Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Thunderstruck
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Thunderstruck » 14 mar 2012, 22:45

Ko je Fucker?

Znao sam da je petica Johnny. :D
Zadnja izmjena: Thunderstruck, dana/u 14 mar 2012, 22:48, ukupno mijenjano 1 put.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 14 mar 2012, 22:46

Thunderstruck je napisao/la:Ovaj 12. bi mogao biti Solskjaer.
To je Giggs ba. :D

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 14 mar 2012, 22:49

Narin je napisao/la:
Thunderstruck je napisao/la:Ovaj 12. bi mogao biti Solskjaer.
To je Giggs ba. :D
Pa normalica. :lol:

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 14 mar 2012, 22:51

14 Pogoba
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 14 mar 2012, 22:53

CLS je napisao/la:14 Pogoba
Lice,al je to Nani,99% sam siguran.. :D
A ova slika je postavljena na jednom drugom forumu,pa tamo svi kazu da je nani,tako da,vjerovacu im.

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 14 mar 2012, 22:54

Narin je napisao/la:
A ova slika je postavljena na jednom drugom forumu,pa tamo svi kazu da je nani,tako da,vjerovacu im.
heheh ma moguce :D
Zadnja izmjena: CLS, dana/u 14 mar 2012, 22:55, ukupno mijenjano 1 put.
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 14 mar 2012, 22:54

Narin je napisao/la:
Nani je 15.

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 14 mar 2012, 23:12

Menadžer Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson izjavio je na press-konferenciji uoči uzvratnog dvoboja osmine finala Europa lige protiv Athletic Bilbaa kako bi bugarski nogometaš Dimitar Berbatov (31) na kraju sezone mogao napustiti klub...

Berbatov je doveden na Old Trafford 2008. godine iz Tottenhama za odštetu od 30.75 milijuna funti. Iako je prošle sezone sa Carlosom Tevezom podijelio mjesto najboljeg premiersligaškog strijelca, Berbatov je neočekivano izostavljen iz sastava za finale Lige prvaka protiv Barcelone, a ove sezone skuplja minutažu na kapaljku.

Odigrao je tek deset premierligaških susreta i u njima zabio sedam golova, dok je u Ligi prvaka u tri nastupa suparničku mrežu zatresao jednom.

- Teško mi je garantirati mu minutažu. To ga možda navede da gleda prema negdje drugdje – rekao je Ferguson.

Otkako je potpisao za "crvene vragove" Berbatov je zabio ukupno 56 golova u 147 odigranih utakmica. Aktualni ugovor istječe mu na kraju sezone.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Brazilac Anderson, vezni igrač Manchester Uniteda, u sljedećih četiri do pet tjedana neće biti na dispoziciji svojoj momčadi...

Anderson je ove sezone zbog ozljede koljena dugo pauzirao. Stoga je odigrao samo 10 utakmica u Premiershipu za ''crvene vragove''. Nedavno je zaigrao za svoj klub u prvoj utakmici osmine finala Europa lige, koju je United kao domaćin izgubio s 3-2 od Athletic Bilbaa. No, u uzvratu ga neće biti na travnjaku, kao niti u utakmicama koje slijede, zbog ozljede zadnje lože.

- Anderson neće biti s nama između četiri i pet tjedana. Vjerujem da ćemo sljedećeg tjedna imati preciznije saznanje kakvo je stanje s njime i koliko će dugo morati pauzirati – rekao je menadžer Manchester Uniteda Alex Ferguson.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Napadač Athletic Bilbaa i španjolske nogometne reprezentacije Fernando Llorente zaigrat će u uzvratnom dvoboju osmine finala Europa lige protiv Manchester Uniteda, potvrdio je argentinski trener baskijske momčadi Marcelo Bielsa...

Najbolji strijelac Athletic Bilbaa bio je pod upitnikom za nastup do posljednjeg trenutka zbog ozljede kuka, te je propustio par posljednjih treninga, ali se na kraju uspio oporaviti na vrijeme.

Llorente je ove sezone uvjerljivo najbolji klupski strijelac s 21 golom u svim natjecanjima. U Europa ligi zabio je tri gola, a bio je i strijelac jednog gola na Old Traffordu u 3-2 pobjedi Athletic Bilbaa u prvom dvoboju.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 15 mar 2012, 01:15

Rusi se izgleda polako vracaju. Mislim da se mozemo nadat da mogu odigrat nerijeseno ili pobjedit protiv svojih arapskih blizanaca sljedece sedmice.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 15 mar 2012, 01:23

Cartman je napisao/la:Rusi se izgleda polako vracaju. Mislim da se mozemo nadat da mogu odigrat nerijeseno ili pobjedit protiv svojih arapskih blizanaca sljedece sedmice.
dobro je pa se igra tek sljedece sedmice ipak nakon ovih 120 min bi jako tesko izdrzali na etihadu, ovako imaju tekmu u FA kupu pa ce vjerovatno bit odmorniji. Remi bi bio sasvim dovoljan za simpatizere Uniteda.

Sutra se nadam da cemo konacno odigrat dobru utakmicu u Evropi, ove sezone smo potpuno razocarali pa je red da bar pokusamo nesto napravit iako ni ispadanje nije loshe uz uslov da City prodje dalje.
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 15 mar 2012, 02:25

rio_Ferdy88 je napisao/la:Prvi časovi kod Sir Alex Fergusona :D

slika :mrgreen:
Nesto imam osjecaj da su neki igraci propustili taj prvi cas.Ali dobra vijest za njih je da ce City odrzati popravni ispitni rok krajem aprila.Ipak zalosno bi bilo da ne poloze taj predmet.E jedino ne znam da li su zadovoljni sa ocjenom 6 koju su kolege dobile.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

SiggiSmallz
Kontakt:

Post Postao/la SiggiSmallz » 15 mar 2012, 02:27

tevezito je napisao/la:

Nesto imam osjecaj da su neki igraci propustili taj prvi cas.Ali dobra vijest za njih je da ce City odrzati popravni ispitni rok krajem aprila.Ipak zalosno bi bilo da ne poloze taj predmet.E jedino ne znam da li su zadovoljni sa ocjenom 6 koju su kolege dobile.
Ako je ako je fax u bitanju onda je prolazna. :mrgreen:
Ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darovao, već prodao.
Dostojevski

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 15 mar 2012, 09:27

tevezito je napisao/la:

Pa pobijediti city 2 od 3 puta,s obzirom koliko je novca ulozeno ovo ljeto je veoma dobar skor,ako uzmemo jos da ce United mozda "pobijediti" city u borbi za titulu,to bi bilo 3 od 4,sto je visokih 75%,a sve zavisi kako ce biti u aprilu.
A to za sesticu - haj fino,prolazna ocjena,ali bolje primite sesticu i biti prvi na tabeli,nego gubiti po 1:0 i biti drugi.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 15 mar 2012, 14:23

slikaslikaslika

[list]Datum: 15.03.2012
Vrijeme: 19:00
Stadion : San Mamés[/list]

Registrovani igraci za ovaj mec:
Amos, De Gea; Evans, Evra, Fabio, Ferdinand, Rafael, Smalling; Carrick, Cleverley, Giggs, Park, Pogba, Scholes, Young, Valencia; Berbatov, Hernandez, Rooney, Welbeck.

Manchester United will be without Phil Jones, Nani and Anderson for Thursday's Europa League last-16 second-leg encounter with Athletic Bilbao.

Antonio Valencia (hamstring) returns to the team. :D

Possible lineups(The Guardian)

Athletic Bilbao (4-1-4-1, probable): Iraizoz; Iraola, Martínez, Amorebieta, Aurtenetxe; Iturraspe; Susaeta, de Marcos, Herrera, Muniain; Llorente

Manchester United (4-2-3-1, probable): De Gea; Rafael, Ferdinand, Evans, Evra; Carrick, Scholes; Valencia, Rooney, Park; Welbeck

Referee: Cuneyt Cakir (Turkey)

Possible lineups (Daily Mail)
slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 15 mar 2012, 14:25

Sretan rođendan,Pogba

dzonvejn
Kontakt:

Post Postao/la dzonvejn » 15 mar 2012, 14:29

Večeras sve zavisi od Rooneya, ako ne bude u pravom izdanju United teško može do preokreta. ;)

CEVAPI
Kontakt:

Post Postao/la CEVAPI » 15 mar 2012, 15:20

dzonvejn je napisao/la:Večeras sve zavisi od Rooneya, ako ne bude u pravom izdanju United teško može do preokreta. ;)
Imam neki osjećaj da će proći! I to sa 3:1! Al po meni je najbitniji Premiership!! Sretno večeras!!!

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 15 mar 2012, 15:30

Ima l' ko da vjeruje u prolaz? :mrgreen:

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 15 mar 2012, 15:36

Thunderstruck je napisao/la:Ima l' ko da vjeruje u prolaz? :mrgreen:
Mislis, osim tebe. :D Nema!
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 15 mar 2012, 15:42

Rooney88 je napisao/la:
Thunderstruck je napisao/la:Ima l' ko da vjeruje u prolaz? :mrgreen:
Mislis, osim tebe. :D Nema!
Ja uvijek vjerujem. :D

Samo da Parka ne bude

Naši momci prolaze
Duž baskijske ulice.
Oni na tekmu polaze,
Prate ih tamošnje curice,
Brinu ih Fergijeve zamisli sulude:
Samo da Parka ne bude!
Zadnja izmjena: Thunderstruck, dana/u 15 mar 2012, 15:53, ukupno mijenjano 2 puta.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.