Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

lfcbl
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la lfcbl » 08 feb 2011, 15:58

Odmah ga treba prodati i dovesti drugog golmana!!!Pa sam je kriv za par bodova sto se prosulo ove sezone,ko god konta da se liverpool nece boriti za trofeje treba da ide iz kluba!takvi nam igraci ne trebaju!!

Liverpool8
Kontakt:

Post Postao/la Liverpool8 » 08 feb 2011, 16:00

Neka ide kiksara ako hoce ali za 25 miliona, taman jedno 10 bacimo na Begovica iz Stoke-a :D .

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 08 feb 2011, 16:13

Sad vam ni Reina ne valja, kao ni Torres čim su se pojavile razne špekulacije. :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 08 feb 2011, 16:14

Monolog je napisao/la:Sad vam ni Reina ne valja, kao ni Torres čim su se pojavile razne špekulacije. :lol:
Il' ce bit' sto su Spanci :mrgreen:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

asylum
Kontakt:

Post Postao/la asylum » 08 feb 2011, 16:15

Samo cu reci da je smijesno govoriti o prelasku igraca
iz Junajteda u Liverpul i obrnuto slika

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 08 feb 2011, 16:19

Samo da se nadovežem na to da je Liverpool ispao smješan kad je onolike pare dao za Carolla.
To je opet samo moje mišljenje,ali sam mišljenja da su mogli dovest tri put boljeg igrača,pričam o Neymaru a uštetidi nekih 10-15 miliona,za koje su mogli dovest nekog od štopera tipa Spahića,ili možda otkud znam onog Biševca....
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 08 feb 2011, 16:22

Unica imas lijep avatar i potpis :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 08 feb 2011, 16:24

Santos je odbio ponudu za Neymara u vrijednosti od 30 miliona Eura(Chelsea je bio klub koji je poslao taj novac). Dakle, zašto ti misliš da bi taj isti Santos sada prod'o Neymara za 20 miliona? :lol: Zadnjeg dana prelaznog roka i N'Gog vrijedi 15 miliona Eura, a kamoli igrači koji su dobrano kvalitetniji od njega. A kada se svakako pogleda taj transfer Neymara(gled'o sam njegove klipove, nikad ga nisam vidio u "akciji"), treba shvatiti da je Liverpool netom prije doveo Suareza(nikada nije igr'o u Premiershipu, a slične je konstitucije kao i Brazilac), tako da bi bilo teško za očekivati da će Liverpool koji njeguje drugačiji stil igre od Arsenala, dovesti 2 brzonoga igrača koji zajedno nemaju 2 metra.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 08 feb 2011, 16:30

Monolog je napisao/la:Santos je odbio ponudu za Neymara u vrijednosti od 30 miliona Eura(Chelsea je bio klub koji je poslao taj novac). Dakle, zašto ti misliš da bi taj isti Santos sada prod'o Neymara za 20 miliona? :lol: Zadnjeg dana prelaznog roka i N'Gog vrijedi 15 miliona Eura, a kamoli igrači koji su dobrano kvalitetniji od njega. A kada se svakako pogleda taj transfer Neymara(gled'o sam njegove klipove, nikad ga nisam vidio u "akciji"), treba shvatiti da je Liverpool netom prije doveo Suareza(nikada nije igr'o u Premiershipu, a slične je konstitucije kao i Brazilac), tako da bi bilo teško za očekivati da će Liverpool koji njeguje drugačiji stil igre od Arsenala, dovesti 2 brzonoga igrača koji zajedno nemaju 2 metra.
Vjerovatno se ova tvoja konstatacija odnosi na moj komentar. ;)
E ovako,Carolla su platili ili ja griješim 41 milion.Mali Neymar bi došao garantujem za 25 miliona ladno,da daju odmah u kešu,ili eventualno da daju 20 odmah,10 u roku od godinu dana. To zapravo znači da bi im ostalo tih 16 otprilike za kupovinu jednog štopera ovu dvojicu sam onako naveo,mada da budem iskren Škrtel ništa nije kvalitetniji od navedenih.

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 08 feb 2011, 16:30

asylum je napisao/la:Samo cu reci da je smijesno govoriti o prelasku igraca
iz Junajteda u Liverpul i obrnuto slika
upravo tako, nijedan igrac nikad nije presao iz Liverpoola u man utd, a iz man utd u Liverpool je samo jedan, pa tako da nema potrebe da se prica o nekom prelasku reine u man utd
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 08 feb 2011, 16:39

melanholicar je napisao/la:Samo da se nadovežem na to da je Liverpool ispao smješan kad je onolike pare dao za Carolla.
To je opet samo moje mišljenje,ali sam mišljenja da su mogli dovest tri put boljeg igrača,pričam o Neymaru a uštetidi nekih 10-15 miliona,za koje su mogli dovest nekog od štopera tipa Spahića,ili možda otkud znam onog Biševca....
Carrol je 10 put bolji od Neymara za PL, neymar moze igrati u spaniji, Carrol je skupo placen ali toliko je new castle trazio, a za to su krivi neki drugi klubovi, i hvala Bogu sto je dosao Carrol, on ce sigurno biti veliko pojacanje za Liverpool
Sarajevo i Liverpool

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 08 feb 2011, 16:40

Vjerovatno se ova tvoja konstatacija odnosi na moj komentar.
E ovako,Carolla su platili ili ja griješim 41 milion.Mali Neymar bi došao garantujem za 25 miliona ladno,da daju odmah u kešu,ili eventualno da daju 20 odmah,10 u roku od godinu dana. To zapravo znači da bi im ostalo tih 16 otprilike za kupovinu jednog štopera ovu dvojicu sam onako naveo,mada da budem iskren Škrtel ništa nije kvalitetniji od navedenih.
Moras znati da je bio zadnji dan prelaznog roka, a klub nije hteo da rizikuje dovodjenjem Neymara(ako su uopste i mislili da ga dovedu) dali ce se uklopiti ili ne a morali su nekako nadomestiti odlazak traitoresa tako da nisu mogli puno da eksperimentisu koliko ja znam Santos je odbio ponudu chelsea od 30M,a stoper nam netreba, nama fali levi bek. Carroll je puno placen tu nema sta ali sve je to zbog poslednjeg dana prelaznog roka ali opet po meni Carroll je najjaci igrac u skoku u vazduhu dobija 90% duela.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 08 feb 2011, 17:15

Stvarno kad citam ove komentare po forumu, ne mogu vjerovati koliko su ljudi neupuceni u neke stvari. Svako tko prati, navija, simpatise... neki klub u engleskoj premier ligi zna za pravilo o radnoj dozvoli. Glupo je tu pricati o dovodjenju Neymara iz Santosa, pa za njegovu papirologiju trebalo bi izdvojiti najmanje mjesec dana i opet je veliko pitanje da li bi se uspjelo srediti. Sjecam se prije dvije godine kada je Rafa pokusao dovesti Radamela Falcaa iz Rivera za "smijesnih" 5 miliona, pa je sve propalo, a to iskoristi Porto i dovede ga u svoje redove, i sad tip kosta 40 miliona.
Hocu reci to, da bi svaka ekipa u Engleskoj kupovala "jeftine" igrace po Juznoj Americi da je to dozvoljeno. Erik Lamela, Rugerio Funjes Mori, Alan Patric, naravno i Neymar su klinci koji su stvarno super talenti, al tesko ce zaigrati u Engleskoj. Zbog toga i jesu toliki transferi u premier ligi, jednostavno moras kupovati igrace koji su vec dokazani i koji su skupi na fudbalskoj "pijaci". Lahko je Barceloni i ostalim klubovima kupovati igrace, pa ako ne uspije nikome nista, kao sto su Keirrison ili Henrique koji su, Takodjer bili velike zvijezde dok su igrali u brazilskoj ligi
Joint_fc

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 08 feb 2011, 17:17

kumkalesic je napisao/la:Stvarno kad citam ove komentare po forumu, ne mogu vjerovati koliko su ljudi neupuceni u neke stvari. Svako tko prati, navija, simpatise... neki klub u engleskoj premier ligi zna za pravilo o radnoj dozvoli. Glupo je tu pricati o dovodjenju Neymara iz Santosa, pa za njegovu papirologiju trebalo bi izdvojiti najmanje mjesec dana i opet je veliko pitanje da li bi se uspjelo srediti. Sjecam se prije dvije godine kada je Rafa pokusao dovesti Radamela Falcaa iz Rivera za "smijesnih" 5 miliona, pa je sve propalo, a to iskoristi Porto i dovede ga u svoje redove, i sad tip kosta 40 miliona.
Hocu reci to, da bi svaka ekipa u Engleskoj kupovala "jeftine" igrace po Juznoj Americi da je to dozvoljeno. Erik Lamela, Rugerio Funjes Mori, Alan Patric, naravno i Neymar su klinci koji su stvarno super talenti, al tesko ce zaigrati u Engleskoj. Zbog toga i jesu toliki transferi u premier ligi, jednostavno moras kupovati igrace koji su vec dokazani i koji su skupi na fudbalskoj "pijaci". Lahko je Barceloni i ostalim klubovima kupovati igrace, pa ako ne uspije nikome nista, kao sto su Keirrison ili Henrique koji su, Takodjer bili velike zvijezde dok su igrali u brazilskoj ligi
Ja koliko znam za Neymara ta dozvola ne bi bila nikakav problem,da su ga htjeli dovest,možda griješim? :!:

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 08 feb 2011, 17:21

Kakav crni Neymar,kakvi bakrači.
You'll never walk alone.

asylum
Kontakt:

Post Postao/la asylum » 08 feb 2011, 17:34

Sto ce nam Neymar slika

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 08 feb 2011, 17:40

Sta ce nam Neymar, doveli smo dva sjajna napadaca Suarez,Carroll imamo jos borbenog Kuyt-a i sta ocete vise :lol:
YOU'LL NEVER WALK ALONE

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 08 feb 2011, 17:41

kumkalesic je napisao/la:Stvarno kad citam ove komentare po forumu, ne mogu vjerovati koliko su ljudi neupuceni u neke stvari. Svako tko prati, navija, simpatise... neki klub u engleskoj premier ligi zna za pravilo o radnoj dozvoli. Glupo je tu pricati o dovodjenju Neymara iz Santosa, pa za njegovu papirologiju trebalo bi izdvojiti najmanje mjesec dana i opet je veliko pitanje da li bi se uspjelo srediti. Sjecam se prije dvije godine kada je Rafa pokusao dovesti Radamela Falcaa iz Rivera za "smijesnih" 5 miliona, pa je sve propalo, a to iskoristi Porto i dovede ga u svoje redove, i sad tip kosta 40 miliona.
za neymara se mogla dobiti radna dozvola, to ne bi bio toliki problem ;)
Sarajevo i Liverpool

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 08 feb 2011, 17:50

Monolog je napisao/la:Sad vam ni Reina ne valja, kao ni Torres čim su se pojavile razne špekulacije. :lol:
Vjeruj, to najviše nervira... Pa nije ništa zvanično rekao, to su sve špekulacija. Kada bude pisalo na službenoj stranici onda treba vjerovati.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 08 feb 2011, 18:03

Carlo je napisao/la:
Vjeruj, to najviše nervira... Pa nije ništa zvanično rekao, to su sve špekulacija. Kada bude pisalo na službenoj stranici onda treba vjerovati.
Reina ako ce ici, to ce biti najvjerovatnije Barca. Znaci AKO bude htio ici na ljeto, imat ce punih 5 godina ugovora ispred sebe, sto znaci da ce onaj tim koji ga bude zelio debelo morati platiti.

Ljudi, haj'mo pisati pismo Johnu da nam dovede Asmira, on je strava golman. :D :D
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.