FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

bparena
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la bparena » 03 mar 2012, 23:46

JavierPortillo je napisao/la:
DesimaL je napisao/la: Nemam porebe objasnjavati,kad svi to znaju sta se desavalo u to vrijeme.
Aha. 6 Liga prvaka, 6 Euroliga, sve u Francovo vrijeme. Fin.

Sad ces se ti pocet pisat, srat po ovoj temi i mi samo mozemo ugasiti racunare. :(
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 03 mar 2012, 23:47

bparena je napisao/la:
DesimaL je napisao/la: Nemam porebe objasnjavati,kad svi to znaju sta se desavalo u to vrijeme.
Aha. 6 Liga prvaka, 6 Euroliga, sve u Francovo vrijeme. Fin.

Sad ces se ti pocet pisat, srat po ovoj temi i mi samo mozemo ugasiti racunare. :(
Ma,pusti nek se raduju dok jos imaju vremena.
Vidis da jos misle da su sudije na strani barcelone :lol:
Visca el Barça ! Mes que un club !

JavierPortillo
Kontakt:

Post Postao/la JavierPortillo » 03 mar 2012, 23:53

bparena je napisao/la:
A dobro, na nesto inteligeniji odgovor od tebe nismo ni navikli, ponovo si na nivou, dijete od 8 godina bi ti pozavidilo. Ja stvarno ne razumijem kako mozes pisati tako glupe postove, mislim, znam da si mentalno ogranicen, al' yebemumajku nemoj stavljat nos tamo gdje ti nije mjesto. U buduce necu trositi vise od pola minute svoga dragocjenog vremena da tebi nesto objasnim jer je sve samo puko gubljnje vremena. Ako imas kakvog materijala da dokazes neke svoje kao sto smo do sada navikli sulude tvrdnje nabaci ga, a ne ovako lupat.
DesimaL je napisao/la: Ma,pusti nek se raduju dok jos imaju vremena.
Na strani ljudi kojima treba odbojkaska mreza u sesanestercu.
"Preferiram poraz u odnosu na pobjedu sa golom iz penala" - Marcelo Bielsa

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 03 mar 2012, 23:54

DesimaL je napisao/la:Nazalost alexis ce biti odsutan od 10 do 15 dana.
Bas mu se neda,taman krece i onda neka povreda :cry:
:o
[youtube][/youtube]
:o :shock: jao golcine. Ahmed kad ga zavuce to obicno bude evrogol.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 04 mar 2012, 00:03

tech je napisao/la:
[youtube][/youtube]
Al samo pazi dole sudiju. Steta sto okrenuse kamere :oops: gledam na satelitu i dalje ne dize ruku - covjek popravlja slusalicu i ne dize nikako ruku. Sta li sve rade ove bubice, penali i kartoni.... :D

p.s. ja sto mu je tesko pao ovaj drugi gol Keite :D
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 04 mar 2012, 00:07

bparena je napisao/la:
A dobro, na nesto inteligeniji odgovor od tebe nismo ni navikli, ponovo si na nivou, dijete od 8 godina bi ti pozavidilo. Ja stvarno ne razumijem kako mozes pisati tako glupe postove, mislim, znam da si mentalno ogranicen, al' yebemumajku nemoj stavljat nos tamo gdje ti nije mjesto. U buduce necu trositi vise od pola minute svoga dragocjenog vremena da tebi nesto objasnim jer je sve samo puko gubljnje vremena. Ako imas kakvog materijala da dokazes neke svoje kao sto smo do sada navikli sulude tvrdnje nabaci ga, a ne ovako lupat.
Prvo ne pokusaji provocirati tim niskim udarcima, a onda pitanje ko to mi smo, vi ste, ?????
Ko ???? Ja govorim u mnozini o navijacima Barce, nije valjda da si ti jedan od njih ???

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 04 mar 2012, 00:08

Ovo bi ko trebalo biti smijesno :?
I ako nema treba odbojkaska mreza,onda igracima treba onaj kavez za UFC,jer samo tamo mogu dobiti barcelonu.
Visca el Barça ! Mes que un club !

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 04 mar 2012, 00:23

Pep Guardiola se nakon utakmice protiv Sportinga pojavio na press konferenciji, te ni ovaj put nije želio komentarisati suđenje.

''Ja ne bih bio u ovom poslu kada bih mislio da je neko namjerno došao oštetiti nas. Takve se stvari događaju, moramo ih prevazići. Sada se to čini kao nešto novo, ali smo to i u prošlosti radili, morali smo proći različite testove. Ovaj klub je to uvijek tako radio, tako smo morali raditi i mi smo to poštovali'', rekao je Pep.

Trener Barcelone je još jednom ponovio da njegova ekipa nije druga zbog grešaka sudije, ali je i naglasio da nisu 10 bodova udaljeni samo zbog grešaka njegovog tima. ''Sigurno da nismo drugi zbog sudija, neki razlog postoji. Međutim, imati toliko bodova zaostatka nije samo naša krivica i odgovornost, želim da to bude jasno. Nismo stvari napravili toliko loše da bi bili tu gdje jesmo'', rekao je Pep, te poslije dodao da se to odnosilo na zasluge Real Madrida, koji je ove sezone 'nezaustavljiv'.

''Sada je izazov ogroman. Želim da Madrid dođe i osvoji Primeru na Nou Campu'', priznao je Pep, te komentarisao utakmicu protiv Sportinga: ''Na kraju, ono što nam ostaje jest sjećanje na ovu tešku utakmicu, u kojoj smo zabili tri gola. O sudiji niko neće pričati sutra.''

''Ja samo znam da, sve što smo osvojili, osvojili smo samo zato jer smo i zaslužili. Uvijek smo se mnogo trudili da bi pobjeđivali. I večeras su moji igrači reagovali kako treba, trudili su se da nam sedmica bude lijepa, te da se možemo pripremiti za utakmicu Lige prvaka'', dodao je Pep. Na kraju, pohvalio je Keitu i njegovu 'golčinu': ''Jedna od najljepših stvari u zadnjih nekoliko godina je to što sam našao i upoznao igrača kao što je on.''

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 04 mar 2012, 00:33

[youtube][/youtube]
ovaj ruski komentator je definitivno neki Abramovicev gay jaran sto je Mourinhu pusio k, pa vidim sad mu pravo krivo kad Barselona dadne gol a degenski se nasmija kad ga primi.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 04 mar 2012, 00:38

Ma bizi, svi su nevinasca sada i pocinju pricu oko sudija :lol: . Licemjerno al' haj :) .
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 04 mar 2012, 00:39

Jao crvenog kartona, nezna čo'ek bil' plak'o il' se smij'o :roll: :mrgreen:

Nema potrebe za diskusijom o tome dal' ovo sudije namjerno rade Barci, odnosno dal' namjerno guraju Real ka tituli...al ruku na srce, svi morate priznat', zaista ima smiješnih odluka sudija koje više puta oštete Barcu...jest Real zaslužio titulu, to stoji, al' kao što Pep kaže, Barca nije, prvobitno svojom igrom, zaslužila da ovoliko zaostaje za Realom.

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 04 mar 2012, 01:04

[youtube][/youtube]

:lol: :lol:

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 04 mar 2012, 01:17

Alexis ,ozljeda prepone najvjerovatnije 10 -tak dana out.
Citavu sezonu se vodi velika bitka sa ozljedama koje napadaju u nizovima i to nikako da prestane. Taman se jedan oporavi i vrati, odmah dvojica izlede iz tima radi povrede. I tako ukrug :?
Iniesta je propustio veliki dio sezone, Alexis takođe. Villa, Afellay i Fontas su svakako odavno van svih kombinacija. Busquets je bio out par utakmica, kao i Xavi. Pedro je vukao povredu,a i sad je rovit. Sve to se moralo odraziti na ekipu i rezultate. Necemo se lagati da je bolje igrati sa neiskusnim mladicima Cuencom ili Tellom umjesto npr. sa Villom ili Pedrom ili Afellayom.

Ivica
Kontakt:

Post Postao/la Ivica » 04 mar 2012, 01:57

tech je napisao/la:
[youtube][/youtube]
Kapa dole... ebes sve golove od Mesija, ovo je gol, ala ga i zna da proslavi - bravo majstore :)

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 04 mar 2012, 02:23

Jel on ono na sedzdu pade kad gol dade ????

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 04 mar 2012, 02:29

bparena je napisao/la:Jel on ono na sedzdu pade kad gol dade ????
Jok na travu
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 04 mar 2012, 02:34

Sedzda, naravno ;) uzjaha ga Alves :D a vidi Pepa kako objašnjava, neda Xaviu da se napije vode ko covjek :lol:

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 04 mar 2012, 02:36

tech je napisao/la:
Sedzda, naravno ;)
Cito sam na netu da su zbog njega u Nou Campu napravili mesdzid. Boze dragi kako korektan i civilizovan svijet.

thenaturalone
Kontakt:

Post Postao/la thenaturalone » 04 mar 2012, 09:10

Guravo je bilo kod 1-1, ja sam citavu majicu izjeo gledajuci utakmicu i onda prelijep gol Keite nam je otvorio put ka pobjedi.
Nevjerovatno mi je da sam dosta puta citao izjave raznih trenera i sportskih radnika kako taktika murinja tjera gledaoce sa stadiona, a cini mi se da danas svi protiv Barcelone pokusavaju kopirati upravo murinja i njegovu taktiku. Pa svaku utakmicu se igrace Barcelone zaustavlja bukvalno rukama, Alexis, Iniesta, Xavi, Alves.. proseva igraca i odmah ga ovaj ili slijedeci na koga naleti hvata rukama, i onda se jos ibrete sto dobiju zuti. Ma fuj. Izuzetno je tesko igrati protiv ovakvih destruktivaca dok im se ne da gol.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 04 mar 2012, 10:52

Nasli su rjesenje za nasu igru. Eh sad sto je to da nam je uvijek pola ekipe van terena sta je njih briga. Ali i mi moramo naci rjesenje za to. Onda ce sve biti ko i do sad...

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.