pa valjda sto ej iz Srbijekakavdanakneiskustvu je napisao/la:[youtube][/youtube]
što pjeva na ekavici?

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
pa valjda sto ej iz Srbijekakavdanakneiskustvu je napisao/la:[youtube][/youtube]
što pjeva na ekavici?
Avast=sranje!Bosco je napisao/la:Skinut ću i njega i Avast.reds je napisao/la:Skini Malwarebytes' Anti-Malware i skeniraj komp.![]()
@Megamon @spielfuhrer i @Frutek
Hvala vam na savjetima.
Zato što je iz Srbijekakavdanakneiskustvu je napisao/la:[youtube][/youtube]
što pjeva na ekavici?
forza je napisao/la:pa valjda sto ej iz Srbijekakavdanakneiskustvu je napisao/la:[youtube][/youtube]
što pjeva na ekavici?
[youtube][/youtube]VolimLiverpool je napisao/la:@Adise
Kakvu spravicu ako znaš ?
@ovaj što se nakupio para
Kakvu pastu ? Pojasni ako nije problem.
Inače,momak iz Avax-a (bave se internetom il' šta ti ja znam) mi je jednom rekao da mi na monitoru piše 5 ampera,a na adapteru piše (ne znam sad šta je spomen'o) INPUT 600mA a OUTPUT 1250mA.I da bi mi to moglo predstavljati problem.
Ima li to kakve veze ?
Pomozite,molim vas.Fakat me počelo nervirati pravo,neku noć mi restartova kada sam bario trebu.
QUARESMA 18<<< je napisao/la:[youtube][/youtube]VolimLiverpool je napisao/la:@Adise
Kakvu spravicu ako znaš ?
@ovaj što se nakupio para
Kakvu pastu ? Pojasni ako nije problem.
Inače,momak iz Avax-a (bave se internetom il' šta ti ja znam) mi je jednom rekao da mi na monitoru piše 5 ampera,a na adapteru piše (ne znam sad šta je spomen'o) INPUT 600mA a OUTPUT 1250mA.I da bi mi to moglo predstavljati problem.
Ima li to kakve veze ?
Pomozite,molim vas.Fakat me počelo nervirati pravo,neku noć mi restartova kada sam bario trebu.
samo ganjaj Arctic Cooling Mxm bilo koju pastu od ovog uzmes neces se pokajati, evo ti video pa vidi, sta se tacinje radi, tebi se istrosila mozda pasta, pa se pregrijavaju gpu ili cpu, pa ti se zbog togra restartuje pc, mozes uzeti i druge paste, ali pazi koje uzimas, nisu sve iste
Al si zato ovdje naspamoDonnie Darko je napisao/la:jbt kad sam penzioniso wolverina imao sam 6710 postova, sad ima manje od 6600
Ako je VLC odi na preferences subtitles encoding stavi Eastern Europe 1250 ili tako nesto..Donnie Darko je napisao/la:zasto svaki prijevod koji skine umejsto č ima ono ae i slicne gluposti umjesto ć,đ i ž?
Ma odnesi kod prodavca nekog, sigurno ima...mada nista ti to ne garantuje, ja sam laptop morao da bacim, isti problem kako kod tebe, ne pomaze nistaVolimLiverpool je napisao/la:@Quaresma
Je li ta pasta ima u trgovinama koji se bave samo kompjuterskom opremom ili bilo gdje ?
Je li ja to sebi mogu staviti ili da nekome dam da mi to stavi ?
Najgore je što se ne razumijem nikako u ta sr.anja
Zašto je kod tebe nick Nail for Real, šta to treba da predstavlja?Nail for Real je napisao/la:Ma odnesi kod prodavca nekog, sigurno ima...mada nista ti to ne garantuje, ja sam laptop morao da bacim, isti problem kako kod tebe, ne pomaze nistaVolimLiverpool je napisao/la:@Quaresma
Je li ta pasta ima u trgovinama koji se bave samo kompjuterskom opremom ili bilo gdje ?
Je li ja to sebi mogu staviti ili da nekome dam da mi to stavi ?
Najgore je što se ne razumijem nikako u ta sr.anja.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], VensanKasel i 6 gostiju.