FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zamisli zoves se Nerkis, pa njega i Sevkija zaebaje za ime.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Ma neka ga, bolje je njega gledati nego Dala, Hebiba i ostale. Neka ga, neka nas i dalje yebe, što da ne? Svakako nemamo trunke principa.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Taman ga može voditi kod Mušije u federalku, to mu je maksimum kad je debilčina od igrača
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Eto Fanimo nas nece vise yebati, ali ima ko hoce.
Brojevi: 7, 11, 17, 96
asovi fudbal koji su prosli pripreme, ali od umora nmgu sprint baciti i duel uzeti... Teske noge treniralo se 2x dnevno
Brojevi: 7, 11, 17, 96

On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Kako sam cuo, Šulenta i Jakirovic ce učiniti sve da ga dovedu, a i Borac bi ga volio, pogotovo jer je Zakarić otišao.
Normalno, dovode provjereno krilo koju svaku tekmu moze rijesit individualno. Mozda sam i fulio u zadnjem postu da nas fanimo vise nece yebat
Čamuga je samo zlo donjela,napravi 5 kolona od njega Mahreza Salaha sta li?Ostali mu mi nesto duzni ili nas je toliko zadužio golom protiv Buducnosti da ovim ostalim svima do sad poseremo se u facu.Zelja mi je da ga dovedu konkurenti da i njima pravi urnebes od kluba i svlačionici.
Raskid ugovor + ne smije potpisati za klub u BiH i to je to.
I nije ti neka zeljaFeridaga je napisao/la: ↑24 feb 2022, 17:21Čamuga je samo zlo donjela,napravi 5 kolona od njega Mahreza Salaha sta li?Ostali mu mi nesto duzni ili nas je toliko zadužio golom protiv Buducnosti da ovim ostalim svima do sad poseremo se u facu.Zelja mi je da ga dovedu konkurenti da i njima pravi urnebes od kluba i svlačionici.

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Početničke greske onih koji dodju
Yebem ti sudija majku, nismo mi nijednog investitora zaslužili, Ismire nemoj majke ti trositi dragocjeno vrijeme i novac, idi brate i uzivaj, pitari ce ti yebat majku makar nam bordo arenu od 20 hiljada sjedišta izgradio. Fuj

Yebem ti sudija majku, nismo mi nijednog investitora zaslužili, Ismire nemoj majke ti trositi dragocjeno vrijeme i novac, idi brate i uzivaj, pitari ce ti yebat majku makar nam bordo arenu od 20 hiljada sjedišta izgradio. Fuj

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Samo ne znam brate što kontriraš? Sve se izdešavalo, hajde. Dođe sad s ovom pričom da je pod stresom i opet ga braniš, ne kontam stvarno.
Ti ako bi ga opet stavio u trenažni proces, a kamoli da igra i pored svega ovoga, onda ne znam.
Nebitno je kakav je neko igrač, ako se PONAŠAŠ BEZOBRAZNO I NE POŠTUJEŠ KLUB. To je kompletna poenta i ne znam kako je to teško skontati ili nećete da skontate. Sasvim je nebitno kakav je Dal, Hebib, Kobiljar, peti, deseti, jer se niko od tih momaka nije ružno ponio prema Klubu. Niko od njih nije propustio pripreme, nekoga sabotirao, lažirao povrede i slično. Hebibu se isto dugovalo, mogao je i on sve ovo uraditi, ali nije. Zato malo više poštovanja prema onim koji to zaslužuju, nebitno kakvi su kao igrači. Svi su oni tu, jer im je neko ponudio ugovore, nisu ih oni sami sebi kreirali i potpisivali.
GalileoGalilei je napisao/la: ↑24 feb 2022, 17:51Samo ne znam brate što kontriraš? Sve se izdešavalo, hajde. Dođe sad s ovom pričom da je pod stresom i opet ga braniš, ne kontam stvarno.
Ti ako bi ga opet stavio u trenažni proces, a kamoli da igra i pored svega ovoga, onda ne znam.
Nebitno je kakav je neko igrač, ako se PONAŠAŠ BEZOBRAZNO I NE POŠTUJEŠ KLUB. To je kompletna poenta i ne znam kako je to teško skontati ili nećete da skontate. Sasvim je nebitno kakav je Dal, Hebib, Kobiljar, peti, deseti, jer se niko od tih momaka nije ružno ponio prema Klubu. Niko od njih nije propustio pripreme, nekoga sabotirao, lažirao povrede i slično. Hebibu se isto dugovalo, mogao je i on sve ovo uraditi, ali nije. Zato malo više poštovanja prema onim koji to zaslužuju, nebitno kakvi su kao igrači. Svi su oni tu, jer im je neko ponudio ugovore, nisu ih oni sami sebi kreirali i potpisivali.

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Kontriram jer se nije nista radilo povodom slabosti na toj poziciji a imalo se 4-5 mjeseci. I sam sebe dovodes u lose-lose situaciju. Zato kontriram.GalileoGalilei je napisao/la: ↑24 feb 2022, 17:51Samo ne znam brate što kontriraš? Sve se izdešavalo, hajde. Dođe sad s ovom pričom da je pod stresom i opet ga braniš, ne kontam stvarno.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Bojazan od Hebibovića u rosteru je jedan od razloga zašto su neki (među kojima sam i ja, da se razumijemo) mlaki prema Fanimu.
Vjerujem Zukanovicu jer nije piskaralo ima konkretnekeli je napisao/la: ↑24 feb 2022, 17:28I nije ti neka zeljaFeridaga je napisao/la: ↑24 feb 2022, 17:21Čamuga je samo zlo donjela,napravi 5 kolona od njega Mahreza Salaha sta li?Ostali mu mi nesto duzni ili nas je toliko zadužio golom protiv Buducnosti da ovim ostalim svima do sad poseremo se u facu.Zelja mi je da ga dovedu konkurenti da i njima pravi urnebes od kluba i svlačionici.nadam se da ce biti sto je @zukanovic napisao da ne moze u klub iz nase lige i tjt
i korisne informacije covjek.Ja citav život idem na stadion zbog imena boje kluba tradicije nasljedna bolest sto bi se reklo a da zalim za nekim ili necim sto ne postuje ono sto je za mene sveto mi ne pada na pamet.Dok je babuka bio ziv on bi ispred kluba kad je danas uzimao papire fasovao par fosni i on i menadzer mu j usta ih jeb.m.I za mene licno je gotova priča sa majmunom.Sretno mu u 4 ligi nekoj.
To je to. Da imamo adekvatnu zamjenu, niko ne bi ni spomenuo ovog supka. Ali posto nam je zamjena heba, ja sam bio spreman licno da se izvinem fanimu ako treba i na ramenima ga donesem u svlacionicu i obucem mu dres i kopacke i zamolim ga fino da igra.MaroonBjelave je napisao/la: ↑24 feb 2022, 18:02Bojazan od Hebibovića u rosteru je jedan od razloga zašto su neki (među kojima sam i ja, da se razumijemo) mlaki prema Fanimu.
Otprilike tako nekako. Heba mi za zive glave ne bi igrao. Sto se tice Fanima, drago mi je sto Ismir pokazao dosljednost cak i kad je najbolji igrac u pitanju. Jedino se nadam da nece pojacati konkurenciju, znajuci nasu srecu s bivsim igracima.MaroonBjelave je napisao/la: ↑24 feb 2022, 18:02Bojazan od Hebibovića u rosteru je jedan od razloga zašto su neki (među kojima sam i ja, da se razumijemo) mlaki prema Fanimu.

FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐