kakva je to glupost? Prvi put cujem da se prebacuje suspenzija iz druge ligeLjoZee je napisao/la:Hadzic i Projic nemaju pravo nastupa u ovom kolu. Hadzic dobio dva zuta u HNL-u u zadnjem kolu i prebacili mu suspenziju.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
kakva je to glupost? Prvi put cujem da se prebacuje suspenzija iz druge ligeLjoZee je napisao/la:Hadzic i Projic nemaju pravo nastupa u ovom kolu. Hadzic dobio dva zuta u HNL-u u zadnjem kolu i prebacili mu suspenziju.
I Zakaric i Stevanovic odlicni za nase lige, ali na malo vecem nivou obojica katastrofa, posebno Zakaric, jer u Evropi ne prolazi ono njegovo gradjenje lopte i usporavanje igre, da je pametan osto bi ovdje do kraja karijere, nece on nigdje moci igrat u jacoj ligi.Virtu4l je napisao/la:Vojine zasluge su ogromne u rezultatima koji su iza nas, u ovom Želji je najmanje bitno ko će zabiti gol, pa zato ove sezone imamo 13 različitih asistenata i 12 različitih strijelaca u svim takmičenjima.
Jedini koji se izdvaja je Zakarić, za kojeg sam mnogo puta rekao da je bolji igrač od Miroslava Stevanovića pa je to izazivalo smijeh, e pa nije više smiješno drugovi.
Odyebi sa teme.Capajebo je napisao/la:Sinoc kasno vam je prvi covjek kluba zavrsio na KUM-u na pretragama zbog srcanih tegoba, valjda pritisak posla i ne znanje nosenja problema
trebalo biRaonffa je napisao/la:Je l' ima sutra prenos na Mojoj TV?
Valja Irfoirfo je napisao/la:trebalo biRaonffa je napisao/la:Je l' ima sutra prenos na Mojoj TV?
Sve si odlicno reko i napiso, nema se sta da doda, Vojo i Lendra su dva paklena igraca, Lendric je dosta toga dao nasem zelji a bogami zeljo je njemu, al pred nama je jako vazna utakmica sutra idemo Krupi na nezgodnom terenu gdje nam nece bit ni malo lahko, bice zayebano i pored toga sto su ostali bez par kljucnih igraca al to nas nesmije i ne treba zavarati, treba se gore postavit dominatno od prve do zadnje minute, nama pobjeda samo igra sutra ,jer Zrinja ce dobit Goska, jedan remij Sirokog i Sarajeva dobro bi nam doso, al ja vjerujem u pobjedu makar 0:1 uz podrsku nasih navijaca kojih ce bit sigurno do 500.... Volim te ZeljoZenzo je napisao/la:I Vojo i Lendric su placeni da igraju, kao sto su Kerla, Jahic, Bekric bili itekako dobro placeni pa nas unazadili svojim igrama. Kao i svi ostali sto su sada tu - placeni da igraju. Koji vam je qurac vise navijaci Zelje, Misketa, Amara, djece, infrastukture,...itd.
Ne. Ideš u dobrom pravcu, u pitanju je tim ali ne Krupa.Raonffa je napisao/la:Nikad nismo osvojili titulu kad prvi proljetni zvanični meč igramo u Krupi?![]()
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 28 gostiju.