FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- alan ford 26
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ili pak Jasmin Memisevic, ubitacni golgeter 

"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
On tvrdi da je otvoreno razgovarao i sa Željezničarom, koji je bio vrlo korektan, ali da je Džafićev prioritet odlazak u inostranstvo. Mladi reprezentativac je ove sezone u Premijer ligi postigao 13 golova.
- nikad_izvini
- Kontakt:
Ono što nama ne treba u Europi jesu igrači koji samo, isključivo i ako može što prije gledaju kako da pobjegnu vani po bilo kojim uslovima. Takav će pucati umjesto da doda, driblaće umjesto da puca, odnosno, igraće samo za svoju "statistiku". Ne kažem da nećemo imati nijednog takvog igrača ali nam više takvih ne treba. Zato se ne bih zanosio sa likovima tipa Džafića i Osmanagića iz Veleža ako je istina ono što se piše. Također sam skeptičan što se tiče "pozajmica" igrača. Takav uzima mjesto u timu a ne garantuje da ćemo s njim proći u naredni krug a nakon određenog vremena, ode. Mi ga razigrali i spremili a on na kraju razgulio. Niđe veze.
Hasanović ni nam mogao valjati ako potpiše. Također se nadam da će Bekrić zadovoljiti
O prodaji Džeke ne smijem ni da razmišljam 
Hasanović ni nam mogao valjati ako potpiše. Također se nadam da će Bekrić zadovoljiti

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
upravu si da igraci kojima je cilj inostranstvo zele nabiti svoju licnu statistiku
ali ja takvom igracu od srca zelim da u zelji nabije sto bolju statistiku
ali ja takvom igracu od srca zelim da u zelji nabije sto bolju statistiku

- nikad_izvini
- Kontakt:
Vidjećemo koga ćemo izvući. Uglavnom, **** statistiku ako budemo imali šansi i ne prođemo. Nama treba kompaktna cjelina a ne likovi koji igraju za sebe. To je bila poenta 

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
nikad_izvini je napisao/la:Vidjećemo koga ćemo izvući. Uglavnom, **** statistiku ako budemo imali šansi i ne prođemo. Nama treba kompaktna cjelina a ne likovi koji igraju za sebe. To je bila poenta
a kakav je ovaj nas povratnik nisam ga gledo nikako
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- nikad_izvini
- Kontakt:
Iskreno, ne hodam po treninzima. Oni koji hodaju kažu da je dobar veznjak, zna lopte a već dugo trenira sa nama. Također sva mlađa raja koja su igrala s njim kažu da je dobar igrač. Nije dobro ako ja hvalim igrača previše, sujevjeran sam po tom pitanju. Svašta se dešavalo 

Albin pelak vjerovatno potpisuje. 

Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
- Stole iz Bora
- Kontakt:

Veci format slike:
http://img6.imageshack.us/f/avazqm.png/

Veci format slike:
http://img338.imageshack.us/f/avaz2h.png/
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Citajuci ove detalje u vezi produzivanja ugovora nekih nasih fudbalera, pomalo sam iznenadjen kojim se ciframa barata. Mislio sam da nam na platnoj listi fudbaleri bolje prolaze. 1500 Km je po meni ipak tanko za profi fudbalera.
Izjave tipa " zelim vani da bih sebi obezbjedio ekzistenciju " dobijaju puni smisao.
Mozda grijesim drugari al eto upade mi to u oko pa da ukucam svoj prvi post na temi voljenog kluba i pozdravim plavu naciju.
Izjave tipa " zelim vani da bih sebi obezbjedio ekzistenciju " dobijaju puni smisao.
Mozda grijesim drugari al eto upade mi to u oko pa da ukucam svoj prvi post na temi voljenog kluba i pozdravim plavu naciju.
Semper fidelis
Seyo_TM je napisao/la:Ne pisi mu duge odgovore...strunit ce se

Sejo kralju,svaka cast,popravio si mi dan s ovim postom,hahahahahhahahaha...Jesi legenda oca'm

Rotor Volgograd...
Upravko tako. Plate u našoj ligi su mizerne, a svi znamo da je rok trajanja sportista do sredine 30-ih ... i šta poslije toga ... od stare slave se ne živi. zbog toga svi i idu u inostranstvo da bi zaradili koji dinar. Bila je prije mozda godinu dana priča o legendi Zeljeznicara koji je na kraju zavrsio kao kosač trave na Grbavici. Nisam 100% siguran o kome se radi, jer nisam navijač Želje, ali ništa bolja situacija nije ni u ostalim timovima ... malo je onih koji dobro prođu.Jajcani je napisao/la:Citajuci ove detalje u vezi produzivanja ugovora nekih nasih fudbalera, pomalo sam iznenadjen kojim se ciframa barata. Mislio sam da nam na platnoj listi fudbaleri bolje prolaze. 1500 Km je po meni ipak tanko za profi fudbalera.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Ne mozes ocekivati vece plate, kada malo ljudi dolazi na tekme, sponzori se jedva nalaze, a i nas standard je takav...Jajcani je napisao/la:Mislio sam da nam na platnoj listi fudbaleri bolje prolaze. 1500 Km je po meni ipak tanko za profi fudbalera.
Kada nam prosjek bude 12-15 hiljada i kada pocnu veci sponzori dolaziti u klub, onda se moze ocekivati vise...i ovako su fudbaleri daleko iznad prosjeka sto se tice novca (kes na ruke, plate i premije)...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- vendetta87
- Kontakt:
Joj ovog Glavaša, ne mogu vjerovati da je imao obraza dati Gavariću 3 boda, a još je gori ovaj trener Travnika.Kaže: "nije neskromno ako kažem da je Dudić najbolji igrač PL"

Amir Tumbic,nekada najbolji igrac Celika iz sampionske generacije,iako je imao ponudu iz Istanbula odlucio je ostati u voljenom klubu.Nakon zavrsetka karijere,do skoro je radio u KOMUNALNOM PREDUZECU,a sada ni tu vise nema mjesta...ZALOSNO,I OPET NEK NEKO KAZE,STA CE VANI,NEK OSTANE UZ VOLJENI KLUB,PA GDJE JE SAD TAJ KLUB,KAD COVJEK NEMA STA JESTIGenghis je napisao/la:Upravko tako. Plate u našoj ligi su mizerne, a svi znamo da je rok trajanja sportista do sredine 30-ih ... i šta poslije toga ... od stare slave se ne živi. zbog toga svi i idu u inostranstvo da bi zaradili koji dinar. Bila je prije mozda godinu dana priča o legendi Zeljeznicara koji je na kraju zavrsio kao kosač trave na Grbavici. Nisam 100% siguran o kome se radi, jer nisam navijač Želje, ali ništa bolja situacija nije ni u ostalim timovima ... malo je onih koji dobro prođu.Jajcani je napisao/la:Citajuci ove detalje u vezi produzivanja ugovora nekih nasih fudbalera, pomalo sam iznenadjen kojim se ciframa barata. Mislio sam da nam na platnoj listi fudbaleri bolje prolaze. 1500 Km je po meni ipak tanko za profi fudbalera.

Rotor Volgograd...
Prije par hefti ovi Svedi ovdje utusise ovog malog Albanca Bajramija Twenteu za 10 miliona maraka. Tuga brate, nas Bekric nije nista losiji fudbaler od njega a ako uzmemo milionce za njega party. Bice bolje aBd.
Semper fidelis
A jbg, kad je nasa liga zadnja po kvaliteti (tako nas bar oznacavaju), zato je tesko iz nje utrpati nekom igraca u milionskom iznosu bez obzira na kvalitet igraca.Jajcani je napisao/la:Prije par hefti ovi Svedi ovdje utusise ovog malog Albanca Bajramija Twenteu za 10 miliona maraka. Tuga brate, nas Bekric nije nista losiji fudbaler od njega a ako uzmemo milionce za njega party. Bice bolje aBd.
voltron30 je napisao/la:A jbg, kad je nasa liga zadnja po kvaliteti (tako nas bar oznacavaju), zato je tesko iz nje utrpati nekom igraca u milionskom iznosu bez obzira na kvalitet igraca.Jajcani je napisao/la:Prije par hefti ovi Svedi ovdje utusise ovog malog Albanca Bajramija Twenteu za 10 miliona maraka. Tuga brate, nas Bekric nije nista losiji fudbaler od njega a ako uzmemo milionce za njega party. Bice bolje aBd.
Zacaran je to krug, vrijednost igracevog ugovora je direktno povezan s njegovom trzisnom vrijednoscu. Drustvo nam je na takvo kakvo je, bezparica vlada, klubovi grcaju u dugovima, nerealno je ocekivati da ce vec sutra sve da se promjeni na bolje. Ali postepeno moze mnogo toga da se uredi. Za mog Zelju se nadam najboljem.
Semper fidelis
Bucanu 18.000KM godisnja plata ovdje plus premije, a izgleda da ce Dzeki u Man City-u biti 12.500.000eura godisnja plata
Premi pisanju nekih medija

dobro je pa i toliko prima u ovoj sugavoj ligispajz je napisao/la:Bucanu 18.000KM godisnja plata ovdje plus premije, a izgleda da ce Dzeki u Man City-u biti 12.500.000eura godisnja plata![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.