Sabinho je napisao/la:@soko sta reci nego aferim nego neka ga neko pocne pratiti akd igra tekme i to pa nek stavi na ovu temu i link uz satnicu.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Sabinho je napisao/la:@soko sta reci nego aferim nego neka ga neko pocne pratiti akd igra tekme i to pa nek stavi na ovu temu i link uz satnicu.
Dobro si upratio...Virtu4l je napisao/la:Ako sam dobro upratio, niko od naših ne igra u BL![]()
Dno...
Kako je Duric odigrao? Jesi li gledao?TomBrajder je napisao/la:U seriji A Lulic i Martic klupa, Djuric i Zukanovic od prve.
Sabinho je napisao/la:Kako je Duric odigrao? Jesi li gledao?TomBrajder je napisao/la:U seriji A Lulic i Martic klupa, Djuric i Zukanovic od prve.
Sabinho igra li Milicevic veceras? Govorilo se o nekoj povredi.Sabinho je napisao/la:Kako je Duric odigrao? Jesi li gledao?TomBrajder je napisao/la:U seriji A Lulic i Martic klupa, Djuric i Zukanovic od prve.
Bas sam to htio da napisem. Momak se skroz slabo prati i kroz medije i ovdje na forumu a nije da nije zasluzio. Mislim, on i Zola su otisli u isto vrijeme u Evropu a gdje je jedan a gdje drugi ili opcenito poznavajuci nase mlade igrace, odlicno se snasao. Ja sam ga bas nesto gotivio i dok je u Borcu igrao a i za mladu repku. Moderan vezni igrac, velika radilica, zna i naprijed i nazad, zna i organizovati napad, definitivno igrac koji bi se trebao naci na nekom sirem spisku.sajo10 je napisao/la:Neznam jeli iko spomenuo ga jucer, ali Srdjan Grahovac ponovo odigrao cijelu utakmicu u pobjedi Rapida protiv Wolfsbergera (4-1). Rapid drugi na tabeli, sest poena iza vodeceg Salzburga, i koraca prema kvalifikacijama Lige Prvaka.
100 posto vjeruj mi. Covjek je nesto slicno Marchisio iz Juventusa ako si ga nekada mozda gledao ( naravno, samo sam primjer igraca naveo ).AllGunsBlazing je napisao/la:Da bi Pjanic mogao igrati ofanzivniju ulogu, treba nam kvalitetan radnik na sredini terena koji nije operisan od ofanzivne igre. Mozda bi Srdjan mogao to ispuniti?
Ne znam prevesti burazeru, bilo je nekih vijesti da je upitan.dubrovnik je napisao/la:Sabinho igra li Milicevic veceras? Govorilo se o nekoj povredi.Sabinho je napisao/la:Kako je Duric odigrao? Jesi li gledao?TomBrajder je napisao/la:U seriji A Lulic i Martic klupa, Djuric i Zukanovic od prve.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.