Nego meni je ovdje nesto sumnjivo.Ribic,Gojkovic a evo sad i Rahmanovic potpisuju profesionalne ugovore sa klubovima a kad se to desi mi moramo dobit odjeredjenu lovu,međutim iz kluba se niko ne oglasava povodom toga

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Nisu njegove ambicije takve care, rekao je kad je počeo sa ulaganjem u Slogu "cilj je druga federalna", a pošto taj čovjek ispunjava obećanja ne sumnjam da će Sloga biti stabilan trećeligaš.Tayyp je napisao/la: Ko se malo razumije u ovaj kapitalizam jasno mu je da simin han bez finansiskog opterecenja i bez dugova prema bilo kome lakse moze doci do evrope nego bilo koji klub sa milionskim dugovanjima.Nazalost to je realnost a emocije i proslost odnosno stara slava su nesto drugo.
Mi smo to dobro osjetili na svojoj kozi zadnjih pet sest godina.
mi i kad budemo podruznica simin hanu opet smo svjetlosnu godinu ispred tvog klubcica..zato pssttt...i zivite za dan kad vam u onu kasabu opet dodzemo...bit ce to ponovo praznik....neradni dan u sodi,koksari,cementari...mozda se i indijci smiluju pa puste radnike malo ranije...Tayyp je napisao/la:Skver je napisao/la:Jos mnogo dobrih stvari ce se dogadjati u Slobodi i oko Slobode, o tome sam prije govorio, ovo je tek pocetak, pravi se jedan jako ozbiljan klub koji ce u neko skorije vrijeme igrati i u Evropi, pa covjek ce samo u infrastrukturu Simin Hana uloziti oko 200 000 km koji ce biti podruznica Slobode
Da se nece desiti da sloboda bude podruznica simin hanu???? Covjek ipak vise ulaze u simin han nego u slobodu??
Autobus je najmanji problem on ima tockove..........tuzlak1987 je napisao/la:Da evo vec vidim Simin Han kako igra protiv Tottenhama i to na novom stadionu u Simin Hanu pred 79 hiljada gledalacaTayyp je napisao/la:Ko se malo razumije u ovaj kapitalizam jasno mu je da simin han bez finansiskog opterecenja i bez dugova prema bilo kome lakse moze doci do evrope nego bilo koji klub sa milionskim dugovanjima.Nazalost to je realnost a emocije i proslost odnosno stara slava su nesto drugo.tuzlak1987 je napisao/la:budi malo normalan...cuj sloboda podruznica simin hana
Mi smo to dobro osjetili na svojoj kozi zadnjih pet sest godina.![]()
Pogledaj malo, novi bus od 300 000 maraka, fan shop treba da se otvori, jaca ekipa od prosle godine za klasu...
Taj meske je zlo za ovaj grad, i opet ima obraza da hoda ovim gradom, a ovi provokatori na forumu pišu itraže sadašnjem presedniku dlaku u jajetu, nebil gdje kikso.TzBulevar87 je napisao/la:Smiješno je što se raspravljate sa "insderom" koji piše smiješne stvari. Pustite ga nek se nada nečemu, ne ucjenjuju naši igrači naš UO kako će preć u Radnički, nego je obrnuta situacija. Zna to insider
![]()
Što se tiče Amara Rahmanovića; naš klub je dobio od pazaraca naknadu za treniranje u iznosu od 10.000 eura a koju je ubleha Meske strpao u svoj džep. O tome je se malo nešto pisalo početkom prošle sezone ali je to "legenda" vrlo dobro zataškala pa i nije bilo nekog negodovanja šire mase javnosti. Ovo ne bi pisao da nije provjerena info i da to nisam čuo iz prve ruke.
AHAHAHA sta procitaTayyp je napisao/la: Slazem se da se nemoze porediti Radnicki i sloboda.Mi smo puno stabiliniji nas finansira opcina,ne ovisimo ni od kakvih amerikanaca.
Kritika je zdrava, naravno, ukoliko je izrecena bez primisli, kritika djela, a ne kritika tek da se malo isprovocira.19sioux89 je napisao/la:Vi ste svi ko zene kakve ko god vam nesto napise na ovoj smrdljivoj temi nadjete se uvrijedjeni i slijedi vrijedjanje i pokusaj ismijavanja,al ko smo mi da vama pisemo na temi ipak vi imate VLASTITI autobus
staragarda je napisao/la:finale ovog kupa TK je 1.avgusta od 18 sati..znaci,svi u ovu klokotnicu...ko je nadze
Nemos fulatstaragarda je napisao/la:finale ovog kupa TK je 1.avgusta od 18 sati..znaci,svi u ovu klokotnicu...ko je nadze
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.