Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
tako je! čova radi u našem OP(ne u Akademiji) i ima sve licenceThrillerHz je napisao/la:![]()
![]()
Evo izguglah, Samer Naser pomocnik dzenin
Bolje onda Bekica da vratebelosevic28 je napisao/la:Samer Naser je jedini ''trener'' koji je vodio sve selekcije od pionira pa do seniora, jedno vrijeme bio i sef Skole fudbala AFH
Nego, nas vojnik, sef nas, uveliko razglaba o odlascima i dolascima. Navodno je i Sofranac blizu odlaska, ici ce se na varijantu domaceg stopera. U opticaju je i napadac koji ce biti beck up Ahmetovicu, realno ni sekunde mi se ne svidja, pominje se Fajic kao taj napadac.
Eto ja sto znao podijelih s vama
Koliko njemu treba da dobije bh državljanstvomuhamedhulk je napisao/la:Fajic je ok napadac.
Posto sad ide smanjenje stranaca, vjerovatno zato Sofranac ide. 4 mogu u 18 uci; mozda i Pavlovic zato ide. Neka procjena je da ostaju Velkoski, Adukor, Stanojevic i Crepulja. Znaci 3 realna startera a moguce i 4 ako se Adukor gurne na stopera.
Zakljucak: nema Stojceva (yessss) i nema novih stranaca. Ostalo su svi sa bh pasosem.
Ovo za izjave,brat high se dobrovoljno ponudio da mu bude lektor,tako da je to rijesenoskoroalen je napisao/la:@Nobel vidi druže, za licence se slažem 100%, uostalom mora imat crno na bijelo da je trener a ne ovako. A dalje mislim da griješiš. Trener najbolje govori rezultatima, a on ih ima. Imaš raznih tipova trenera, neki igračima yebu majke a neki s njima kafe piju. Kakve je Murinjo sve šege imao sa svojim igračima, Klop sa svojim... na kraju, ako takav pristup pali kod nas, što ne rasteretit igrača? Ono, odigraj za raju, yebe ti se, nisi pod lupom itd. Evo imamo Husrefa koji yebe majke, imali smo Ješića koji je razbio klanove, gdje smo dogurali s njima? Trener koji na strani uništi Atromitosa i izgura 2:3 sa Gladbachom kući je za mene fascinantan, taman igračima gajbu pive donio poslije tekmi, sa Sarajevom zabit dva gola Gladbachu i nesretno izgubit tu utakmicu, zbog golmana. A i to za izjave, realno najmanje bitna stvar. Pa nije on kolumnista ni TV voditelj, niko se neće smijat treneru koji razvali ligu zato što je rekao "polulijevo". Vidi Adžemovih provala pa je lik na pragu kupa, i borio se za ligu do kraja. Ni Husref nije majstor izjava, kakvih je gluposti nalupao u ovom mandatu, strašno. Za mene su rezultati glavni, Papeta su svi dizali kad je tuk'o Grke i Francuze, a čim je počeo gubit utakmice, sjetili su se i šuškavca i izmjena i svega. Ništa od tog nije bilo bitno dok je čovjek uzimao utakmice.
Mali je veliki potencijal na toj deficitarnoj poziciji lijevog beka,ako bude sluha u klubu ,mali Dino Islamović ,zadnji vezni iz njegove generacije Andrej Đokanović ,su 2 igrača koja moraju biti u planu prvog tima u najskorije vrijeme.To su dva momka koji su jedini standardni u ovoj odličnoj U-17 koja igra na EP ,od igrača iz BiH.muhamedhulk je napisao/la:Islamovic dao intervjuu za ss.ba.Kaze da mu je omiljeni igrac iz Sa Saric
Inace je mali lijevi bek. 17 godina. Valjda mogne uletiti one tamo sezone umjesto Bekica (osim ako mu opet ne produze ugovor).
Sabrina ce tu da dobije VIP mjestomiky_hz je napisao/la:30 juni. koncert Marija Serifovic na Kosevu,ode teren a taman se malo dohavizao
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, mosarajvosa83 i 18 gostiju.