Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

marseille7
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la marseille7 » 27 mar 2012, 08:12

Pasodzigera je napisao/la:
marseille7 je napisao/la:Eno na Bluemoon-u tema "Dzeko doesn't score important Goals" :lol:
Garant ublehasi sa ovog foruma otvorili tu temu!
???

marseille7
Kontakt:

Post Postao/la marseille7 » 27 mar 2012, 08:49

I really think we need to stop discussing about Dzeko. The guy is feeling the pressure by fans in the field. Every time hes in they want from him to score immediately . Thats not possible even for Messi. Guys leave the players in peace and courgette them to play when they are on pitch. Dzeko is important not just for goals but for assistance. Nobody talks how many assistance he give to Aguero to score important goals for us. He is a team player, just needs to run a bit more - then he will be machine.

Just to say, but no hart feelings, enormous number of posts and enormous number of people writing on them talks how much you like Dzeko and Balo. We need to sing another song for them when they have a bad day called "you can do it" or "Dzeko and Balo scoring brothers, can devastate opponent each other. We can score whenever we can, Dzeko and Balo will lacerate your net." to give them confidence. You see, they will play better.

Klasika, sa bluemoon-a.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 27 mar 2012, 09:19

Ni po čemu se taj forum ne razlikuje od bilo kojeg navijačkog foruma drugog kluba. Al, eto, igra naš Džeko, ponekad ga kritikuju, i oni su zato idioti. :roll: :lol:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Buffon
Kontakt:

Post Postao/la Buffon » 27 mar 2012, 09:29

Pasodzigera je napisao/la:Kad se Ibrahimovic okusa u najjacoj ligi na svijetu,onda mozemo polemisati. Lahko je u talijanskoj ligi gdje se i ne trci,tamo se glade muda,pokazo je sta zna u Barceloni ;)
Chelsea na San Paolu dobro odgladi daMu, a Arsenal nije znao u Milanu ni gdje su mu daMu.
City je primjer jakog kluba :mrgreen: , a Man U je prosao Atletic Bilbao "with flying colors". Jest jest :D
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

marseille7
Kontakt:

Post Postao/la marseille7 » 27 mar 2012, 09:35

VanBasten je napisao/la:Ni po čemu se taj forum ne razlikuje od bilo kojeg navijačkog foruma drugog kluba. Al, eto, igra naš Džeko, ponekad ga kritikuju, i oni su zato idioti. :roll: :lol:
Razlikuje se, pogledaj malo u Offtopic tamo puno crnog humora ponekad bude sarkazma i na Dzekinim temama onda ovi nasi ko muhe na g.... lete.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 27 mar 2012, 09:46

Pa kad je Spahić bolji od Vidića, Lulić od Balea, zašto Džeko ne bi bio bolji od Ibrahimovića? :mrgreen:
Na stranu antipatije koje imam prema Ibrahimoviću, on je kompletniji igrač od našeg Edina. Jednostavno ne znam koji parametri (izuzev godina) idu na mlin Edinu Džeki. :roll:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 27 mar 2012, 09:51

Za dalje napredovanje najbolje je da ode u Italiju... Ibra je bio dobar u Ajaxu ali je postao vanserijski i vrhunski igrajući u Italiji, prva sezona u Juveu dobra, druga malo blackouta zbog tiranije Capella, eksplodirao potom u Interu.. i sad u Milanu pruža vrhunske partije...

Zato Edine benvenuti... Old Lady čeka ;)
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

simurgh
Kontakt:

Post Postao/la simurgh » 27 mar 2012, 10:00

Da li Zeljo dobiva procenat u slucaju prodaje?

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 27 mar 2012, 10:25

Dzeko bjezi od Mancinija i Arapa :D
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 27 mar 2012, 10:26

nek se desi razmjena dzeko za higuaina i na dobitku su svi, doduse dzeko bi opet bio na klupi jer je benzema ipak klasa za njega al bi drasticno cesce ulazio u igru :D
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 27 mar 2012, 10:29

LenBias je napisao/la:nek se desi razmjena dzeko za higuaina i na dobitku su svi, doduse dzeko bi opet bio na klupi jer je benzema ipak klasa za njega al bi drasticno cesce ulazio u igru :D
e vala da je benzema tolika klasa i nije al hajd
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 27 mar 2012, 10:34

LenBias je napisao/la:nek se desi razmjena dzeko za higuaina i na dobitku su svi, doduse dzeko bi opet bio na klupi jer je benzema ipak klasa za njega al bi drasticno cesce ulazio u igru :D
Sace ovdje izgleda opet poceti raspravo ko je bolji. Benzema i Džeko su jednako dobri, ovaj ništa nije bolji i on bio pogubljen kad je došao u Real, nije se sastrao s loptom. Ništa više od Džeke nije postigao u karijeri, i ove sezone iako igra skoro svaku utakmicu mislim da ima 4 gola više od Džeke. Samo on je Francuz, pa odmah ti je to plus u karijeri i manje se moraš dokazivati ljudima. Zanimama me ko ce glumiti Džeku ako Džeko ode, a dovedu nekog novog napadaca, pa camiti na klupi, Kun, Balo ili taj novi

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 mar 2012, 10:38

Pa zato Mourinho konta dovesti Dzeku,iz razloga sto je Benzema klasa ....da odmori malo.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 27 mar 2012, 10:51

Ovo za Real je suplja, doduse treba uvijek ostaviti prostora i za istinu. Misljenja sam da Dzeko nema sta traziti u Realu vec mu je bolje da ide kao sto je vec receno u Njemacku ili Italiju. Pisao sam ja prije nego sto ce otici iz Wolfsburga da bi bilo dobro da dodje u Real i naveo razloge, ali ipak nakon igranja u Engleskoj se vide limitiranosti u pojedinim segmentima. A i pritisak u City-u je 0 naspram onoga u Realu tako da bi Dzeko bio samljeven.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 27 mar 2012, 10:55

ek0 je napisao/la:Ovo za Real je suplja, doduse treba uvijek ostaviti prostora i za istinu. Misljenja sam da Dzeko nema sta traziti u Realu vec mu je bolje da ide kao sto je vec receno u Njemacku ili Italiju. Pisao sam ja prije nego sto ce otici iz Wolfsburga da bi bilo dobro da dodje u Real i naveo razloge, ali ipak nakon igranja u Engleskoj se vide limitiranosti u pojedinim segmentima. A i pritisak u City-u je 0 naspram onoga u Realu tako da bi Dzeko bio samljeven.
Sve bi to pilo vodu sto pises da u Realu igraju igraci poput Ibrahimovica, Rooney-a ili neki treci koji su kvalitetniji od Edina, Benzema i Higuain to nisu, drugo je sto ga zabar yebe kako hoce i covjek izgubio formu. Izgleda neki zaboravilizasto je ovaj momak placen toliko novca i zasto je bio daleko najbolji igrac bundeslige. :roll:
Anfernee "Penny" Hardaway #1

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 mar 2012, 10:55

ek0 je napisao/la:Ovo za Real je suplja, doduse treba uvijek ostaviti prostora i za istinu. Misljenja sam da Dzeko nema sta traziti u Realu vec mu je bolje da ide kao sto je vec receno u Njemacku ili Italiju. Pisao sam ja prije nego sto ce otici iz Wolfsburga da bi bilo dobro da dodje u Real i naveo razloge, ali ipak nakon igranja u Engleskoj se vide limitiranosti u pojedinim segmentima. A i pritisak u City-u je 0 naspram onoga u Realu tako da bi Dzeko bio samljeven.
Jah kako da ne, jedan Adebayor koji meda u Manchesteru nije mogao ili limit nulta tacka,a opet vise nego dobro je se snasao u Realu.Samo sto ga cifra otpusna handrila.
Tamo bi i Lazar profitirao.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 27 mar 2012, 11:00

Ne možes o Džeki suditi na osnovu trenutne forme, pogotovo što je u Engleskoj odigrao nekoliko savrsenih partija, a svi znamo u prošlosti kakve je igre pružao, pa da smo sudili o Benzemi kao igracu kad je tek došao u Real onda smo ga tada trebali odmh odbaciti i reci ovaj je limitiran do bola.

marseille7
Kontakt:

Post Postao/la marseille7 » 27 mar 2012, 11:25

ZOI84 je napisao/la:
Ne možes o Džeki suditi na osnovu trenutne forme, pogotovo što je u Engleskoj odigrao nekoliko savrsenih partija, a svi znamo u prošlosti kakve je igre pružao, pa da smo sudili o Benzemi kao igracu kad je tek došao u Real onda smo ga tada trebali odmh odbaciti i reci ovaj je limitiran do bola.
Iskreno mozes suditi, ako vec hoces. I taj dio je dio cjele slike.
Slazem se sto ek0 govori, Dzeko stvarno nema sta traziti u Real-u, niti ce dobiti neke vece pare a niti ima vecu mogucnost da igra. Jos kad uzmes u obzir da Real iskljucivo igra sa jednim napadacem i da igra iza tog napadaca je jos komplikovanija i brza nego sto Silva cini Cityijevu, mora se priznati da bi bio visak.

Benzema je i brzi i spretnji od Dzeke, to je cinjenica, pa se zato uspiva snaći u njihovom napadu.

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 27 mar 2012, 11:29

simurgh je napisao/la:Da li Zeljo dobiva procenat u slucaju prodaje?
Šta ti misliš da Željo ima doživotni ugovor na Džeku/i? :D

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 27 mar 2012, 11:45

simurgh je napisao/la:Da li Zeljo dobiva procenat u slucaju prodaje?
Najvjerovatnije da će dobiti, ja mislim da kada su ga prodavali Teplicama da u ugovori stoji da od svakog narednog transfera Džeke, Željo dobiva određeni procenat. Bez obzira da li on poslije toga ostvari 1 ili 5 transfera, uvijek bi trebao Željo dobiti određeni iznos.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.