FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- plavousrcu
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Mozda ostaviti Zakarica ili Zeca na klupi. Ne bi nikako valjalo da ostanemo bez obojice za Zrinjski. Hoce ova banda svasta uraditi, u obraz im moze svasta stati. Sloboda je znala biti opasna na Grbavici, ali sada je vodi Petrovic i nije me strah. Znamo njegov domete. Bunker i to je sve, a 90 minuta na Grbavici i mnogo bolji ne mogu izdrzati.
Samo nek ne nasjedaju na provokacije koridaša.
Odlika malih klubova poput Slobode jeste da zive za utakmice protiv jednog kluba, u ovom slucaju Zeljeznicara
tugy.
Odlika malih klubova poput Slobode jeste da zive za utakmice protiv jednog kluba, u ovom slucaju Zeljeznicara

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Bas nam je medijski partner sranje 

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Sliskovicu **** li ti mater glupu
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.
Sliskovicu, sta cemo sa penalom koji vam je donio titulu i onim protiv nas kad je bio ofsajd u Mostaru ? Strucnjak u pokusaju. Ne znam kako ima obraza bilo kakvu izjavu dati u kojoj se spominje rijec penal.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Opusti se @Ljoze neka laje pas na sva usta, Zna se cime se bave sta rade smetljari iz Mostara, treba sad samo gledat sebe svoju avliju sutra dobit Slobodu onda iduce kolo dobit Lazne Mostarce mada i bod nebi los bio, al prvo treba dobit Slobodu koja ce se sigurno branit jos teren ako bude los, imate dobar clanak u Avazu onaj vlasnik Olimpije Mandaric bi zelio da nas Kupi posto to nije moguce, neka ulaze neka bude jedan od sponzora ....Mozel ko da nadje taj clank i postavi ovdeLjoZee je napisao/la:Sliskovicu, sta cemo sa penalom koji vam je donio titulu i onim protiv nas kad je bio ofsajd u Mostaru ? Strucnjak u pokusaju. Ne znam kako ima obraza bilo kakvu izjavu dati u kojoj se spominje rijec penal.
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Misimovic je bio na nekom druzenju, sastanku sa Mandaricem, izgleda da se neka saradnja dogovorila. A mozda je i samo formalno druzenje bilo.
U svakom slucaju super, klub sve vise prijatelja i sponzora ima. A ovi dusmani i dusmanski mediji mogu samo da nas povuku za neku stvar.
U svakom slucaju super, klub sve vise prijatelja i sponzora ima. A ovi dusmani i dusmanski mediji mogu samo da nas povuku za neku stvar.
- Zeljeznicar -
- Neandertalac
- Kontakt:
Izgleda da se dogovorila neka saradnja. A možda i nije.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Neandertalac je napisao/la:Izgleda da se dogovorila neka saradnja. A možda i nije.

ne moze se nikakva saradnja dogovorit, nije to mandaricev stil kad ne moze u potpunosti otkupit klub, uostalom on kupi samo klubove koji su pred bankrotom pa ih digne na noge i onda zaradi profit kad ih proda nekom investitoru
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- Neandertalac
- Kontakt:
Šta si očekivao od pitara i kvazi organizacija kao što su "bordo prijatelji" sa kojima su u intenzivnoj saradnji?Zeljo92 je napisao/la:Bas nam je medijski partner sranje
Ovo im je ko zna koji put da pokušavaju destabilizirati najveći klub u državi a onda kao vid saradnje brišu objavljene članke. Smetljarska posla.
I da, kada je nas par pisalo o ovome bili smo neprijatelji kluba.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Neka neka, to ti je kad si slijep, cuj portal nema nikakve veze sa forumom...AllahuNeandertalac je napisao/la:Šta si očekivao od pitara i kvazi organizacija kao što su "bordo prijatelji" sa kojima su u intenzivnoj saradnji?Zeljo92 je napisao/la:Bas nam je medijski partner sranje
Ovo im je ko zna koji put da pokušavaju destabilizirati najveći klub u državi a onda kao vid saradnje brišu objavljene članke. Smetljarska posla.

- Neandertalac
- Kontakt:
Tako ti je to. Sreća pa ih brani onaj "navijac" što je bio ( ne znam je li još ) u radnom odnosu sa portalom, a inace je moderator na forumu. Povrh svega lik koji je u vrh glave bio na desetak Željinih utakmica u svom životu.
Kako sve dođe na naplatu, a nije da nije "lajao".
Inače, za vas koji niste znali, postoji 1921.ba forum. Mozete se registrovati uz clansku ako se ne varam i osim navijača Želje nema nikoga drugog. Preporucujem!
Kako sve dođe na naplatu, a nije da nije "lajao".
Inače, za vas koji niste znali, postoji 1921.ba forum. Mozete se registrovati uz clansku ako se ne varam i osim navijača Želje nema nikoga drugog. Preporucujem!
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Nekad se moglo i bez članske, ja sam registrovan prije dvije godine, mada ne pišem tamo, ponekad čitam.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Bahati, bahati Slišković 

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Neandertalac je napisao/la:Izgleda da se dogovorila neka saradnja. A možda i nije.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
e cuj brisu objavljene clankeNeandertalac je napisao/la:Šta si očekivao od pitara i kvazi organizacija kao što su "bordo prijatelji" sa kojima su u intenzivnoj saradnji?Zeljo92 je napisao/la:Bas nam je medijski partner sranje

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- Neandertalac
- Kontakt:
Smetljari pitarski. Citiraju nekakve žlj portale, nepovjerene informacije koje direktno nanose štetu klubu. Ovo je gore od onog pisma "ultrasa" koje su objavili.
Nadam se da će klub raskinuti saradnju sa njima i tim potezom ih poslati na smetljište gdje im je i mjesto.
Nadam se da će klub raskinuti saradnju sa njima i tim potezom ih poslati na smetljište gdje im je i mjesto.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Jadan li nam je medijski partner...pitarska qovna.
- plavousrcu
- Kontakt:
Vi se nasikirali zbog medijske halabuke. Nije nam ni prvi ni zadnji put. Sta mozemo ocekivati do kraja prvenstva ne smijem ni pomisliti. Ne bi me cudilo da su ovdje objavili nesto sto nam ne odgovara jer se sa ovim javno ne volimo i mogo svasta ocekivati, ali "prijatelji" nas povaljivaju. Neka svi laju, da mi sutra pobijedimo i neka nastave.
Kakav je to cirkus na lobotomiji, moze li neko u kratkim crtama?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Google Adsense [Bot] i 15 gostiju.