FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

f0rest1946
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la f0rest1946 » 13 maj 2018, 16:40

MortemHz je napisao/la:slika
Vala i Husref sere malo Heric ni minute da dobije, hladno je mogao umjesto Sarica..
Saban lijevi bek :crazy:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 maj 2018, 16:41

f0rest1946 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:slika
Vala i Husref sere malo Heric ni minute da dobije, hladno je mogao umjesto Sarica..
Saban lijevi bek :crazy:
Ma laganica je tekma.. nek' proba malog i tu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

PAPE2
Kontakt:

Post Postao/la PAPE2 » 13 maj 2018, 16:44

Ja ovo stvarno ne kontam,zar nisu Heric i Mustafic mogli od prve minute zaigrati?U prijateljskoj utakmici,koja nista ne odlucuje!!!

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 13 maj 2018, 16:46

Nadam se da ce SLAVISU DOVEST.

Sabrina ne moze bit direktor kluba jednistavno nit ima iskustvo nit ima znanje a nit je neki maher.

Plus, cura nezna ni jezik, za dvije godine nista nije naoravila jednostavno zena nemoze vodit klub kao sto je FK SARAJEVO, cak nigdje na svijetu nema da je zena cim je zavrsila fakultet cak i bez staziranja dobila poziciju direktora.

Valentin **** njega on moze i ostat ako TAN striktno njega hoce.

Neznas Bosanski jezik. SABRINA PLEAS GO OUT. Valjda sad razumi post SABRINA ODLAZI nezna sta to znaci

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 13 maj 2018, 16:48

MortemHz je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Novi članovi Upravnog odbora FK Sarajevo na nedavnoj press-konferenciji najavili su ulazak nekadašnjih fudbalera bordo tima Slaviše Vukučevića i Semjona Miloševića u klub.

Vukičević, član šampionske generacije iz 1985. godine, u razgovoru za Dnevni avaz je otkrio da ga je član UO Senad Bilić već kontaktirao. I dalje je, međutim, nepoznato koju bi funkciju legendarni Visočak obavljao.

“Istina, zvao me Bilić i dogovorili smo se da naredne sedmice sjednemo za sto, pa da vidimo šta se možemo dogovoriti. Naravno da nisam ramišljao, ja sam uvijek spreman pomoći mom voljenom klubu. To je moj klub i dolazim na razgovor”, kaže Vukičević.

Nova Uprava, zasad, ostavlja dobar dojam.

“Dobro svaka nova uprava kada dođe, odmah je ambiciozna, to je logično. Da nisu ambiciozni, ne bi onda radili u najvećem klubu u BiH. Uhvatili su se posla i što prije se mora tražiti rješenje da se priključimo organiziranim evropskim klubovima koji idu 2.000 kilometara na sat u odnosu na nas, ali i ostale bh. klubove. Sve je to u pet deka, Zrinjski neka veže tri kiksa, džaba im titula, eto njima krize”, govori Vukičević.

Navijači Sarajeva bojkotuju utakmice, Vukičević ih poziva na strpljenje:

“Uvijek mora svanuti novi dan. Potrebno je strpljenje. Poručujem navijačima Sarajeva da budu strpljivi, bar su oni vazda bili džentlmeni i gospoda, uvijek su priznavali boljeg od sebe. Pozivan ih da se vrate na tribine, trebaju Sarajevu. Nogomet se i igra zbog njih. Shvatam i navijače, oni samo traže da se igrači bore svih 90 minuta, ali, vjerujte nije da se ovi igrači Sarajeva nisu borili, nego su bili limitirani, igrali su najbolje što znaju”, ističe Vukičević.

Postavlja se pitanje šta će novo donijeti Vukičević ukoliko uđe u klub…

“Da se razumijemo, svaki klub na svijetu pravi greške. I Real ih pravi… Pobjeđuje onaj ko napravi manje grešaka. Dakle, osnovno je za klub da proba u narednom periodu praviti što manje grešaka, tako ćemo olakšati treneru”.
Majstor je Vukičević, nadam se dogovoru bez problema. Ogroman plus će to biti..
On, Milošević i novi SD ce vec donijeti to ''nesto'' i mora biti bolje u odnosu na ovu sezonu, znaci mora.
Vjeruj da od one press konferencije i spominjanja Vukičevića i Miloševića, uz tog mistera X, koji će biti Spaha pretpostavljam, imam neki pozitivan predosjećaj. Ako se oni dovedu, to će biti velika stvar, a i vidjeće se da li foteljašiimaju ozbiljne namjere i ambicije ili pak, opet dobra stara "ukrašena" priča. Slaviša i Semjon su stručni ljudi, imaju dobre poveznice, prvi po Evropi i šire, drugi po našoj zemlji. Uz recimo još Spahića, to bi bio dream team. Ipak, nije mala stvar da ti u sportskom segmentu bude čovjek koji je radio kao skaut u PSG-u, Bordou, Saint-Ettieneu, a još je uz to legenda kluba. Isto važi i za Semjona.. Možda nije legenda kao Slaviša, ali je dao dosta toga FKS i sigurno da bi obojica dali maksimum za svoj nekadašnji klub. Semjon je doktor za naše tržište, a ko zna, možda opet bude neki Mihojević ili Cimirot, u bližoj budućnosti. Opet ponavljam, sve zavisi i od toga koliko će imati prostora, sredstava, jer sve ti neki faktori utiču na rad i uspjehe. Ja sam optimističan, da li uzalud, bumo videl.. :D
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 maj 2018, 16:50

Nasa realnost je vise Emir Obuća ili Alen Škoro ali nadamo se najboljem svakako.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 13 maj 2018, 16:55

Nemojte se nadati boljem, ili zeljeti klubu dobro, radovati se Evropi...napast' ce vas ovi sto po defultu serendaju na sve i svasta (pa tako i na Slavisu, Semjona).
P.S. Nadam se pozitivnim promjenama do Evrope, i povratku navijaca, da rahat bodrimo klub.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 13 maj 2018, 16:57

belosevic28 je napisao/la:Nemojte se nadati boljem, ili zeljeti klubu dobro, radovati se Evropi...napast' ce vas ovi sto po defultu serendaju na sve i svasta (pa tako i na Slavisu, Semjona).
P.S. Nadam se pozitivnim promjenama do Evrope, i povratku navijaca, da rahat bodrimo klub.
Allaha mi dragog, onaj Slaviša derpe, koliko je lik feminiziran fujjjj.. Semjon debil, jesi vidio koliko mu je frizura ružna, nosi ga.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 13 maj 2018, 16:59

AlfredNobel je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:Nemojte se nadati boljem, ili zeljeti klubu dobro, radovati se Evropi...napast' ce vas ovi sto po defultu serendaju na sve i svasta (pa tako i na Slavisu, Semjona).
Allaha mi dragog, onaj Slaviša derpe, koliko je lik feminiziran fujjjj.. Semjon debil, jesi vidio koliko mu je frizura ružna, nosi ga.
...a i imena im nisu nesto. Jos sam cuo da je Slavisa i lopov, i jednom je nes fino reko za zeljeznicar, a Semjon je nako ubleha, ma fuj :bih:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 maj 2018, 16:59

Prigodan poklon domaćih igračima Zrinjskog za osvojenu titulu.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 13 maj 2018, 17:01

Čist gol nam poništiše. :rol:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 maj 2018, 17:02

skoroalen je napisao/la:Čist gol nam poništiše. :rol:
Evo sad htio napisati, sta bi?

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 13 maj 2018, 17:05

MortemHz je napisao/la:
Šutao Velkoski ja msm, nisam dobro vidio, lopta se odbila od obje stative i došla Mersi koji je definitivno bio udaljeniji od gola nego njihov stoper. Krupna greška, nije čak ni sumnjivo, golim okom se vidjelo.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 maj 2018, 17:06

skoroalen je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Šutao Velkoski ja msm, nisam dobro vidio, lopta se odbila od obje stative i došla Mersi koji je definitivno bio udaljeniji od gola nego njihov stoper. Krupna greška, nije čak ni sumnjivo, golim okom se vidjelo.
slika

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 13 maj 2018, 17:09

A evo Lištica vodi... iako je "nebitna" tekma pokradeni smo, bodovi ovdje mogu bit presudni za treće mjesto. Svejedno u konačnom poretku al neću da mi štrumfovi nabijaju Evropu na nos.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 13 maj 2018, 17:16

Pa šta radi ovaj sudija **** mater sebi

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 13 maj 2018, 17:28

Ima li ko link ?!
Sarajevo ljubavi moja.

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 13 maj 2018, 17:28

skoroalen je napisao/la:A evo Lištica vodi... iako je "nebitna" tekma pokradeni smo, bodovi ovdje mogu bit presudni za treće mjesto. Svejedno u konačnom poretku al neću da mi štrumfovi nabijaju Evropu na nos.
Prednost 4-og mjesta je sto cemo igrati 1. pretkolo umjesto 2-og ... Ako prodjemo to prvo pretkolo više novca ce leci u klupsku kasu nego da od 2-og pretkola pocinjemo.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 13 maj 2018, 17:29

Mozda je onda i bolje krenuti od prvog pretkola? Laksi protivnik, vece pare..
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 maj 2018, 17:31

Sta ti je brate? Svi pocinju od prvog

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.