FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bordobijeli
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordobijeli » 07 maj 2018, 21:54

Samer Naser hahaha poslije utakmice mislim da je s Lechom ispred istoka djeca sto lopte donose ugledase Samera i vicu za njim moj Samere sto nas rsturise pojma nemamo :rol: :rol:

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 07 maj 2018, 21:59

ThrillerHz je napisao/la: :urnebes: :urnebes:
Evo izguglah, Samer Naser pomocnik dzenin :hmmmm:
tako je! čova radi u našem OP(ne u Akademiji) i ima sve licence :thumbup:
al mi preglupo da sve ove godine lola nije završio tu administrativnu prepreku :facepalm:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 07 maj 2018, 23:15

Samer Naser je jedini ''trener'' koji je vodio sve selekcije od pionira pa do seniora, jedno vrijeme bio i sef Skole fudbala AFH :D

Nego, nas vojnik, sef nas, uveliko razglaba o odlascima i dolascima. Navodno je i Sofranac blizu odlaska, ici ce se na varijantu domaceg stopera. U opticaju je i napadac koji ce biti beck up Ahmetovicu, realno ni sekunde mi se ne svidja, pominje se Fajic kao taj napadac.
Eto ja sto znao podijelih s vama :D
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 08 maj 2018, 00:06

belosevic28 je napisao/la:Samer Naser je jedini ''trener'' koji je vodio sve selekcije od pionira pa do seniora, jedno vrijeme bio i sef Skole fudbala AFH :D

Nego, nas vojnik, sef nas, uveliko razglaba o odlascima i dolascima. Navodno je i Sofranac blizu odlaska, ici ce se na varijantu domaceg stopera. U opticaju je i napadac koji ce biti beck up Ahmetovicu, realno ni sekunde mi se ne svidja, pominje se Fajic kao taj napadac.
Eto ja sto znao podijelih s vama :D
Bolje onda Bekica da vrate
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 08 maj 2018, 00:17

Čestitke omladincima (svim) na uspješnim sezonama i trofejima, valjda sljedeće sezone se i prvi tim okiti trofejima, ako Bog da.

Prođoše tri sezone bez trofeja, a uskoro nam slijedi nova sezona, ne baš uskoro, ali brzo će. Vakat je da se počne razmišljati samo o rezultatima i trofejima, eksperimente sa djecom, prijašnje velike talente, potrošene igrače, lafo probe, friško oporavljene, drugo "klupirane" i menadžerske igrače ostaviti po strani.
Biti pametan od početka, igrati taktički, osmatrati konkurente, vrebati njihove bolje igrače, potkvačati im kuke i težiti biti bolji od njih. Granične prelaze i mjesne zajednice shvatati kao derbi sa konama. Sve u cilju rezltata, pobjeda, trofeja i atmosfere. Ne smijemo dozvoliti da i sljedeća sezona bude suha, sramota je to za FKS!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

TonySosa
Kontakt:

Post Postao/la TonySosa » 08 maj 2018, 00:18

slika
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

"Three for me, two for them."

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 08 maj 2018, 00:25

Igrace koje bi ja volio iz lige da dovedemo
Asim Zec
Nikola Dujakovic
Dino Besirovic
Demir Peco
Petar Kunic / Haris Dilaver
Darko Todorovic

-Nekima istice ugovor, neki imaju jos godinu, ali su igraci koji bi nam pomogli, da li sa klupe ili prvih 11.
Sabrine mi moje!

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 08 maj 2018, 00:39

Uščuplić sigurno ima njuha za ovaj posao i za fudbal, to je činjenica. Uostalom, to dokazuju ovi trofeji. Ali, sada dolazimo do njegovih mana.. Prvo, on nikada neće biti ozbiljan trener dok ne završi sve potrebne stvari za dobijanje licence. To je prvo i osnovno, jer ne možeš ti biti ozbiljan trener, a nemaš licence i da na svakom meču se kao trener bilježi neki Samer Naser. Drugo, uopšte lik ne izgleda kao neko ko je posvećen fudbalu i ko je željan znanja i konstantnog usavršavanja, a to se vidi i iz primjera da ga boli racku za licencama i edukacijama. Treće, on dok iz sebe ne iskorjeni taj krkanski i haverski pristup svemu, nema od njega ozbiljnog trenera. Ne možeš ti biti ozbiljan trener, pogotovo jednog kluba kakav je FKS, a biti haverski nastrojen prema igračima, lutati po nekakvim kafanama da si na očima javnosti, nemati nikakvog autoriteta, pa nije termin eboga. I zadnja ključna stvar je da mora poraditi na komunikaciji, tj. izjavama, intervjuima i općenito svim drugim tim stvarima. Ne može jedan ozbiljan trener da kopa nos i ima vokabular od 20 riječi, uz stalno ponavljanje nekih riječi.

To su četiri stavke koja mora promijeniti ili neka se oprosti od ozbiljnog trenerskog posla. Opet ponavljam, definitivno ima taj njuh za fudbal i trenerski posao, ali ako ne izbaci taj krkanluk i haverski pristup, a ne usavrši profesionalnost, mrka kapa. Trener je danas jedan "paket", čitav jedan niz karakteristika koji mora da ima, kako bi bio uspješan. Nije to samo dođi, odradi sat i pol trening, dođi na utakmicu i vozi dalje.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 08 maj 2018, 00:49

Fajic je ok napadac.
Posto sad ide smanjenje stranaca, vjerovatno zato Sofranac ide. 4 mogu u 18 uci; mozda i Pavlovic zato ide. Neka procjena je da ostaju Velkoski, Adukor, Stanojevic i Crepulja. Znaci 3 realna startera a moguce i 4 ako se Adukor gurne na stopera.
Zakljucak: nema Stojceva (yessss) i nema novih stranaca. Ostalo su svi sa bh pasosem.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 08 maj 2018, 00:55

Fajic kao prvi napadac NE
Fajic kao alternativa DA
Ima iskustvo, ima znanje za nasu ligu, tako da sa klupe bi sasvim sigurno u pojedinim utakmicama znao promjeniti njen tok.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 08 maj 2018, 00:58

muhamedhulk je napisao/la:Fajic je ok napadac.
Posto sad ide smanjenje stranaca, vjerovatno zato Sofranac ide. 4 mogu u 18 uci; mozda i Pavlovic zato ide. Neka procjena je da ostaju Velkoski, Adukor, Stanojevic i Crepulja. Znaci 3 realna startera a moguce i 4 ako se Adukor gurne na stopera.
Zakljucak: nema Stojceva (yessss) i nema novih stranaca. Ostalo su svi sa bh pasosem.
Koliko njemu treba da dobije bh državljanstvo :mrgreen:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 08 maj 2018, 01:02

@Nobel vidi druže, za licence se slažem 100%, uostalom mora imat crno na bijelo da je trener a ne ovako. A dalje mislim da griješiš. Trener najbolje govori rezultatima, a on ih ima. Imaš raznih tipova trenera, neki igračima yebu majke a neki s njima kafe piju. Kakve je Murinjo sve šege imao sa svojim igračima, Klop sa svojim... na kraju, ako takav pristup pali kod nas, što ne rasteretit igrača? Ono, odigraj za raju, yebe ti se, nisi pod lupom itd. Evo imamo Husrefa koji yebe majke, imali smo Ješića koji je razbio klanove, gdje smo dogurali s njima? Trener koji na strani uništi Atromitosa i izgura 2:3 sa Gladbachom kući je za mene fascinantan, taman igračima gajbu pive donio poslije tekmi, sa Sarajevom zabit dva gola Gladbachu i nesretno izgubit tu utakmicu, zbog golmana. A i to za izjave, realno najmanje bitna stvar. Pa nije on kolumnista ni TV voditelj, niko se neće smijat treneru koji razvali ligu zato što je rekao "polulijevo". Vidi Adžemovih provala pa je lik na pragu kupa, i borio se za ligu do kraja. Ni Husref nije majstor izjava, kakvih je gluposti nalupao u ovom mandatu, strašno. Za mene su rezultati glavni, Papeta su svi dizali kad je tuk'o Grke i Francuze, a čim je počeo gubit utakmice, sjetili su se i šuškavca i izmjena i svega. Ništa od tog nije bilo bitno dok je čovjek uzimao utakmice.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 08 maj 2018, 02:15

Jbt 2015 kad smo osvojili titulu, dosta nas se zajebavalo da nam valja opet cekat 7 godina do nove, kad ono kako stvari stoje, bit cemo zadovoljni ako je osvojimo 2022 :facepalm:
1946~

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 maj 2018, 07:21

Kakav ba Fajic..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 08 maj 2018, 08:35

skoroalen je napisao/la:@Nobel vidi druže, za licence se slažem 100%, uostalom mora imat crno na bijelo da je trener a ne ovako. A dalje mislim da griješiš. Trener najbolje govori rezultatima, a on ih ima. Imaš raznih tipova trenera, neki igračima yebu majke a neki s njima kafe piju. Kakve je Murinjo sve šege imao sa svojim igračima, Klop sa svojim... na kraju, ako takav pristup pali kod nas, što ne rasteretit igrača? Ono, odigraj za raju, yebe ti se, nisi pod lupom itd. Evo imamo Husrefa koji yebe majke, imali smo Ješića koji je razbio klanove, gdje smo dogurali s njima? Trener koji na strani uništi Atromitosa i izgura 2:3 sa Gladbachom kući je za mene fascinantan, taman igračima gajbu pive donio poslije tekmi, sa Sarajevom zabit dva gola Gladbachu i nesretno izgubit tu utakmicu, zbog golmana. A i to za izjave, realno najmanje bitna stvar. Pa nije on kolumnista ni TV voditelj, niko se neće smijat treneru koji razvali ligu zato što je rekao "polulijevo". Vidi Adžemovih provala pa je lik na pragu kupa, i borio se za ligu do kraja. Ni Husref nije majstor izjava, kakvih je gluposti nalupao u ovom mandatu, strašno. Za mene su rezultati glavni, Papeta su svi dizali kad je tuk'o Grke i Francuze, a čim je počeo gubit utakmice, sjetili su se i šuškavca i izmjena i svega. Ništa od tog nije bilo bitno dok je čovjek uzimao utakmice.
Ovo za izjave,brat high se dobrovoljno ponudio da mu bude lektor,tako da je to rijeseno :kafa: :D

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 08 maj 2018, 11:57

Islamovic dao intervjuu za ss.ba. :D Kaze da mu je omiljeni igrac iz Sa Saric :mrgreen:
Inace je mali lijevi bek. 17 godina. Valjda mogne uletiti one tamo sezone umjesto Bekica (osim ako mu opet ne produze ugovor :D ).
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Vaha1946
Kontakt:

Post Postao/la Vaha1946 » 08 maj 2018, 13:59

Ovi iz UO najavise da ce odmah nakon prvomajskih praznika biti odrzana pres konferencija, zna li neko hoce li biti toga i sta se ceka? Ima li novih informacija u vezi SD, hoce li biti vracena ta funkcija, ako hoce valjda imaju pameti da to sto prije urade, da se krene sklapati ekipa za novu sezonu koliko-toliko na vrijeme, jer jos dva kola su ostala...

michplatini
Kontakt:

Post Postao/la michplatini » 08 maj 2018, 14:03

muhamedhulk je napisao/la:Islamovic dao intervjuu za ss.ba. :D Kaze da mu je omiljeni igrac iz Sa Saric :mrgreen:
Inace je mali lijevi bek. 17 godina. Valjda mogne uletiti one tamo sezone umjesto Bekica (osim ako mu opet ne produze ugovor :D ).
Mali je veliki potencijal na toj deficitarnoj poziciji lijevog beka,ako bude sluha u klubu ,mali Dino Islamović ,zadnji vezni iz njegove generacije Andrej Đokanović ,su 2 igrača koja moraju biti u planu prvog tima u najskorije vrijeme.To su dva momka koji su jedini standardni u ovoj odličnoj U-17 koja igra na EP ,od igrača iz BiH.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 08 maj 2018, 14:22

30 juni. koncert Marija Serifovic na Kosevu,ode teren a taman se malo dohavizao :wave:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 08 maj 2018, 14:44

miky_hz je napisao/la:30 juni. koncert Marija Serifovic na Kosevu,ode teren a taman se malo dohavizao :wave:
Sabrina ce tu da dobije VIP mjesto :mrgreen:
I sta ce ona na stadionu pjevat', treba binu pred zapad postaviti, i to joj je previse.

Prvo pretkolo znaci u Zenicu ili Mostar :lol: Ili ako se revans bude igrao kuci, mozda i mogne na Kosevu.
I na Grbavici se mijenja teren, tesko da do tada bude gotovo.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bordo10, mosarajvosa83 i 18 gostiju.