Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Rafa jeste popravio servis u odnosu na prije, ali je isto tako i mnogo losiji u defanzivi nego recimo 2013 godine. Sto je i normalno jel.
27.10.2020
Da nije bilo povreda, Nadal u karijeri ne bi izgubio mec i osvojio bi minimalno 60 GS turnira.
Steta
Steta
- anonymousHD
- Kontakt:
RafaGarros9 je napisao/la:Kad neko napise da daje vece sanse Delpu protiv Rafe vcrs...nezz da li se zeza,ozbiljno misli,lozi forumase,zajebaje licno mene ili je on mozda neko ko nije u zivotu pogledao teniski mec...ili je mozda pogledao ali se ne razumije...
Koji je digospo Delpo a ljudi ga ne gotive.
Zao mi je sto je Rafa predao al kako god Delpo bi ga dobio.
- RafaGarros9
- Kontakt:
Bravo Rafa na sjajnom turniru protiv povreda se ne moze...kao sto sam uvijek i govorio to im je jedina nada...
Bravo Kralju...
Bravo Kralju...
Valjda nam drugi meč pruži više. Samo da ne završi ovako i ne sumnjam u spektakl. Delpo u finalu favorit ako ova dvojica odigraju onako kako se očekuje.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- RafaGarros9
- Kontakt:
Nesto razmisljam da li da ti dajem prostora...anonymousHD je napisao/la:RafaGarros9 je napisao/la:Kad neko napise da daje vece sanse Delpu protiv Rafe vcrs...nezz da li se zeza,ozbiljno misli,lozi forumase,zajebaje licno mene ili je on mozda neko ko nije u zivotu pogledao teniski mec...ili je mozda pogledao ali se ne razumije...![]()
![]()
![]()
![]()
Ali me zivo zanima kako je tvoj mozak shvatio ovo sto sam napisao...
- RafaGarros9
- Kontakt:
Kao sto ga dobio i prosle godine i onih 5x na GS turnirima...jer Delpo je favorit jer se bolje izvlaci servom od Rafe...ronaldo99 je napisao/la:Koji je digospo Delpo a ljudi ga ne gotive.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Sta je ovo ode gačar kuci...uvjek neke povrede kad se gubi, nije da nismo navikli..zato nikad nemoze biti sampion na najvecem nivou kao Roger. Uzima ovaj turnir Delpo, cestitke . ..Roger ostaje nedostizan zauvjek za Gačara.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
nije mi drago bas zbog povrede ali ...neka bolje ovako ...na distancu i mjera 
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Uprkos predaji i svemu ako zanemarimo to, Rafa na ovom turniru nije bio na svom nivou, to se vidjelo od pocetka, tako da je ovo polufinale i neki vrhunac s obzirom na prikazanu igru, nije to bio Rafa u svom elementu, Novak ovo osvaja kao sa pjesmom.
BATMAN HAS NO LIMITS
Nema tu šta bit drago ili ne, brate, uvijek je ovako kod njega. Još je sad počeo nešto i s*at baš me zanima šta je rekao kod 1:4 u ovom setu..delinjo je napisao/la:nije mi drago bas zbog povrede ali ...neka bolje ovako ...na distancu i mjera
A ovaj gore po starom nastavlja da se bruka.. dokle pitanje je..
You'll never walk alone.
- RafaGarros9
- Kontakt:
Ako kuci otisao jedan Millman zasto je problem sto Rafa ispao...leorey je napisao/la: Ode ti kuci gacevaditelj
- Fikret1946
- Kontakt:
kad god gubi lik preda
Believe je napisao/la:Nema tu šta bit drago ili ne, brate, uvijek je ovako kod njega. Još je sad počeo nešto i s*at baš me zanima šta je rekao kod 1:4 u ovom setu..delinjo je napisao/la:nije mi drago bas zbog povrede ali ...neka bolje ovako ...na distancu i mjera
A ovaj gore po starom nastavlja da se bruka.. dokle pitanje je..
a uvijek se ponadaju da ce stici babuku ali prc....
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Babuka ostaje nedodirljiv na tronuRafaGarros9 je napisao/la:Ako kuci otisao jedan Millman zasto je problem sto Rafa ispao...leorey je napisao/la: Ode ti kuci gacevaditelj
27.10.2020
Logičnije je: zašto bi veći teniser bio neko ko ima 17GS u poređenju s nekim ko ima 20GSRafaGarros9 je napisao/la:Ako kuci otisao jedan Millman zasto je problem sto Rafa ispao...leorey je napisao/la: Ode ti kuci gacevaditelj
You'll never walk alone.
a ponadao se drug Raffan zbog babukine lose forme...ali nece moci 
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- RafaGarros9
- Kontakt:
Kad mene nema ti si tata provokacije...delinjo je napisao/la: a uvijek se ponadaju da ce stici babuku ali prc....
Znas da ce ga Rafa samo prestici sa RG titulama...
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 3 gosta.