FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ThrillerHz
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Niko i ne pise o derbiju.. 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- ThrillerHz
- Kontakt:
Kad nam je vecini sezona zavrsila jos u FebruaruMortemHz je napisao/la:Niko i ne pise o derbiju..

1946~
U petak dan pred sarajevski derbi u ulici Ferhadija doslo je do narusavanja javnog reda i mira kada su se sukobile dvije navijacke skupine. Redakcija saznaje da se radi o navijacima Fenerbahcea i GalatasarajaMortemHz je napisao/la:Niko i ne pise o derbiju..
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Tvoja inteligencija je tek tolikog nivoa da i mozes odgovarat samo smajlijima.Zip je napisao/la:Kad se nema sta pametno reci, onda ide šrica "ti si placenik" "tvoji drugovi/ahbabi u upravi" itd
Ajd nadji nesta novo pa pisi, pusti se menadjerove glupe i isfurane price... Nije vise u modi ponavljati...
A za vrijedjanje ti mogu odgovoriti samo smajlijem
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- egocentrik
- Kontakt:
Sve kontam danas subota hahahahaDerdiyok je napisao/la:Sabinho na Nogometnim Ikonamaegocentrik je napisao/la:HahahahahahahahaahahaSabinho je napisao/la:Siguran kao aritmija kod Rustemovog prijema lopte na nasoj polovini, neminovan kao zuti karton za Rahmanovica, ocekivan kao Jesicevo kalendarsko proljece, predvidljiv kao gol aut kod Bekicevog centarsuta, stalozen kao Hebib u gol sansi, nevin kao jokerov izraz lica dok pise o Ivici Osimu, zainteresovan kao Dzeno za licencu!
SRETAN TI RODJENDAN SAJKACA!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Nećeš ako ne želišegocentrik je napisao/la:Ustao na sehur Allaha mi, a znam da cu se sutra omrsit
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Provlaci se cifra od pola miliona eura za Mujakica. Nije sigurno da ce ga pustiti.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa i ne trebaju ga pustiti, on treba da nam bude prvi stoper za sljedecu sezonu.miky_hz je napisao/la:Provlaci se cifra od pola miliona eura za Mujakica. Nije sigurno da ce ga pustiti.
zlo87 je napisao/la:U petak dan pred sarajevski derbi u ulici Ferhadija doslo je do narusavanja javnog reda i mira kada su se sukobile dvije navijacke skupine. Redakcija saznaje da se radi o navijacima Fenerbahcea i GalatasarajaMortemHz je napisao/la:Niko i ne pise o derbiju..

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- muhamedhulk
- Kontakt:
Nema vizije? Nisam ja problem sto imam 'niska' ocekivanja, krivi ste vi koji imate 'previsoka' ocekivanja pa hocete duplu svake godine...
Vizija igre je jos od Dzene 4231, koja se zadrzala do danas, uz izuzetak Kasapina i pokusaja sa 1 DM i dva CM. Ako ne pratis Klub, do tebe je, nije do mene.
SD je pozicija koja ima smisla kad ti ne mora Tan sve aminovati. Ovako je i skaut sluzba dovoljna, uz nekog tipa Slavisa da bude na celu. Jel' bitno ko igracu nudi ugovor koji Tan i Co. sastave? Daj pare pa ces vidjeti kako 'kapitalci' slijecu... Uz to, Husref je neko ko ex-yu igrace moze privuci dok stranci svakako dolaze zbog para.
Nikako da skontate da je SD nebitan jer se ne pita puno, znam i ja reci da bih Messija ali nemas lovu za takve igrace a bh premijerligase moze svako 'zavrsiti'. Puno bitniji je skauting, pogotovo buducih Akademaca.
Vizija igre je jos od Dzene 4231, koja se zadrzala do danas, uz izuzetak Kasapina i pokusaja sa 1 DM i dva CM. Ako ne pratis Klub, do tebe je, nije do mene.
SD je pozicija koja ima smisla kad ti ne mora Tan sve aminovati. Ovako je i skaut sluzba dovoljna, uz nekog tipa Slavisa da bude na celu. Jel' bitno ko igracu nudi ugovor koji Tan i Co. sastave? Daj pare pa ces vidjeti kako 'kapitalci' slijecu... Uz to, Husref je neko ko ex-yu igrace moze privuci dok stranci svakako dolaze zbog para.
Nikako da skontate da je SD nebitan jer se ne pita puno, znam i ja reci da bih Messija ali nemas lovu za takve igrace a bh premijerligase moze svako 'zavrsiti'. Puno bitniji je skauting, pogotovo buducih Akademaca.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FrancescoTotti je napisao/la:Tvoja inteligencija je tek tolikog nivoa da i mozes odgovarat samo smajlijima.Zip je napisao/la:Kad se nema sta pametno reci, onda ide šrica "ti si placenik" "tvoji drugovi/ahbabi u upravi" itd
Ajd nadji nesta novo pa pisi, pusti se menadjerove glupe i isfurane price... Nije vise u modi ponavljati...
A za vrijedjanje ti mogu odgovoriti samo smajlijem

Ako ima ponuda od 500k, odmah prodati Mujakića, za te pare možemo produžiti ugovor Šofrancu!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Nešto ili nešta - dvojaka je upotreba. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Almedin HotaThrillerHz je napisao/la:Pa Hase je iz Vratnika dosao, Susic iz Krivaje itd itd he heBordoSarajevo je napisao/la:Odakle je došao Cimirot, Mihojević, Torlak, šejtan?MortemHz je napisao/la:De bolan manite se nizih liga

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
I meni na to smrdi. Ova nova tri člana su isčitala i dobro proučili "forum i navijače" i smirili su tenzije i skrenuli pažnju jer su izašli u javnost sa svim problemima koje su navijači mjesecima pisali i negodovali. Al baš su se svega dotakli, od sitnijih do krupnijh problema, još su tu "volonterski". Nakon svega, s pravom je sumnjat, ali nadat se da će se stvari popraviti.Orangina85 je napisao/la:Sportski direktor nece ni biti imenovan. Jahic veze nema pa izvali to na presici. Trazi se neko ko ce biti imenovan kao neka osoba pri UO za sportska pitanja sto znaci da ce opet tu Sabrina imati glavnu rijec i ustvari se trazi samo marioneta koja ce biti njen stit. Ovo troje sto cini sad UO uopste nema nikakvu komunikaciju sa Tanom ili Kenom i sve to ide preko Sabrine. Postavljeni samo da skrenu paznju i to je to. Zalosno
Ovi novi su sve lijepo rekli i pričali, ali da se drže svoje riječi, i nisu baš pouzdani jer su već par svojih "obećanja" pogazili.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Ima li ko da neće na praznu Sergijicu?!
svi na Sergijicu, pa na iftar!High je napisao/la:Ima li ko da neće na praznu Sergijicu?!
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
A u desnoj ruci po somun, da se Miske obraduje, kad već nije od nas isprosio novac za općinske stolice!zlo87 je napisao/la:svi na Sergijicu, pa na iftar!High je napisao/la:Ima li ko da neće na praznu Sergijicu?!
-
- Kontakt:
ja te **** Željezničareee 

Bilo bi lijepo dobit radi prestiža, da ona pjesma "sve ove godine" dobije logičan epilog. A i da im dođemo na pobjedu razlike u ukupnom skoru. 

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bing [Bot], bordobijeli, bvsic, ebi46 i 50 gostiju.