Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
GDJE je u bosni najeftiniji veb host???jeli solucija.ba??ili???
Ovaj Žarić malo pretjerao sa SolarijemSamo F.K.S !! je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem kakav je ovaj avaz postao![]()
Na slici se jasno vidi duel Kojasevica i Dioga

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
hahah pa događa se i najboljim. 

-
- Kontakt:
gdje je nestao @alfaruqaminu?
- themaniacs_87
- Kontakt:
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Zdravo, zdravo. Spremam(o) se za mec, ti ?themaniacs_87 je napisao/la:Pozdrav raja, šta mai?

e to se i ja pitam, vidim nesto mi fali na forumu.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:gdje je nestao @alfaruqaminu?

Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
- Donnie Darko
- Kontakt:
another day another dawn...
-
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
hahahahahahahahahaha
hahahahahahahahahaha
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Admine de provjeri ovu utakmicu Palermo - Cesena. Namjestena je 100%, ban please. 

Ja ovo ne vjerujem da se desilo... kaže kod nas namještena liga, ma daj...OTNYS_YNWA je napisao/la:Admine de provjeri ovu utakmicu Palermo - Cesena. Namjestena je 100%, ban please.
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Sa 2 igraca manje, za 2 minute 2 gola. 

Sa tri igrača manje, ako je vjerovati rezultatima.com... i to dva gola u sudijskoj nadoknadiOTNYS_YNWA je napisao/la:Sa 2 igraca manje, za 2 minute 2 gola.
EDIT: Ah sad sam vidio, pogrešno su poredali, ovaj treći je dobio crveni nakon dva gola...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- Donnie Darko
- Kontakt:
treci su dobili nakon izjednacenja.
- themaniacs_87
- Kontakt:
Ajde neka ti bude lijepo.OTNYS_YNWA je napisao/la:Zdravo, zdravo. Spremam(o) se za mec, ti ?themaniacs_87 je napisao/la:Pozdrav raja, šta mai?

Ne mogu ja danas.

F.K. Željezničar - klub koji se voli u cijelom svijetu!
A.C.A.B. !
A.C.A.B. !
- alan_kardec
- Kontakt:
Stivi_Dzi je napisao/la:Eh i mene ovo interesuje, mogao bi pogledati rapidserbia.comalan_kardec je napisao/la:Zna li neko ima li negdje na netu da se skinu brojevi CKM magazina?
evo gledao sam na rapidserbia, ima tamo postavljenih nekih možda dvadesetak brojeva.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- HeavensWonder
- Kontakt:
Furaju se na nas i nasu ligu... Samo mi jos reci da je bilo penala i BIH copy/pasteHawking je napisao/la:Sa tri igrača manje, ako je vjerovati rezultatima.com... i to dva gola u sudijskoj nadoknadiOTNYS_YNWA je napisao/la:Sa 2 igraca manje, za 2 minute 2 gola.
EDIT: Ah sad sam vidio, pogrešno su poredali, ovaj treći je dobio crveni nakon dva gola...

VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
nije bilo penala, pisalo bi na livescore-uHeavensWonder je napisao/la:Furaju se na nas i nasu ligu... Samo mi jos reci da je bilo penala i BIH copy/pasteHawking je napisao/la:Sa tri igrača manje, ako je vjerovati rezultatima.com... i to dva gola u sudijskoj nadoknadiOTNYS_YNWA je napisao/la:Sa 2 igraca manje, za 2 minute 2 gola.

Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
- Donnie Darko
- Kontakt:
mislim da je pile jedini nacin da se ozivi forum. ajde niste odavno 

- VolimLiverpool
- Kontakt:
Šta ima, dečki ?
Imam jedan problem,računar mi se restartuje svakih 30-35 minuta bez obzira da li sam 3 sata na njemu ili malo.Dakle,sjeo sam za računar u 19:00 restartovao mi se u 19:40,pa opet u 20:35...
Ovo mi se događa već dvije sedmice.Da li bi mogao biti neki virus ili ?

Imam jedan problem,računar mi se restartuje svakih 30-35 minuta bez obzira da li sam 3 sata na njemu ili malo.Dakle,sjeo sam za računar u 19:00 restartovao mi se u 19:40,pa opet u 20:35...
Ovo mi se događa već dvije sedmice.Da li bi mogao biti neki virus ili ?

You'll never walk alone.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.