Znao sam da je petica Johnny.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
To je Giggs ba.Thunderstruck je napisao/la:Ovaj 12. bi mogao biti Solskjaer.
Pa normalica.Narin je napisao/la:To je Giggs ba.Thunderstruck je napisao/la:Ovaj 12. bi mogao biti Solskjaer.
Lice,al je to Nani,99% sam siguran..CLS je napisao/la:14 Pogoba
heheh ma moguceNarin je napisao/la:Lice,al je to Nani,99% sam siguran..CLS je napisao/la:14 Pogoba![]()
A ova slika je postavljena na jednom drugom forumu,pa tamo svi kazu da je nani,tako da,vjerovacu im.
Nani je 15.Narin je napisao/la:Lice,al je to Nani,99% sam siguran..CLS je napisao/la:14 Pogoba![]()
A ova slika je postavljena na jednom drugom forumu,pa tamo svi kazu da je nani,tako da,vjerovacu im.
dobro je pa se igra tek sljedece sedmice ipak nakon ovih 120 min bi jako tesko izdrzali na etihadu, ovako imaju tekmu u FA kupu pa ce vjerovatno bit odmorniji. Remi bi bio sasvim dovoljan za simpatizere Uniteda.Cartman je napisao/la:Rusi se izgleda polako vracaju. Mislim da se mozemo nadat da mogu odigrat nerijeseno ili pobjedit protiv svojih arapskih blizanaca sljedece sedmice.
Nesto imam osjecaj da su neki igraci propustili taj prvi cas.Ali dobra vijest za njih je da ce City odrzati popravni ispitni rok krajem aprila.Ipak zalosno bi bilo da ne poloze taj predmet.E jedino ne znam da li su zadovoljni sa ocjenom 6 koju su kolege dobile.rio_Ferdy88 je napisao/la:Prvi časovi kod Sir Alex Fergusona![]()
![]()
Ako je ako je fax u bitanju onda je prolazna.tevezito je napisao/la:Nesto imam osjecaj da su neki igraci propustili taj prvi cas.Ali dobra vijest za njih je da ce City odrzati popravni ispitni rok krajem aprila.Ipak zalosno bi bilo da ne poloze taj predmet.E jedino ne znam da li su zadovoljni sa ocjenom 6 koju su kolege dobile.rio_Ferdy88 je napisao/la:Prvi časovi kod Sir Alex Fergusona![]()
![]()
Pa pobijediti city 2 od 3 puta,s obzirom koliko je novca ulozeno ovo ljeto je veoma dobar skor,ako uzmemo jos da ce United mozda "pobijediti" city u borbi za titulu,to bi bilo 3 od 4,sto je visokih 75%,a sve zavisi kako ce biti u aprilu.tevezito je napisao/la:Nesto imam osjecaj da su neki igraci propustili taj prvi cas.Ali dobra vijest za njih je da ce City odrzati popravni ispitni rok krajem aprila.Ipak zalosno bi bilo da ne poloze taj predmet.E jedino ne znam da li su zadovoljni sa ocjenom 6 koju su kolege dobile.rio_Ferdy88 je napisao/la:Prvi časovi kod Sir Alex Fergusona![]()
![]()
Imam neki osjećaj da će proći! I to sa 3:1! Al po meni je najbitniji Premiership!! Sretno večeras!!!dzonvejn je napisao/la:Večeras sve zavisi od Rooneya, ako ne bude u pravom izdanju United teško može do preokreta.
Mislis, osim tebe.Thunderstruck je napisao/la:Ima l' ko da vjeruje u prolaz?
Ja uvijek vjerujem.Rooney88 je napisao/la:Mislis, osim tebe.Thunderstruck je napisao/la:Ima l' ko da vjeruje u prolaz?Nema!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.