sta hoce vise jbt za 12 mjeseci 18 milja jos trci i radi ono sto volispajz je napisao/la:Bucanu 18.000KM godisnja plata ovdje plus premije, a izgleda da ce Dzeki u Man City-u biti 12.500.000eura godisnja plata![]()
![]()
Premi pisanju nekih medija

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
sta hoce vise jbt za 12 mjeseci 18 milja jos trci i radi ono sto volispajz je napisao/la:Bucanu 18.000KM godisnja plata ovdje plus premije, a izgleda da ce Dzeki u Man City-u biti 12.500.000eura godisnja plata![]()
![]()
Premi pisanju nekih medija
slaba nafaka izgleda..jedino da oni arapi pljunu 40 milioncica 5 minuta prije dvanest..Dvanaest sati prije kraja roka kojeg je Wolfsburg dao eventualnim kupcima našeg reprezentativca Edina Džeke, još uvijek nema službene ponude na adresi popularnih Vukova.
"Mi smo spremni i na odlazak, ali i na ostanak Džeke", rekao je za njemačke medije sportski direktor Wolfsburga Dieter Hoeness.
Podsjetimo, kaluzula u ugovoru prema kojoj Džeko može napustiti Wolfsburg za 40 miliona eura ističe večeras u ponoć. Eventualni kupac mora na adresu Vukova do ponoći priložiti bankovnu garanciju u iznosu od 40 miliona eura, koliko zapravo košta obeštečenje za našeg internacionalca.
Ukoliko bi se transfer realizirao za spomenuti novčani iznos, onda bi isti bio rekordan u Bundesligi. Do sada je najveći realizirani transfer u Bundesligi onaj iz 2009. godine, kada je Mario Gomez za 30 miliona eura prešao iz Stuttgarta u Bayern.
pa ako je bajern dao za gomesa 30 miliona vala i ovaj nas vrijedi 60suntu jeu je napisao/la:Ama ljudi su jos prije tri dana rekli da ga nece kupiti prije ovih ''12'' http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... pires.html
edit : I Wolfsburg je seoski klub, cijenu su nabili kao da je Pele. Po meni previše traže.. Realno bi bilo nekih 30 miliona.
Zar nece Luca Toni u Sarajevo:)?Seyo_TM je napisao/la:Nista od Dzekinog povratka sada, Luca Tonija smo kaparisali
ma sta god je kumovalo nama trebaju ta dva milioncetasuntu jeu je napisao/la:Gomes je isto tako dobro igrao, ali ga sada nigdje nema u Bayernu. Jednostavno ove jače evropske lige su na višem nivou od Bundeslige, tako da je onda razumljiv strah menadžera da iskeširaju toliki novac za jednog igrača Bundeslige. Dosta su tome kumavali transferi Diega,Pizzara, itd..
hoce..ev roma proganja adrijana da ga kupi..:Dkaze izvjesno je da toni nemoze odoliti primamljivoj ponudi sarajeva i sve je izvjesni njegov odlazakZar nece Luca Toni u Sarajevo:)?
Seyo_TM je napisao/la:Stigli su novi dresovi jucer tj cijela oprema...
Najbolji dresovi u istoriji Želje..ŠtaIma je napisao/la:u evropi bi trebali igrati u ovim dresovimaSeyo_TM je napisao/la:
E ovo su odlicni dresovi!!tradicionalni ipak
Sejo reci mu ti za Muminovica ja ne mogu Gancev i Hasanovic bi trebali potpisati za pelaka se jos nista ne znavjeran1987 je napisao/la:a muminovic nam nebi lose dosao,koliko sam mogao upratiti nije imao lose partije u sarajevu,znaci na pragu su on,pelak,gancev i hasanovic...seyo nista ti meni ne objasni ovim dresovima
TeaM87 je napisao/la:Najbolji dresovi u istoriji Želje..ŠtaIma je napisao/la:u evropi bi trebali igrati u ovim dresovimaSeyo_TM je napisao/la:
E ovo su odlicni dresovi!!tradicionalni ipak
FCS je napisao/la:Zrinjski je jedini klub koji vodi računa o tradicionalnom izgledu dresa, dok ostali klubovi uopšte nemaju prava tražiti kako da im dres izgleda od proizvođača. Šta im ponude to moraju nositi.
Nije momak nista lose i pogresno rekao,nismo jos u poziciji da mozemo birati ko ce nam dostavljati opremu i kako ce izgledati,ova garnitura mi se cini odlicnom,a doci ce vremena kada cemo moci birati izgled dresova...denole98 je napisao/la:Alo pitar ovo nije stranica za papke zato molim te nemoj pisati komentare u ovoj temi imas temu f.k.sarajevo i tamo pisi al treba vama otvoriti temu papci pa tamo pisiteFCS je napisao/la:Zrinjski je jedini klub koji vodi računa o tradicionalnom izgledu dresa, dok ostali klubovi uopšte nemaju prava tražiti kako da im dres izgleda od proizvođača. Šta im ponude to moraju nositi.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Anpa, F1921B i 45 gostiju.