Nije sve u novcu, Song se upecao odma na BarcuMarsal je napisao/la:DonVito je napisao/la:Eto ponuda za Songa od 15 mill eura i previse

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Nije sve u novcu, Song se upecao odma na BarcuMarsal je napisao/la:DonVito je napisao/la:Eto ponuda za Songa od 15 mill eura i previse
Po tome što su primili 60 golova u ligi i CL.AllGunsBlazing je napisao/la:Ne znam po cemu je to slaba odbrana. Da malo skripi na desnom beku, medjutim nista posebno sto Yenaris ne moze odraditi(manji broj utakmica, jer mislim da ce Sagna ipak igrati vecinu).
Mislim da sam procitao da fali igraca, ne da nisu uigrani. Jer uigranost ne mozes kupiti vec samo izvjezbati i to onda nije do pojacanja vec do Wengera,Bore i Boulda.Edin.- je napisao/la:Po tome sto nisu uigrani. Valjda se to promijenilo ove godine, vidjecemo sve kad pocne liga.
Odbranu Arsenala jedino možeš usporediti sa odbranom Nunberga a ne Bayerna.AllGunsBlazing je napisao/la:Mislim da sam procitao da fali igraca, ne da nisu uigrani. Jer uigranost ne mozes kupiti vec samo izvjezbati i to onda nije do pojacanja vec do Wengera,Bore i Boulda.Edin.- je napisao/la:Po tome sto nisu uigrani. Valjda se to promijenilo ove godine, vidjecemo sve kad pocne liga.
@Saruman gori od Bayernove odbrane nisu pa da su primili 153 gola samo u EPL.
prije sat vremena je gillem balague (tako nesto) objavio preko twittera, on radi za sky sports.nedim1993 je napisao/la:Zanimljivo da Don VIto samo ti smaraš za Songa i Barsu. nijedan relevantan izvor nije objavio tu famoznu ponudu.
Samo vaše tipične izjave tipa Iniesta: volio bi ga vidjet u barsi bla bla bla bla.
kad bude na skysport onda ćemo se raspravljatCarlo je napisao/la:prije sat vremena je gillem balague (tako nesto) objavio preko twittera, on radi za sky sports.nedim1993 je napisao/la:Zanimljivo da Don VIto samo ti smaraš za Songa i Barsu. nijedan relevantan izvor nije objavio tu famoznu ponudu.
Samo vaše tipične izjave tipa Iniesta: volio bi ga vidjet u barsi bla bla bla bla.
Ja izvini ja zaboravio da u Bayernu igraju velicine poput otpada iz Citya, i nekakvi brazilci sto ne lice na igrace. Ma pravo dobra odbrana.Saurman je napisao/la:
Odbranu Arsenala jedino možeš usporediti sa odbranom Nunberga a ne Bayerna.
AllGunsBlazing je napisao/la:Ja izvini ja zaboravio da u Bayernu igraju velicine poput otpada iz Citya, i nekakvi brazilci sto ne lice na igrace. Ma pravo dobra odbrana.Saurman je napisao/la:
Odbranu Arsenala jedino možeš usporediti sa odbranom Nunberga a ne Bayerna.![]()
![]()
Badstuber
![]()
![]()
Saurman je napisao/la:AllGunsBlazing je napisao/la:Ja izvini ja zaboravio da u Bayernu igraju velicine poput otpada iz Citya, i nekakvi brazilci sto ne lice na igrace. Ma pravo dobra odbrana.Saurman je napisao/la:
Odbranu Arsenala jedino možeš usporediti sa odbranom Nunberga a ne Bayerna.![]()
![]()
Badstuber
![]()
![]()
Sagna,Vermalen,Koščati i kikser na golu. Odbrana koju od milja nazivaju lahka osmica.
https://twitter.com/GuillemBalague" onclick="window.open(this.href);return false;nedim1993 je napisao/la:kad bude na skysport onda ćemo se raspravljatCarlo je napisao/la:prije sat vremena je gillem balague (tako nesto) objavio preko twittera, on radi za sky sports.nedim1993 je napisao/la:Zanimljivo da Don VIto samo ti smaraš za Songa i Barsu. nijedan relevantan izvor nije objavio tu famoznu ponudu.
Edit :
a zasad ima samo ovo
http://www1.skysports.com/football/news ... -Song-talk" onclick="window.open(this.href);return false;
vidjećemo šta će biti sutra ujutroGuillem Balague @GuillemBalague
alex Song transfer to Barcelona could be close. watch @SkySports for the latest...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.