Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Tvoja bolest se ne lijeci tabletamaDAVID VILLA je napisao/la:jesam se smorio danas otiso kod doktora za ovu prehladu ceko 2 sata,dadne mi neke tablete sad ih moram pitjedva ceko da dodjem kuci na komp
Motkom*p!p!t@* je napisao/la:Tvoja bolest se ne lijeci tabletamaDAVID VILLA je napisao/la:jesam se smorio danas otiso kod doktora za ovu prehladu ceko 2 sata,dadne mi neke tablete sad ih moram pitjedva ceko da dodjem kuci na komp
![]()
Frutek je napisao/la:Motkom*p!p!t@* je napisao/la:Tvoja bolest se ne lijeci tabletamaDAVID VILLA je napisao/la:jesam se smorio danas otiso kod doktora za ovu prehladu ceko 2 sata,dadne mi neke tablete sad ih moram pitjedva ceko da dodjem kuci na komp
![]()
jesu te to odma banovali ,pa neka ga malo da koju prozborimo nemojte ga diratiDzeko_klupa je napisao/la:pozzdrav
evo i mene. ja sam novi ovdje, gdje je topic za upoznavanje?
Analiticar_1 je napisao/la:Znatl vi onu pjesmu: "Ne moze nam niko nista, jaci so od sudbine ".....![]()
Samo nemoj opet da se najavljujesAnaliticar_1 je napisao/la:Znatl vi onu pjesmu: "Ne moze nam niko nista, jaci so od sudbine ".....![]()
odam sam te pozno ,ko još može izmisliti luđi nik od tebe ,šta radiš imal kakvih kobilaAnaliticar_1 je napisao/la:Znate li vi onu pjesmu: "Ne moze nam niko nista, jaci so od sudbine ".....![]()
i jesi li je ,jel joj vruća pickaAnaliticar_1 je napisao/la:Sinoc mi se nasmagala jedna kobila kad sam iso po vodu....Ja naiso i picim kroz livadu, a ona dole rasapela se na brezu, rasirila picokaru i sunca je na suncu.....I zvizdi mi iz pcke...Ja mislio neko svira na fruli, kad ono kobila zvizdi iz p..ke...
jok eto ti znaš ,pa ja vadio med iz bukveAnaliticar_1 je napisao/la:legenda reala je napisao/la:Jedan vic za tebe pošto nabijaš in nogom u guzicu
Kaže Mujo jaranu da mu nađe kakvu da guzi
Kaže on njemu prvo odi u šumu nađi šuplju bukvu i istreniraj
kad završiš dođi ja ću ti naći jednu
I tako Mujo treniro i došo kod jarana
Kaže ja sam treniro i evo došo
I da njemu jaran žensku
Mujo je odveo u sobu i kaže joj preguzi se
Ona se preguzi a Mujo je nabije nogom u guzicu
Kaže ona šta ti je bolan ,ma da vidim ima li pčela![]()
Dobar je, samo u bukvi nema pcela, to bi barem ti iz Gorazda trebao znati, zivis u sumi![]()
![]()
starolegenda reala je napisao/la:Jedan vic za tebe pošto nabijaš in nogom u guzicu
I da njemu jaran žensku
pa znam da je star nego mi sad naumpo kad on reče ono nabije nogom u guzicu ,kad sam ga prvi put čuo ihfera je napisao/la:starolegenda reala je napisao/la:Jedan vic za tebe pošto nabijaš in nogom u guzicu
I da njemu jaran žensku
HAhahahahahahaAnaliticar_1 je napisao/la:Maloprije sam opet prdno u liftu al je pravo zasmrdilo pa sam se ispalio iz lifta i popeo se dva sprata pjeske...Nema mi nista draze nego prditi u tako malenim i zatvorenim prostorima....![]()
![]()
Znam al jbgMonolog je napisao/la:Sljedeći put misli glavom, a ne kar0m, jbg ti. Btw, odeš u Eronetovo zastupništvo u Tz (u Tornju) i tamo reci kako ti nisu dobro objasnili, te kako si nasankan. Sigurno ti je mlatila onim fazonima o besplatnim pozivima, porukama, minutama i kojekakvim džigabezama. Naravno, na sve to dolazi pdv, a kada sve saberu ide još jedan pdv. Strašno, da strašnije ne može biti.
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 7 gostiju.