FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 31 maj 2010, 12:49

spajz je napisao/la:Bucanu 18.000KM godisnja plata ovdje plus premije, a izgleda da ce Dzeki u Man City-u biti 12.500.000eura godisnja plata :o :shock:

Premi pisanju nekih medija :D
sta hoce vise jbt za 12 mjeseci 18 milja jos trci i radi ono sto voli :D :D
svoj ti pos'o !

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 31 maj 2010, 13:08

Dvanaest sati prije kraja roka kojeg je Wolfsburg dao eventualnim kupcima našeg reprezentativca Edina Džeke, još uvijek nema službene ponude na adresi popularnih Vukova.

"Mi smo spremni i na odlazak, ali i na ostanak Džeke", rekao je za njemačke medije sportski direktor Wolfsburga Dieter Hoeness.

Podsjetimo, kaluzula u ugovoru prema kojoj Džeko može napustiti Wolfsburg za 40 miliona eura ističe večeras u ponoć. Eventualni kupac mora na adresu Vukova do ponoći priložiti bankovnu garanciju u iznosu od 40 miliona eura, koliko zapravo košta obeštečenje za našeg internacionalca.

Ukoliko bi se transfer realizirao za spomenuti novčani iznos, onda bi isti bio rekordan u Bundesligi. Do sada je najveći realizirani transfer u Bundesligi onaj iz 2009. godine, kada je Mario Gomez za 30 miliona eura prešao iz Stuttgarta u Bayern.
slaba nafaka izgleda..jedino da oni arapi pljunu 40 milioncica 5 minuta prije dvanest..
-PAJA Fan Club!!

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 31 maj 2010, 13:35

Ama ljudi su jos prije tri dana rekli da ga nece kupiti prije ovih ''12'' http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... pires.html

edit : I Wolfsburg je seoski klub, cijenu su nabili kao da je Pele. Po meni previše traže.. Realno bi bilo nekih 30 miliona.

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 31 maj 2010, 13:52

suntu jeu je napisao/la:Ama ljudi su jos prije tri dana rekli da ga nece kupiti prije ovih ''12'' http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... pires.html

edit : I Wolfsburg je seoski klub, cijenu su nabili kao da je Pele. Po meni previše traže.. Realno bi bilo nekih 30 miliona.
pa ako je bajern dao za gomesa 30 miliona vala i ovaj nas vrijedi 60 :D a et dzeksone ako te niko nece otvorena su ti vrata na grbavici..i onako nam treba napadac za evrope :D
-PAJA Fan Club!!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 31 maj 2010, 13:56

Nista od Dzekinog povratka sada, Luca Tonija smo kaparisali :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 31 maj 2010, 13:56

Gomes je isto tako dobro igrao, ali ga sada nigdje nema u Bayernu. Jednostavno ove jače evropske lige su na višem nivou od Bundeslige, tako da je onda razumljiv strah menadžera da iskeširaju toliki novac za jednog igrača iz Bundeslige. Dosta su tome kumavali transferi Diega,Pizzara, itd..

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 31 maj 2010, 14:00

Seyo_TM je napisao/la:Nista od Dzekinog povratka sada, Luca Tonija smo kaparisali :mrgreen:
Zar nece Luca Toni u Sarajevo:)?

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 31 maj 2010, 14:01

Pa sta mislis sto ga spominjem ;)

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 31 maj 2010, 14:04

suntu jeu je napisao/la:Gomes je isto tako dobro igrao, ali ga sada nigdje nema u Bayernu. Jednostavno ove jače evropske lige su na višem nivou od Bundeslige, tako da je onda razumljiv strah menadžera da iskeširaju toliki novac za jednog igrača Bundeslige. Dosta su tome kumavali transferi Diega,Pizzara, itd..
ma sta god je kumovalo nama trebaju ta dva milionceta :D moguce da je prisutan i taj strah al ima i igraca iz bundeslige kao recimo Balack koji su gromade i u engleskoj..i nas dzekson je isto jak kalibar..uglavnom sve je ovo nebitno da je nama kakvih para zaradit pa neka ide gdje hoce..;)
Zar nece Luca Toni u Sarajevo:)?
hoce..ev roma proganja adrijana da ga kupi..:Dkaze izvjesno je da toni nemoze odoliti primamljivoj ponudi sarajeva i sve je izvjesni njegov odlazak :D
-PAJA Fan Club!!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 31 maj 2010, 14:09

Zadnja izmjena: Seyo_TM, dana/u 31 maj 2010, 14:12, ukupno mijenjano 1 put.

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 31 maj 2010, 14:11

a muminovic nam nebi lose dosao,koliko sam mogao upratiti nije imao lose partije u sarajevu,znaci na pragu su on,pelak,gancev i hasanovic...seyo nista ti meni ne objasni ovim dresovima :lol:

denole98
Kontakt:

Post Postao/la denole98 » 31 maj 2010, 14:12

Seyo_TM je napisao/la:Stigli su novi dresovi jucer tj cijela oprema...

slika
slika

Dresovi kako neki pricaju ce biti najbolji i to je dokazala slika ali samo nevalja marka LEGEA

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 31 maj 2010, 14:13

Po onome sto su mi rekli, odlicni su...

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 31 maj 2010, 14:18

ŠtaIma je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:slika

E ovo su odlicni dresovi!!
u evropi bi trebali igrati u ovim dresovima :mrgreen: tradicionalni ipak 8-)
Najbolji dresovi u istoriji Želje.. :mrgreen:
FKŽ !

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 31 maj 2010, 14:18

vjeran1987 je napisao/la:a muminovic nam nebi lose dosao,koliko sam mogao upratiti nije imao lose partije u sarajevu,znaci na pragu su on,pelak,gancev i hasanovic...seyo nista ti meni ne objasni ovim dresovima :lol:
Sejo reci mu ti za Muminovica ja ne mogu Gancev i Hasanovic bi trebali potpisati za pelaka se jos nista ne zna
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

denole98
Kontakt:

Post Postao/la denole98 » 31 maj 2010, 14:21

TeaM87 je napisao/la:
ŠtaIma je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:slika

E ovo su odlicni dresovi!!
u evropi bi trebali igrati u ovim dresovima :mrgreen: tradicionalni ipak 8-)
Najbolji dresovi u istoriji Želje.. :mrgreen:

I ja bi volio da u ovakmim dresovima zaigramo u europi posto su kao sto je rekao team ovo najbolji dresovi želje

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 31 maj 2010, 14:23

Zrinjski je jedini klub koji vodi računa o tradicionalnom izgledu dresa, dok ostali klubovi uopšte nemaju prava tražiti kako da im dres izgleda od proizvođača. Šta im ponude to moraju nositi.

denole98
Kontakt:

Post Postao/la denole98 » 31 maj 2010, 14:26

FCS je napisao/la:Zrinjski je jedini klub koji vodi računa o tradicionalnom izgledu dresa, dok ostali klubovi uopšte nemaju prava tražiti kako da im dres izgleda od proizvođača. Šta im ponude to moraju nositi.

Alo pitar ovo nije stranica za papke zato molim te nemoj pisati komentare u ovoj temi imas temu f.k.sarajevo i tamo pisi al treba vama otvoriti temu papci pa tamo pisite

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 31 maj 2010, 14:29

denole98 je napisao/la:
FCS je napisao/la:Zrinjski je jedini klub koji vodi računa o tradicionalnom izgledu dresa, dok ostali klubovi uopšte nemaju prava tražiti kako da im dres izgleda od proizvođača. Šta im ponude to moraju nositi.
Alo pitar ovo nije stranica za papke zato molim te nemoj pisati komentare u ovoj temi imas temu f.k.sarajevo i tamo pisi al treba vama otvoriti temu papci pa tamo pisite
Nije momak nista lose i pogresno rekao,nismo jos u poziciji da mozemo birati ko ce nam dostavljati opremu i kako ce izgledati,ova garnitura mi se cini odlicnom,a doci ce vremena kada cemo moci birati izgled dresova...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Zeljovac
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac » 31 maj 2010, 14:37

Dresovi izgledaju dobro. Samo je li ova nijansa plave, malo mi je tamna, kako ce stajati igracima. :lol: Previse su mi vitki za ove tamne nijanse :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Anpa, F1921B i 45 gostiju.