FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- admir_ze1982
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Cestitke svim navijacima i simpatizerima NK Zeljeznicar na osvojenoj tituli, siguran sam da uz g-dina Osima ni u Evropi niko nece sa Zeljom lako izaci na kraj ...puno srece i da napravite iskorak u Evropi
Zadnja izmjena: admir_ze1982, dana/u 30 maj 2010, 20:39, ukupno mijenjano 1 put.
$ " & се ?, " " $ се $, " ? ватре " $, $ " нов " $, о " зато " ', о " ? % ", " " % ? $ ? ја њу, " ', " & " & свог ...
Predlazem ti da budes u kontaktu sa momcim na fkzeljeznicar.ba ako imas nekih nedoumica vezano za to!Edo_Majka je napisao/la:Sad zasad ide na 500,000€ i ako u polusezoni napravi dobar posao onda moze i vise bez problema, Bekric daje ostao imao bi 1,5 Mio. treba te znati da se sve racuna, godine, statistika, dali je igrac reprezentacije i naravno ugovor, koji kod nas nisu veliki zato i nemozemo dobiti npr. 2 Mio. za Viscu. Ali polako, ako napravimo dobar posao u europi onda ce biti promjene na gore.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
sta ima admire kod tebeadmir_ze1982 je napisao/la:Cestitke svim navijacima i simpatizerima NK Celik na osvojenoj tituli, siguran sam da uz g-dina Osima ni u Evropi niko nece sa Zeljom lako izaci na kraj ...puno srece i da napravite iskorak u Evropi

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- Stole iz Bora
- Kontakt:
admir_ze1982 je napisao/la:Cestitke svim navijacima i simpatizerima NK Celik na osvojenoj tituli, siguran sam da uz g-dina Osima ni u Evropi niko nece sa Zeljom lako izaci na kraj ...puno srece i da napravite iskorak u Evropi

AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Kraljuadmir_ze1982 je napisao/la:Cestitke svim navijacima i simpatizerima NK Celik na osvojenoj tituli, siguran sam da uz g-dina Osima ni u Evropi niko nece sa Zeljom lako izaci na kraj ...puno srece i da napravite iskorak u Evropi

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Dvostruko slavlje Želje protiv Sarajeva na Grbavici
Pobjedu kadetima Željezničara osigurao je Armin Hodžić, dok je kod juniora Plavima trijumf donio Armin Muhović
Mali gradski derbi odigrali su danas na Grbavici kadeti i juniori Željezničara i Sarajeva. U kadetskoj konkurenciji, u meč odigranom od 14 sati, slavili su Plavi rezultatom 2:1.
Što se tiče same utakmice, prisutni gledatelji na Grbavici vidjeli su vrlo interesantan i dobar meč. Na samom sartu utakmice Armin Hodžić je u 10. minutu prmašio penal za Željeznčar (odbranio golman Sarajeva). Ipak, Plavi su u vodstvo došli u 25. minuti golom Harisa Hajradinovića. U rezultatski egal utamicu je vratio Faris Zeljković golom u 57. minutu meča.
Ipak, pobjedu Plavima je osigurao Armin Hodžić u 64. minutu.
U duelu junorskih sastava gradskih rivala, odigranom od 18 sati, ponovo su uspješniji bili omladinci Željezničara. Gol odluke djelo je Armina Muhovića u 60. minutu utakmice.
U doigravnju za prvaka koje počinje već narednog vikenda, u kadetskoj konkurenciji, u subotu je Željezničar domaćin Slobodi, dok u Banjoj Luci kadeti Borca dočekuju Olimpika.
Kod juinora, koji prve utakmice doigravanja igraju u nedjelju Zrinjski je domaćin Čeliku, a Sloboda na Tušnju dočekuje Sarajevo. Biće to repriza finala juniorskog Kupa BiH u kojem su juniorisa Koševa bili uspješniji u dvije utakmice i osvojili pehar namenjen pobjedniku.
Revanš utakmice igraju se u srijedu (kadeti) i četvrtak (juniori).
Pobjedu kadetima Željezničara osigurao je Armin Hodžić, dok je kod juniora Plavima trijumf donio Armin Muhović
Mali gradski derbi odigrali su danas na Grbavici kadeti i juniori Željezničara i Sarajeva. U kadetskoj konkurenciji, u meč odigranom od 14 sati, slavili su Plavi rezultatom 2:1.
Što se tiče same utakmice, prisutni gledatelji na Grbavici vidjeli su vrlo interesantan i dobar meč. Na samom sartu utakmice Armin Hodžić je u 10. minutu prmašio penal za Željeznčar (odbranio golman Sarajeva). Ipak, Plavi su u vodstvo došli u 25. minuti golom Harisa Hajradinovića. U rezultatski egal utamicu je vratio Faris Zeljković golom u 57. minutu meča.
Ipak, pobjedu Plavima je osigurao Armin Hodžić u 64. minutu.
U duelu junorskih sastava gradskih rivala, odigranom od 18 sati, ponovo su uspješniji bili omladinci Željezničara. Gol odluke djelo je Armina Muhovića u 60. minutu utakmice.
U doigravnju za prvaka koje počinje već narednog vikenda, u kadetskoj konkurenciji, u subotu je Željezničar domaćin Slobodi, dok u Banjoj Luci kadeti Borca dočekuju Olimpika.
Kod juinora, koji prve utakmice doigravanja igraju u nedjelju Zrinjski je domaćin Čeliku, a Sloboda na Tušnju dočekuje Sarajevo. Biće to repriza finala juniorskog Kupa BiH u kojem su juniorisa Koševa bili uspješniji u dvije utakmice i osvojili pehar namenjen pobjedniku.
Revanš utakmice igraju se u srijedu (kadeti) i četvrtak (juniori).

E ovo su odlicni dresovi!!
Aha, prejaki dresovi, trebamo napraviti peticiju da nam ovo budu dresovi za prvi tim Željezničara 

- admir_ze1982
- Kontakt:
e jesam pukovnikStole iz Bora je napisao/la:admir_ze1982 je napisao/la:Cestitke svim navijacima i simpatizerima NK Celik na osvojenoj tituli, siguran sam da uz g-dina Osima ni u Evropi niko nece sa Zeljom lako izaci na kraj ...puno srece i da napravite iskorak u Evropi

Pozdrav iz Zenice Cestitke ZELJEZNICARU NA TITULI
$ " & се ?, " " $ се $, " ? ватре " $, $ " нов " $, о " зато " ', о " ? % ", " " % ? $ ? ја њу, " ', " & " & свог ...
- ST-57 Ciciban
- Kontakt:
Ovo su retro Zeljini dresovi.Seyo_TM je napisao/la:
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.
1921-until the end of time
1921-until the end of time
-
- zlaya_tm87
- Kontakt:
meHlem za oci!Seyo_TM je napisao/la:
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Dresovi su odlični 

Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
u evropi bi trebali igrati u ovim dresovimaSeyo_TM je napisao/la:

Lijepo je biti Manijak!!!
Mozda je malo off topic , sad kontam jebote sto su ove godine Sarajlije bile uspjesne , a pogotov Zeljo.
Zeljo osvojio , Premier ligu , Kosarkasu ligu ( Zene ), Rukometnu 2. ligu ( Musakrci ) Te juniori,kadeti i ostali fudbalske lige.
Bosna osvojil Rukometnu 1. ligu
Sarajevo osvojilo zensku 1. ligu.
Znaci sve ovo otislo u Sarajevo , zakazala samo KK Bosna , trofej otiso u Siroki.
Mozda sam se zezno za Rukometnu 2. ligu ( Muskarce ) Il je rukomet il kosarka , a mozda cak i oboje , jedno je sto posto!
Zeljo osvojio , Premier ligu , Kosarkasu ligu ( Zene ), Rukometnu 2. ligu ( Musakrci ) Te juniori,kadeti i ostali fudbalske lige.
Bosna osvojil Rukometnu 1. ligu
Sarajevo osvojilo zensku 1. ligu.
Znaci sve ovo otislo u Sarajevo , zakazala samo KK Bosna , trofej otiso u Siroki.
Mozda sam se zezno za Rukometnu 2. ligu ( Muskarce ) Il je rukomet il kosarka , a mozda cak i oboje , jedno je sto posto!
A ti me pitaš zašto neću u evropu, **** vas Amsterdam duvam skank u bloku!
cim tu ........ radivjeran1987 je napisao/la:U periodu nakon rata dres oba kluba oblačilo je nekoliko igrača, Almir Hurtić, Faruk Ihtijarević, Aldin Ćenan, Edin Dudo, Admir Raščić, Sejad Bučan i Adis Jahović.

Haj da je to neki novi igrac pa bi se mogli opravdat a i nije stamparska greska..
-
- Kontakt:
ali mozes li zamisliti da su zaboravili naseg nekadasnjeg ljubimca arbena avdijuSeyo_TM je napisao/la:cim tu ........ radivjeran1987 je napisao/la:U periodu nakon rata dres oba kluba oblačilo je nekoliko igrača, Almir Hurtić, Faruk Ihtijarević, Aldin Ćenan, Edin Dudo, Admir Raščić, Sejad Bučan i Adis Jahović.
Haj da je to neki novi igrac pa bi se mogli opravdat a i nije stamparska greska..

A da ne govorimo o Pelaku?!vjeran1987 je napisao/la:ali mozes li zamisliti da su zaboravili naseg nekadasnjeg ljubimca arbena avdijuSeyo_TM je napisao/la:cim tu ........ radivjeran1987 je napisao/la:U periodu nakon rata dres oba kluba oblačilo je nekoliko igrača, Almir Hurtić, Faruk Ihtijarević, Aldin Ćenan, Edin Dudo, Admir Raščić, Sejad Bučan i Adis Jahović.
-
- Kontakt:
cak nekadasnjem kapitenu anamo onih
zajebali su se ovi pravo,a kad smo vec sa pelakom ne prica se nesto oko njega puno i ako trenira sa nama...