FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

DenchiNL
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DenchiNL » 09 maj 2018, 19:35

ThrillerHz je napisao/la:Pade Evander ko Berlinski zid :urnebes: :urnebes:
:rol: :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 09 maj 2018, 19:46

Sto se tice djece roditelji, menager i sami mladi igraci skacu sebi u stomak. Zele vani po cjenu da karijeru odma zavrse cim dobije stalnu vizu u bilo kojoj euro zemlji (i drzava ima krivice).
Podrzavo sam i podrzavam da se nekolicina mladi igraca proda par ubaci u seniorski tim.

Gresku koju klub pravi jeste, primjer MUJAKIC ugovori sto se daju po 2 godine a ne 3 plus 2 godine sa klauzolom od €800k. Posto ako to ne uradimo on nece htjet produzit ugovor za 6 mjeseci da mu ponudimo neznam ti sta.

Btw: Jel iko zna sta je sa onim golmanom sto smo poslali na posudbu.

Golman, spic, lijevi bek, lijevo krilo desno krilo

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 09 maj 2018, 19:48

DenchiNL je napisao/la:
Osttribine je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:Otkrise Evandera :rol: :rol: :urnebes:
Ima li gdje primorca ?? Suarez na klupi u juniorima portugalskog drugoligasa
Cekaj samo dok zabije nekad gol, pa kad navale na temu pojedinci "onakvog igraca pustili ovo ono", mislim zelim mu sve najbolje kao i vi svi sigurno, ali se pretjerivalo sa hvalospjevima o tom malom, jedno je omladinski, a drugo seniorski fudbal.
ma Leixoes je trebao odbit, pogledaj im ekipu ba, to na veliko kupuju da pokriju riziko, tj. preko menadžera i agencija...8 odbrambenih 12 veznih, 15 špiceva, imaju i B ekipu i ni u toj ga nema....minutažu ćeš dobit ako budeš bolji od minimum 10 likova iz portugala,brazila, angole, kameruna, gane, sve i jedan fizički razvijeniji, brži i to uzrast im 18-23, to su ba zvjeri, dosta ih igra i krilne pozicije, znači veća šansa da će ih stavit da igraju...jbt Lendrić i Hodžić u njegovim godinama prekucavali listu strijelaca...
Sve si rekao :thumbup: , znaci njemu ne gine za godinu povratak u Olimpik recimo, ali eto vidjecemo, da mu ne pehiramo. Najvise me nervira upravo ovo sto maloprije napisah za te nase mlade igrace, jedva da i igraju gdje, a onda zabiju gol nakon xy utakmica i onda pojedinci pametuju ovde kao sto su ga pustili ili slicno.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 09 maj 2018, 19:50

ThrillerHz je napisao/la:Pade Evander ko Berlinski zid :urnebes: :urnebes:
Sad ce on da se povuce na neko vrijeme, do pocetka prelaznog roka :lol: :lol: :lol:

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 09 maj 2018, 20:04

Osttribine je napisao/la:
Sve si rekao :thumbup: , znaci njemu ne gine za godinu povratak u Olimpik recimo, ali eto vidjecemo, da mu ne pehiramo. Najvise me nervira upravo ovo sto maloprije napisah za te nase mlade igrace, jedva da i igraju gdje, a onda zabiju gol nakon xy utakmica i onda pojedinci pametuju ovde kao sto su ga pustili ili slicno.
daleko da mu pehiram ili prognoziram, ali sam skeptičan da će on otići iz portugala ako ima fin ugovor, možda na posudbu, ne znam na koliko i šta je potpisao...zbog toga je i otišao....ubirat će lovu rega...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 09 maj 2018, 20:34

Preko Zeljeznicara se plasirali u Europu, ljubitelji i branioci uprave odmah iz misijih rupa izasli.
Za njih ova sezona uspjesna. Eto regresa brzo :kafa:

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 09 maj 2018, 20:48

Evander je napisao/la:Preko Zeljeznicara se plasirali u Europu, ljubitelji i branioci uprave odmah iz misijih rupa izasli.
A mozda zavrsimo 3

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 09 maj 2018, 21:20

Slavi li se uspjeh Željezničar u kupu i izlazak Sarajeva ponovo na europsku scenu?

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 09 maj 2018, 21:20

ode đubre u belgiju, evo opet slika s nama :D

slika

High

Post Postao/la High » 09 maj 2018, 22:27

Nek ide. Svakako je doguran do klišea na ovoj temi, kao i Ordagić i Pirić.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 09 maj 2018, 22:31

Ja sam pokrenuo priču od Tariku Ceriću, i ovaj indijanac evander se javlja. Pa tačno si s tim dokazao da si pravi štrumf i jedan od prijatelja kera zubanovic hadisa(pose.rem vam se u usta štrumfovska) kerovi vazda piju kafu na slatkom cosetu, i kako ker ceric da ima veci interes Sarajeva? Ili svoj sa kerom zubanovicem, mrtvih im se ja naj.ebem! Mnogo sam ja pametniji dečki nego što vi mislite...
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 09 maj 2018, 22:42

DenchiNL je napisao/la:ode đubre u belgiju, evo opet slika s nama :D

slika
A svi govore ide u Želju... :urnebes: :urnebes: :urnebes:
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 09 maj 2018, 22:43

Evander je napisao/la:Preko Zeljeznicara se plasirali u Europu, ljubitelji i branioci uprave odmah iz misijih rupa izasli.
Nemoj da ti bude krivo sto smo obezbjedili Evropu :kafa:

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 10 maj 2018, 00:05

kuknjava
Zip je napisao/la:
Iskreno, zaboli me neka stvar za Europom. Samo jos jedno brukanje u najavi.
Uhljebi ako misle da su sa ovim kupili mir, dobro su se onda zahebali.
Drvenim motkama ce biti otjerani jednog dana.

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 10 maj 2018, 00:09

A zasto bi bili zadovoljni Evropom?
ZZ

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 10 maj 2018, 00:50

Joj kad dodjemo do Play Offa pa cete pricati price...
Sabrine mi moje!

High

Post Postao/la High » 10 maj 2018, 00:55

Kakvi smo, i Marija Šerifović će nam uzeti sva tri boda.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 10 maj 2018, 01:30

High je napisao/la:Kakvi smo, i Marija Šerifović će nam uzeti sva tri boda.
marija ce biti jedini pravi mudonja koji je ove godine nastupio na Kosevu :lol:

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 10 maj 2018, 02:06

Evander je napisao/la:kuknjava
Zip je napisao/la:
Iskreno, zaboli me neka stvar za Europom. Samo jos jedno brukanje u najavi.
Uhljebi ako misle da su sa ovim kupili mir, dobro su se onda zahebali.
Drvenim motkama ce biti otjerani jednog dana.
Jel trebamo plakat i kukat sto smo se plasirali? Ti i uprava ste u par deka ne zna se ko je gori

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 10 maj 2018, 05:41

DenchiNL je napisao/la:
Evander je napisao/la: Veze sa fudbalom ima 1000 puta vise nego Dino, Edis, Sabrina i svi ujebi. Skauta da ne pominjem. Bivsi igrac Sarajeva, igrao vani, ima sigurno medju jacim CV u klubu. I usput, samo trener ko zna koje selekcije djece. Nama glavne pozicije drze ljudi koji ko zna na koji nacin su dosli.
sad odjednom ima veze s fudbalom a prije 5 minuta samo radio u kopirnici :D kakav transformers braco, kakav Optimus Prajm :rol:
:lol: :lol:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ado-hz, Amazon [Bot], Amidzaa, Bing [Bot], broj6, Evander, hase73, HyperOS, kontra, napoleon72, riki46 i 106 gostiju.