FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Evander
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 10 maj 2018, 06:15

Evander je napisao/la:Preko Zeljeznicara se plasirali u Europu, ljubitelji i branioci uprave odmah iz misijih rupa izasli.
Za njih ova sezona uspjesna. Eto regresa brzo :kafa:
Nemoj da ti bude krivo sto smo obezbjedili Evropu :kafa:[/quote]
Iskreno, zaboli me neka stvar za Europom. Samo jos jedno brukanje u najavi.
Uhljebi ako misle da su sa ovim kupili mir, dobro su se onda zahebali.
Drvenim motkama ce biti otjerani jednog dana.[/quote]
Jel trebamo plakat i kukat sto smo se plasirali? Ti i uprava ste u par deka ne zna se ko je gori[/quote]
Ne, trebamo sve zaboraviti i reci kako je sezona super :kafa:

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 10 maj 2018, 07:33

moj uzor-S.G je napisao/la:A zasto bi bili zadovoljni Evropom?
Zasto se okrece prica kako to odgovara kome? Ko je zadovoljan Evropom bez trojefa? Niko! Da ima neka tabela vrijednosti izgledala bi ovako vjerovatno

1. Titula, pa preko tog Evropa
2. Kup, pa preko tog Evropa
3. Evropa preko drugog, trećeg ili četvrtog mjesta
4. Ništa

Niko logicno nece biti zadovoljan Evropom bez nekog trofeja to je jasno, ali je bolje igrati je, nego opet ne ici u Evropu. Nemam pojma sto se o ovom vodi diskusija cuj jel bolje ici ili ne. Inače smo navikli u Evropi svake godine dolaziti do samog kraja, pa nam se sad ne ide jer nismo zadovoljni kvalitetom ekipe, šta li..

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 10 maj 2018, 07:50

Yebala im evropa pomrle. Ako je upravi to utjeha i uspjeh daBogda im za lijeka trebalo, pleme im yebem retardirano.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 10 maj 2018, 07:57

Ma ovaj menadjer unosi negativu... Jos ce ispasti da je losa stvar sto smo zavrsili u Evropi :lol:
Zamisli ti koji je to licemjer i bezobraznik...

A da kojim slucajem nismo usli u Evropu, yebavala bi se opet majka svima zbog toga ..

Evropa je minimum sto smo morali uzeti, to smo i uzeli..
Sad pametno sastaviti ekipu za Evropu i ligu.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 maj 2018, 07:59

sarajevo46 je napisao/la:
Zasto se okrece prica kako to odgovara kome? Ko je zadovoljan Evropom bez trojefa? Niko! Da ima neka tabela vrijednosti izgledala bi ovako vjerovatno

4. Ništa

Niko logicno nece biti zadovoljan Evropom bez nekog trofeja to je jasno, ali je bolje igrati je, nego opet ne ici u Evropu. Nemam pojma sto se o ovom vodi diskusija cuj jel bolje ici ili ne. Inače smo navikli u Evropi svake godine dolaziti do samog kraja, pa nam se sad ne ide jer nismo zadovoljni kvalitetom ekipe, šta li..
Bravo :salut:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 10 maj 2018, 08:41

MortemHz je napisao/la:

4. Ništa

Bravo :salut:
Apsolutno se slazem , s tim da ova evropa ne treba da im donese mir i da se raja pomiri s tim da imamo nesposobne debile u upravi, treba ih tjerat i zbog dobrobiti klubai zbog svog zdravlja :D
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 10 maj 2018, 09:43

Evander je davno rekao da treba bojkotovati i pokazalo se da je to pravi potez ,redamo pobjede. Ne znam sta ti evander ocekujes od navijaca bojkotuje se ne ide na tekme i nismo zadovoljni , al srce neda da se nasladjujemo nespjehu kao sto ti s ponosom pricas o neuspjesima Sarajeva

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 10 maj 2018, 09:44

Inijesta je napisao/la:Apsolutno se slazem , s tim da ova evropa ne treba da im donese mir i da se raja pomiri s tim da imamo nesposobne debile u upravi, treba ih tjerat i zbog dobrobiti klubai zbog svog zdravlja :D
A hoce - u tome je problem. Lopovski je deklarisano da nam je to bio cilj, tako da su plan ispunili - dakle sezona je uspjesna. Evropa NE SMIJE biti cilj za FKS nikad dok postojimo. Ovako nisko postavljeni cilj je jos jedan dokaz lopovluka ove uprave.

Neki kritikuju Semjona sto pise po socijanim mrezama. To je jedini nacin da se sazna istina jer Sabrina i vrh uprave filtriraju protok informacija. Mislite li da Tan zna kakva je atmosfera oko kluba i koji je stav navijaca prema rezultatima kluba. On nema pojma, jer Sabrina je jedina osoba koja mu salje informacije. Treba pronaci alternativni nacin direktne komunikacije sa Tanom i njegovim sinovima bez uticaja sadasnje uprave.

P.S. serete na Evandera a covjek je sve bio u pravu. Ovo oko tog Tarika ne znam i ne zanima me. Cim smo obezbjedili Evropu svi se raskokodakali.

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 10 maj 2018, 09:50

kengur je napisao/la:
Inijesta je napisao/la:Apsolutno se slazem , s tim da ova evropa ne treba da im donese mir i da se raja pomiri s tim da imamo nesposobne debile u upravi, treba ih tjerat i zbog dobrobiti klubai zbog svog zdravlja :D
A hoce - u tome je problem. Lopovski je deklarisano da nam je to bio cilj, tako da su plan ispunili - dakle sezona je uspjesna. Evropa NE SMIJE biti cilj za FKS nikad dok postojimo. Ovako nisko postavljeni cilj je jos jedan dokaz lopovluka ove uprave.

Neki kritikuju Semjona sto pise po socijanim mrezama. To je jedini nacin da se sazna istina jer Sabrina i vrh uprave filtriraju protok informacija. Mislite li da Tan zna kakva je atmosfera oko kluba i koji je stav navijaca prema rezultatima kluba. On nema pojma, jer Sabrina je jedina osoba koja mu salje informacije. Treba pronaci alternativni nacin direktne komunikacije sa Tanom i njegovim sinovima bez uticaja sadasnje uprave.

P.S. serete na Evandera a covjek je sve bio u pravu. Ovo oko tog Tarika ne znam i ne zanima me. Cim smo obezbjedili Evropu svi se raskokodakali.
Upravo to, njima su evropom spasene guzice i lakse se dise pa se razrahatili svi, u ovom klubu trece ocistiti sve redom od cistacice do Valentina, ili cemo biti zadovoljni mozda izborenom evropom i iduce sezone i gubitkom titule gurbeta
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 10 maj 2018, 10:39

Rezultati rada ove uprave u zadnje 2 godine. Ako pitate navijace svi cemo reci da imamo najbolji klub u zemlji. Naravno jer smo subjektivni a do rata je to zaista i bila cinjenica. Sada je bolje pogledati kako ostali vide nas klub.

Zadnji prelazni rok NIJEDAN od najboljih igraca nije "htio" doci nama. Navodno smo im davali najbolje uslove ali opet niko nece. Zasto ?
Ono sto nudimo je premalo jer nam administracija pojede veliki dio budjeta, pa nema dovoljno za igrace. Osim toga mi smi dosli na nivo da se BORIMO da se plasiramo u Evropu. Dakle to vise nije sigurno i zasto da ti dodju igraci tipa Obradovica i ostalih (Ordagic, ...). Tako nas vide drugi. Uprava nas je svela na nivo prosjeka PLBiH. Nismo vise klub u koji bi igraci na koljenima puzali da dodju, pa cak i kad im ponudis iste finansijske uslove. Rezultatski gubitak bodova od Goska, Radnika, Slobode ..... nam ne pomazu uopste.
'Naf said - sto bi se reklo.

O tome sto misle mladi igraci koji dolaze iz Akademije je isto tako problem. Em je jako tesko progurati se da dobijes minute u prvom timu (da nebi ovih silnih povreda u seniorima, sipak bi mi gledali mladjariju zadnjih par kola), em se svi prodaju za saku maraka - da bi se imalo za plate u klubu. Izuzetak je bio Cimi. Da smo tako nastavili to bi bilo komplet suprotno ali nismo. Zasad imamo najbolju infrastrukturu za mlade ali uskoro ce i ostali napraviti nesto pa cemo i tu popusiti. Plus nemamo osobu koja zna procijeniti perspektivne igrace koje treba dovesti u Akademiju. Ove godine ce od pionira do juniora svi uzeti titule sto je super ali .........

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 10 maj 2018, 11:17

kengur je napisao/la: Navodno smo im davali najbolje uslove ali opet niko nece. Zasto ?
Ono sto nudimo je premalo jer nam administracija pojede veliki dio budjeta, pa nema dovoljno za igrace.
Ako Mico ima platu od pet brojeva, ta vijest je stigla do mene, onda možeš zamisliti kako bolji imaju? Pare nisu problem, problem su oni koji su igračima ponudili ogromne ugovore, odnosno plate kakve nisu zaslužili, a to im nisam dao ja, ti ili neko drugi nego ljudi iz Uprave.

High

Post Postao/la High » 10 maj 2018, 11:37

belosevic28 je napisao/la:Eo Bekic Amer u Revoluciji na kafi. Spavas li mirno @high?
Treba ga vratiti. :D
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 10 maj 2018, 12:02

kengur je napisao/la: Navodno smo im davali najbolje uslove ali opet niko nece. Zasto ?
Ono sto nudimo je premalo jer nam administracija pojede veliki dio budjeta, pa nema dovoljno za igrace.
Ako Mico ima platu od pet brojeva, ta vijest je stigla do mene, onda možeš zamisliti kako bolji imaju? Pare nisu problem, problem su oni koji su igračima ponudili ogromne ugovore, odnosno plate kakve nisu zaslužili, a to im nisam dao ja, ti ili neko drugi nego ljudi iz Uprave.
Slazem se da imamo para kao i da vecina ne zasluzuje ni trecinu onoga sto je potpisano. Ali da bi doveo one koji hoce vani moras mu ponuditi nesto ekstra pa da zaboravi na inostranstvo. E to bas i nemozemo jer pojedinci imaju abnormalne sume (a la babuka) i jer nam je administracija prevelika. Kojim filmskim trikovima bi me neko premuntao da potpisem opet Bekica na beku ???????

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 10 maj 2018, 12:16

Za našu ligu imamo i više nego dovoljno para, i dalje imamo mogućnost napravit jedan respektabilan tim koji će biti odličan za naše lige, sa igračima poput Bilbije, Graovca, Todorovića, Pece, Arežine i sl. Naš najveći problem je što nam u klubu rade ljudi koji nisu kvalifikovani niti edukovani za posao koji obavljaju. Plus kad se toma doda vlastiti interes ispred interesa za dobrobit kluba, onda dobiješ jedan truli i amaterski sistem u kojem nema niti ambicija niti plana niti cilja.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 10 maj 2018, 12:45

Niko ne tvrdi da je sezona uspjesna. Niko ne tvrdi da se treba prestati sa bojkotom. Ali brate, koliko god sezona bila neuspijesna, mni je draze da izborimo Evropu nego da zavrsimo npr. na 7. mjestu...
Ja navijam za Sarajevo i svaki uspjeh mog kluba je za mne radost, koliko god bio razocaran neosvajanjem titule.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 10 maj 2018, 13:00

Ma sezona je daleko od uspjesne, ali bojkot je besmislen jer nema svoj cilj. Sjever bojkotuje zbog svadje koju imaju izmedju sebe pa su se dosjetili da strajkuju zbog elvira koji ima svoje placenike. Pomalo glupo.
Nadati se boljoj iducuj sezoni! Mi smo tu zbog Sarajeva. I kad je lose i dobro vjecno cu biti bijeli i bordo (or not) :D.

High

Post Postao/la High » 10 maj 2018, 13:02

Istok ne štrajkuje i ne miruje! :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 10 maj 2018, 13:03

4. Ništa

Upravo :thumbup:
ZZ

Boss35
Kontakt:

Post Postao/la Boss35 » 10 maj 2018, 13:04

...igraj bordo bijeli ale ale...

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 10 maj 2018, 13:28

Otkud prica da je Zeljeznicar nama obezbjedio Evropu?
Ja koliko znam mi smo treci, i ne znam o cemu pricate.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”