Jer ce jedan kloc dobiti prednost u odnosu od Fanima koji je za njega Messi. Tog Fanima je ubio ubleha iz Splita. Znaci nije nista imao lose sa novim treneromElCartel11 je napisao/la: ↑24 feb 2022, 19:27Eto nek Fanimo ima 2 metra
I ne znam sto ste navalili na Hebibovica? Ko kaže, da ce on biti na krilu? Mozda tu zaigra Avramovski?
Napadate Hebiba iz navike sta li
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
@Zukanovic koga je sve registrovao Leotar od ovih igraca sto su dosli ove zime ?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Sablic nema veze sa time sto Fanimo nije zelio da igra, covjek je sebi zacrtao da nece igrat ovdje i to je to.FCUM je napisao/la: ↑24 feb 2022, 19:31Jer ce jedan kloc dobiti prednost u odnosu od Fanima koji je za njega Messi. Tog Fanima je ubio ubleha iz Splita. Znaci nije nista imao lose sa novim treneromElCartel11 je napisao/la: ↑24 feb 2022, 19:27Eto nek Fanimo ima 2 metra
I ne znam sto ste navalili na Hebibovica? Ko kaže, da ce on biti na krilu? Mozda tu zaigra Avramovski?
Druga stvar Hebibovic sigurno nece biti opcija za desno krilo on ce biti neki zamjenski desni bek i to je to. Prije njega na poziciji desnog krila su Avramovski, Kobiljar, Ramic pa i Dal.
Nema od Avramovskog ništa, on i Kapić su Sušić 2. Nadam se da ne budem u pravu.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑24 feb 2022, 19:30Kakav Heba i prvi 11 sta vam je...
Bagaric
Suljic-Catakovic-Avramovski
Uvjeren sam da ce ovaj napad igrati ovu polusezonu.Eh sad kao sto keli kaze,nadati se da je Avram dobar na desnom krilu inace pusiona po toj strani...
Brate sto si nervozan, izvukli ste bod protiv Atletika.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Decko nije minute odigrao vec se zna da je flop, Susic 2 blabla hahahahaa
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
FK SARAJEVO I MATTHIAS FANIMO DANAS SU SPORAZUMNO RASKINULI UGOVOR
Odlukom Upravnog odbora Fudbalski klub Sarajevo danas je sporazumno raskinut ugovor sa Matthiasom Fanimom. Nakon obavljenih razgovora između Kluba i igrača zaključeno je da daljnja saradnja nije moguća.
„Klub i njegove vrijednosti su iznad svakog pojedinca, a nedisciplina i nepoštivanje ugovornih obaveza neće se tolerirati nikome. Uporan rad, iskrenost i preuzimanje odgovornosti neke su od ključnih vrijednosti koje njegujemo i želimo igrače koji to razumiju i demonstriraju i na terenu i van njega“, ističu iz Uprave Kluba.
Kao što je poznato, Matithias Fanimo se u proteklom periodu nije odazvao na prozivku prvog tima. Svojim izostankom s priprema prvog tima, nije ispunio svoj dio ugovornih obaveza prema Klubu.
U prethodnih godinu i pol, Fanimo je za FK Sarajevo odigrao 47 utakmica i bio je dio ekipe koja je osvojila Kup Bosne i Hercegovine u sezoni 2020/21.
Fudbalski klub Sarajevo Matthiasu Fanimu želi uspjeh u daljem nastavku karijere.
Odlukom Upravnog odbora Fudbalski klub Sarajevo danas je sporazumno raskinut ugovor sa Matthiasom Fanimom. Nakon obavljenih razgovora između Kluba i igrača zaključeno je da daljnja saradnja nije moguća.
„Klub i njegove vrijednosti su iznad svakog pojedinca, a nedisciplina i nepoštivanje ugovornih obaveza neće se tolerirati nikome. Uporan rad, iskrenost i preuzimanje odgovornosti neke su od ključnih vrijednosti koje njegujemo i želimo igrače koji to razumiju i demonstriraju i na terenu i van njega“, ističu iz Uprave Kluba.
Kao što je poznato, Matithias Fanimo se u proteklom periodu nije odazvao na prozivku prvog tima. Svojim izostankom s priprema prvog tima, nije ispunio svoj dio ugovornih obaveza prema Klubu.
U prethodnih godinu i pol, Fanimo je za FK Sarajevo odigrao 47 utakmica i bio je dio ekipe koja je osvojila Kup Bosne i Hercegovine u sezoni 2020/21.
Fudbalski klub Sarajevo Matthiasu Fanimu želi uspjeh u daljem nastavku karijere.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pusti ga. Fino ga covjek pita jel pametniji od lika koji je uspjesan biznismen i od covjeka koji je u svijetu sporta veoma uspjesno, on šuti.
ISMIRMortemHz je napisao/la: ↑24 feb 2022, 19:42FK SARAJEVO I MATTHIAS FANIMO DANAS SU SPORAZUMNO RASKINULI UGOVOR

1946
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nervozan momak, kad sam ga ja ismijavao jer je lupao da niko vise nece doci, neke gluposti mi odgovarao. Pusti ga, samo ga stavis na ignore listu i mirna zemlja

Ne radi se to tako. Klub je iznad svakog pojedinca, ali se to ovako ne radi. Šalje se pogrešna slika upravo kluba.
Opet se prave nepromišljeni potezi.
Opet se prave nepromišljeni potezi.
Fanima koji je pod ugovorom i nas najbolji igrač ,pustiti besplatno . Ma bravo. Imamo maestra hebibovica koji ce igrati i po desnom i po lijevom krilu. Nema nama napredka dok se ne riješimo ugljeba u klubu
Šabanović, Oremuš pa tek onda Heba na beku mislim da je takav redosljed.soe je napisao/la: ↑24 feb 2022, 19:35Sablic nema veze sa time sto Fanimo nije zelio da igra, covjek je sebi zacrtao da nece igrat ovdje i to je to.FCUM je napisao/la: ↑24 feb 2022, 19:31Jer ce jedan kloc dobiti prednost u odnosu od Fanima koji je za njega Messi. Tog Fanima je ubio ubleha iz Splita. Znaci nije nista imao lose sa novim treneromElCartel11 je napisao/la: ↑24 feb 2022, 19:27Eto nek Fanimo ima 2 metra
Druga stvar Hebibovic sigurno nece biti opcija za desno krilo on ce biti neki zamjenski desni bek i to je to. Prije njega na poziciji desnog krila su Avramovski, Kobiljar, Ramic pa i Dal.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Klub je iznad pojedinca i onda mu daš papire zbog kojih je i pravio pobunu. Bilo je drugih načina da se kazni.
Prvo nisam momak, drugo ja ne lupam nego samo prenosim izjave trenera. I na kraju, ja sam gledao Sarajevo kada ti nisi bio niti u jajima.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 feb 2022, 19:48Nervozan momak, kad sam ga ja ismijavao jer je lupao da niko vise nece doci, neke gluposti mi odgovarao. Pusti ga, samo ga stavis na ignore listu i mirna zemlja![]()
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pa eto, prati ti izjave, vidim ko je bio u pravufks74 je napisao/la: ↑24 feb 2022, 20:01Prvo nisam momak, drugo ja ne lupam nego samo prenosim izjave trenera. I na kraju, ja sam gledao Sarajevo kada ti nisi bio niti u jajima.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 feb 2022, 19:48Nervozan momak, kad sam ga ja ismijavao jer je lupao da niko vise nece doci, neke gluposti mi odgovarao. Pusti ga, samo ga stavis na ignore listu i mirna zemlja![]()

Jos sudis igračima a nisu ni debitovali, fuj

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.