON MOLLARE MAI
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
danas 1:2 protiv plavih curica
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
A meni prva asocijacija to što sam krenuo sa korteom, pa izašao iz njeg skrenuvši desno i smjestivši se u Bombon.benko21 je napisao/la:ovog derbija se sjecam po tom pasu Barica iz zadnje minute i sto sam dan prije zavrsio na infuziji iako sam bolestan bio ipak sam dosao na derbi

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:
Sta ti pricas, ti znas kakav je ko prije bi rekao da je tvoj babo uhljeb nego ovi iz uprave na kojima se vidi da su posteniFikret1946 je napisao/la:Naravno. Sve uhljebi i prevare. Ne znaju bosanski pricat. Sve satro lazni navijaci SvetinjeBenjolos je napisao/la:UPRAVA NAPOLJE!!
(I stara i nova)
Milošević Semjon odgovorio nekome na FB danas:

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- Alen Škoro
- Kontakt:
Alen Škoro je napisao/la:Familijo hoce li biti kakvih streamova? Hajde da valjamo jedni drugima
NON MOLLARE MAI
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa normalno da se ne smatra legendom jer i nije legenda 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Zna se ko je naša jedina legenda:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:
ovo ja stalno pricam da niko nece doci u klub a da nema ovlasti ,sta i da dodje Slavisa ,Semjon ,Spahic i krenu s poslom pa im ovi iz uprave kazu ne moze to moramo pitat sabrinu i valentina da oni pitaju bordove i upravni odbor a oni ce pitat vecinskog vlasnika moze li to .Zagor je napisao/la:Milošević Semjon odgovorio nekome na FB danas:
Pavlovic, Sabanovic, Stanojevic, Kuzmanovic, Ahmetovic, Velkoski, Hebibovic, Mujakic, Mustafic, Adukor, Halilovic
Klupa : Adilovic, Hodzic, Saric, Rahmanovic, Heric, Altip....., Sofranac
Klupa : Adilovic, Hodzic, Saric, Rahmanovic, Heric, Altip....., Sofranac
-
- Kontakt:
dobijamo danas

Koji je k.urac sa Saricem sto nije u prvih 11.
Saren sastav i kod jednih i kod drugih.Iznenadjuju me oni da odmaraju dosta igraca.Prije svega Kjosevskog npr
Saren sastav i kod jednih i kod drugih.Iznenadjuju me oni da odmaraju dosta igraca.Prije svega Kjosevskog npr
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- f0rest1946
- Kontakt:
Ah sto odbio produzit i to je to ali majstor Husref se tek sad sjetio da ga klupira..miky_hz je napisao/la:Koji je k.urac sa Saricem sto nije u prvih 11.