Vala i Husref sere malo Heric ni minute da dobije, hladno je mogao umjesto Sarica..MortemHz je napisao/la:
Saban lijevi bek

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Vala i Husref sere malo Heric ni minute da dobije, hladno je mogao umjesto Sarica..MortemHz je napisao/la:
Ma laganica je tekma.. nek' proba malog i tu.f0rest1946 je napisao/la:Vala i Husref sere malo Heric ni minute da dobije, hladno je mogao umjesto Sarica..MortemHz je napisao/la:
Saban lijevi bek
Vjeruj da od one press konferencije i spominjanja Vukičevića i Miloševića, uz tog mistera X, koji će biti Spaha pretpostavljam, imam neki pozitivan predosjećaj. Ako se oni dovedu, to će biti velika stvar, a i vidjeće se da li foteljašiimaju ozbiljne namjere i ambicije ili pak, opet dobra stara "ukrašena" priča. Slaviša i Semjon su stručni ljudi, imaju dobre poveznice, prvi po Evropi i šire, drugi po našoj zemlji. Uz recimo još Spahića, to bi bio dream team. Ipak, nije mala stvar da ti u sportskom segmentu bude čovjek koji je radio kao skaut u PSG-u, Bordou, Saint-Ettieneu, a još je uz to legenda kluba. Isto važi i za Semjona.. Možda nije legenda kao Slaviša, ali je dao dosta toga FKS i sigurno da bi obojica dali maksimum za svoj nekadašnji klub. Semjon je doktor za naše tržište, a ko zna, možda opet bude neki Mihojević ili Cimirot, u bližoj budućnosti. Opet ponavljam, sve zavisi i od toga koliko će imati prostora, sredstava, jer sve ti neki faktori utiču na rad i uspjehe. Ja sam optimističan, da li uzalud, bumo videl..MortemHz je napisao/la:On, Milošević i novi SD ce vec donijeti to ''nesto'' i mora biti bolje u odnosu na ovu sezonu, znaci mora.AlfredNobel je napisao/la:Majstor je Vukičević, nadam se dogovoru bez problema. Ogroman plus će to biti..MortemHz je napisao/la:Novi članovi Upravnog odbora FK Sarajevo na nedavnoj press-konferenciji najavili su ulazak nekadašnjih fudbalera bordo tima Slaviše Vukučevića i Semjona Miloševića u klub.
Vukičević, član šampionske generacije iz 1985. godine, u razgovoru za Dnevni avaz je otkrio da ga je član UO Senad Bilić već kontaktirao. I dalje je, međutim, nepoznato koju bi funkciju legendarni Visočak obavljao.
“Istina, zvao me Bilić i dogovorili smo se da naredne sedmice sjednemo za sto, pa da vidimo šta se možemo dogovoriti. Naravno da nisam ramišljao, ja sam uvijek spreman pomoći mom voljenom klubu. To je moj klub i dolazim na razgovor”, kaže Vukičević.
Nova Uprava, zasad, ostavlja dobar dojam.
“Dobro svaka nova uprava kada dođe, odmah je ambiciozna, to je logično. Da nisu ambiciozni, ne bi onda radili u najvećem klubu u BiH. Uhvatili su se posla i što prije se mora tražiti rješenje da se priključimo organiziranim evropskim klubovima koji idu 2.000 kilometara na sat u odnosu na nas, ali i ostale bh. klubove. Sve je to u pet deka, Zrinjski neka veže tri kiksa, džaba im titula, eto njima krize”, govori Vukičević.
Navijači Sarajeva bojkotuju utakmice, Vukičević ih poziva na strpljenje:
“Uvijek mora svanuti novi dan. Potrebno je strpljenje. Poručujem navijačima Sarajeva da budu strpljivi, bar su oni vazda bili džentlmeni i gospoda, uvijek su priznavali boljeg od sebe. Pozivan ih da se vrate na tribine, trebaju Sarajevu. Nogomet se i igra zbog njih. Shvatam i navijače, oni samo traže da se igrači bore svih 90 minuta, ali, vjerujte nije da se ovi igrači Sarajeva nisu borili, nego su bili limitirani, igrali su najbolje što znaju”, ističe Vukičević.
Postavlja se pitanje šta će novo donijeti Vukičević ukoliko uđe u klub…
“Da se razumijemo, svaki klub na svijetu pravi greške. I Real ih pravi… Pobjeđuje onaj ko napravi manje grešaka. Dakle, osnovno je za klub da proba u narednom periodu praviti što manje grešaka, tako ćemo olakšati treneru”.
Allaha mi dragog, onaj Slaviša derpe, koliko je lik feminiziran fujjjj.. Semjon debil, jesi vidio koliko mu je frizura ružna, nosi ga.belosevic28 je napisao/la:Nemojte se nadati boljem, ili zeljeti klubu dobro, radovati se Evropi...napast' ce vas ovi sto po defultu serendaju na sve i svasta (pa tako i na Slavisu, Semjona).
P.S. Nadam se pozitivnim promjenama do Evrope, i povratku navijaca, da rahat bodrimo klub.
...a i imena im nisu nesto. Jos sam cuo da je Slavisa i lopov, i jednom je nes fino reko za zeljeznicar, a Semjon je nako ubleha, ma fujAlfredNobel je napisao/la:Allaha mi dragog, onaj Slaviša derpe, koliko je lik feminiziran fujjjj.. Semjon debil, jesi vidio koliko mu je frizura ružna, nosi ga.belosevic28 je napisao/la:Nemojte se nadati boljem, ili zeljeti klubu dobro, radovati se Evropi...napast' ce vas ovi sto po defultu serendaju na sve i svasta (pa tako i na Slavisu, Semjona).
P.S. Nadam se pozitivnim promjenama do Evrope, i povratku navijaca, da rahat bodrimo klub.
Evo sad htio napisati, sta bi?skoroalen je napisao/la:Čist gol nam poništiše.
Šutao Velkoski ja msm, nisam dobro vidio, lopta se odbila od obje stative i došla Mersi koji je definitivno bio udaljeniji od gola nego njihov stoper. Krupna greška, nije čak ni sumnjivo, golim okom se vidjelo.MortemHz je napisao/la:Evo sad htio napisati, sta bi?skoroalen je napisao/la:Čist gol nam poništiše.
skoroalen je napisao/la:Šutao Velkoski ja msm, nisam dobro vidio, lopta se odbila od obje stative i došla Mersi koji je definitivno bio udaljeniji od gola nego njihov stoper. Krupna greška, nije čak ni sumnjivo, golim okom se vidjelo.MortemHz je napisao/la:Evo sad htio napisati, sta bi?skoroalen je napisao/la:Čist gol nam poništiše.
Prednost 4-og mjesta je sto cemo igrati 1. pretkolo umjesto 2-og ... Ako prodjemo to prvo pretkolo više novca ce leci u klupsku kasu nego da od 2-og pretkola pocinjemo.skoroalen je napisao/la:A evo Lištica vodi... iako je "nebitna" tekma pokradeni smo, bodovi ovdje mogu bit presudni za treće mjesto. Svejedno u konačnom poretku al neću da mi štrumfovi nabijaju Evropu na nos.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.