FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- plavousrcu
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Puno teze nego sam ocekivao. Remi je mozda bio najrealniji, ali ovako se do titule dolazi. Posjeta sramotna i stvarno su Adzem i momci zasluzili vecu podrsku.
-
- Kontakt:
Dobro ovo prođe kako je moglo biti. Pomalo sam se pribojavo ove utakmice jer slobodanka uvijek daje maksimum protiv nas a vidjelo se da smo malo lakše ušli u utamicu sa razmišljanjem dobićemo ih svakako. PLBIH po ko zna koji put pokazuje da je nenadyebiva liga, najtrofejniji klub na jedvite jade kući dobije najnetrofejniji klub u istoriji ove lige
Utakmicu što prije zaboraviti i odma se početi pripremati za gostovanje kod ovih što otimaju iz očiju.
PS Mehremić nije za Želju, ono je poluigrač sa vidnim nedostatcima na tehničko taktičnom planu.

PS Mehremić nije za Želju, ono je poluigrač sa vidnim nedostatcima na tehničko taktičnom planu.
BLAGOJEVIĆ je danas barem 10 puta presjekao loptu i divno smirio napad.

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Teška tekma, mislim da smo na kraju ipak zasluženo pobjedili. Nisam ni u jednom trenutku sumnjao da ćemo ih "probiti", tek poslije gola je bio problem jer smo se povukli, igra do gola je po mom mišljenju bila dobra s obzirom na bunker protivnika i loš teren.
Sačuvali smo Zakarića i Graovca, nisu dobili kartone i to je pored pobjede najbitnija stvar.
Sad u Mostar po bod/ove.
Sačuvali smo Zakarića i Graovca, nisu dobili kartone i to je pored pobjede najbitnija stvar.
Sad u Mostar po bod/ove.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Igra do gola, po meni, bas kakva treba da bude strpljivo, oprzno, iskusno. Zabijemo ga i onda onako, ne znam eto. Upropastili smo za deset minuta sve dobro iz prvih 70 jbt
Kao djeca neka zurimo sa napadima, umjesto da drzimo loptu mi ubacujemo iz slobodnjaka i pustamo im kontre kao kod Slavka prije
Moaramo bolje ubuduce jer je nemoguce da nam se vise puta ovako posreci
Kao djeca neka zurimo sa napadima, umjesto da drzimo loptu mi ubacujemo iz slobodnjaka i pustamo im kontre kao kod Slavka prije
Moaramo bolje ubuduce jer je nemoguce da nam se vise puta ovako posreci
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.
Ali smo poslije gola pali... Otvorila se Sloboda, srećom dobro završi 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Neandertalac
- Kontakt:
Najbitnija su tri boda. Prvo to se nekako logično nameće, posle ove utakmice koja je realno mogla zavrsiti troznakom. Dakle osvojena su tri boda kao primarni cilj. Sekundarni, nema povrijeđenih i igrači koji su bili u opasnosti su se sačuvali od suspenzija.
Ne smijemo se opustiti jer je evidentno kako imamo jako velikih nedostataka na kojima moramo brzo poraditi, jer je pitanje trenutka kada ćemo biti grubo kaznjavani zbog njih.
Ne smijemo se opustiti jer je evidentno kako imamo jako velikih nedostataka na kojima moramo brzo poraditi, jer je pitanje trenutka kada ćemo biti grubo kaznjavani zbog njih.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
-
- Kontakt:
Ovaj klub i ovi ljudi zasluzuju bolji teren za igru. Tesko je ozbiljno nas svatiti, ako cemo i dalje igrati na ovakvim terenima. Svaka cast na trudu osposobljavanja.
Miske je rekao da se teren radi nakon ove sezone, tako da nam nema smisla pricati o terenu, bice nam ovako jos 3-4 domace utakmice sigurno.
Samo utakmicu po utakmicu, naredna je jedna od rijetkih gdje nemamo imperativ pobjede. Samo podrska i nista vise, svi kao jedan.
Samo utakmicu po utakmicu, naredna je jedna od rijetkih gdje nemamo imperativ pobjede. Samo podrska i nista vise, svi kao jedan.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Samo kazem da se suzdrze od pljuvanja kad ovako gutavo odigramo kuci. Do terena je.
danasnju igru je tesko komentarisat zbog terena na kojem stvarno ne mozes nista, da hoce kraj sezone pa da pocnemo sa radovima, ovo je negledljivo
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- Neandertalac
- Kontakt:
Nemojte teren uzimati kao alibi. U jesenjem dijelu nam je odgovarao a sada kao smeta. Baš nigdje veze.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Nema potrebe za nekim pljuvanjem , pobjedili smo sto je jako vazno i jos smo idalje prvi... Sad idemo Laznim Mostarcima ja bi dole bio bodom prezadovljan a pobjeda nam donosi ogromnu prednost i bili bi blizu titule.... Blagoje i Sinan najaci bili uz Graovaca nadam se da ce produzit momak ugovor jer mu je ponudjen... U Mostar po titulu samo Jako Snazno svi ko jedan sto neko napisa i sigurno necemo dole izgubit i ako ce bit ogroman pritisak sa tribina i igraca na sudije,Zrinja je pod pritiskom da nas dobije tu gledam nasu neku prednost i sirinu koju imamo... Sve do Kraja Zeljo nema predaje !! 

Zadnja izmjena: Neymar11, dana/u 24 feb 2018, 18:27, ukupno mijenjano 1 put.
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Istina, uzmite primjer Blagojevića koji je odigrao perfektnu utakmicu i očito mu konkurencija u vidu Vranješa prija.Neandertalac je napisao/la:Nemojte teren uzimati kao alibi. U jesenjem dijelu nam je odgovarao a sada kao smeta. Baš nigdje veze.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
-
- Kontakt:
Aferim. Kome je odgovarao u jesenjem dijeli?
odgovara nam sto vise hocemo pobjedu i trudimo se, a sto se tice fudbala tu ne mozes nista pokazat, ne mozes 2-3 pasa normalna uvezat.Neandertalac je napisao/la:Nemojte teren uzimati kao alibi. U jesenjem dijelu nam je odgovarao a sada kao smeta. Baš nigdje veze.
Pobjedjujemo iskljucivo za zelju i htjenje a ne na neki kvalitet.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- Neandertalac
- Kontakt:
Kako mi je odvratno ovo kada ulete; nemojte pljuvat.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
-
- Kontakt:
Sve je tebi odvratno i dupla ce ti biti odvratna. Naci ce tvoja guzica dlaku u jajetu.
- Neandertalac
- Kontakt:
Kakve veze imam ja sa bilo čim? Napisao sam da je najbitnije kako smo uzeli tri boda, da se niko nije povrijedio i da je suspendovan.
Ti napišeš ne valja teren nemojte ih pljuvat. A jesenas bili majstori i super heroji kojima odgovara teren. Jos mene napadas sto si zaboravan i dvolican.
Nemoj, nema potrebe.
Ti napišeš ne valja teren nemojte ih pljuvat. A jesenas bili majstori i super heroji kojima odgovara teren. Jos mene napadas sto si zaboravan i dvolican.
Nemoj, nema potrebe.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 44 gosta.