Ma ne znam brato sta sadiš. Igramo se ja i @high kviza stari igraci i poznate licnostiVlado555 je napisao/la:Smilje sadimo...High je napisao/la:Cocaine je napisao/la:Maslinko Duhansadić vs Gabor Kiraljy![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ma ne znam brato sta sadiš. Igramo se ja i @high kviza stari igraci i poznate licnostiVlado555 je napisao/la:Smilje sadimo...High je napisao/la:Cocaine je napisao/la:Maslinko Duhansadić vs Gabor Kiraljy![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cocaine je napisao/la:Maslinko Duhansadić vs Gabor Kiraljy![]()
![]()
Gledaj ti kvazihrvatskog humora.hskzmostar je napisao/la:Trk po lavor i vodu,jedan od 20 -ice Tanove djece pokakio,operi dobro!
Gledaj ti kvazibosnjackog humora...ne zasluzujes pisati na ovoj temi..nemoj da bi se vise javljao...High je napisao/la:Gledaj ti kvazihrvatskog humora.hskzmostar je napisao/la:Trk po lavor i vodu,jedan od 20 -ice Tanove djece pokakio,operi dobro!Ne zaslužuješ pisati na ovoj temi
Nemoj da bi se više javljao
Koliko ti zena ima?Vlado555 je napisao/la:Vise moj mali ima godina nego vas dvojica zajedno
Evo ja se javljam da me ukopaš nečim opet, čisto da se popravi temaaleksandar_veliki je napisao/la:Popustite sa kvazi ovim i kvazi onim. Lose vam prepucavanje...
Cuj mali muVlado555 je napisao/la:Vise moj mali ima godina nego vas dvojica zajedno
Davno sam i ja to prošo ima bar dvaest godinaaleksandar_veliki je napisao/la:Oni bar drkaju. Sta cemo s MuhomCocaine je napisao/la:PCuj mali muVlado555 je napisao/la:Vise moj mali ima godina nego vas dvojica zajedno![]()
treba te spojit sa banovanim pincetom mozda jednu uspješnu drkicu bacite
![]()
![]()
Odveži ga na sahatak-dva, pa ga ponovo tetoši, samo da malo virne i da ga želja mine. Mi ćemo mu dovesti amazonku, voli on nju kandžijati.aleksandar_veliki je napisao/la: Oni bar drkaju. Sta cemo s Muhom![]()
![]()
Ma drka ga i on samo nema efektaaleksandar_veliki je napisao/la:Oni bar drkaju. Sta cemo s MuhomCocaine je napisao/la:PCuj mali muVlado555 je napisao/la:Vise moj mali ima godina nego vas dvojica zajedno![]()
treba te spojit sa banovanim pincetom mozda jednu uspješnu drkicu bacite
![]()
![]()
Pa na wikipediji samo otidji, ukucaj na google Europa League 2016/17...Vlado555 je napisao/la:Ima li itko link za europsku ligu ono nositelji nenositelji i ta sranja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.