FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ono što nova uprava na čelu s Azmirom treba uraditi je poslati igrače na pravu adresu (Šabovićima i tadašnjoj garnituri ljudi koji su obećavali brda i doline igračima i trenerima). Razumijem bivše igrače u potpunosti, no...
Kada je u pitanju Zoletić,_dreamer_ je napisao/la:Naravno! Eto sad treba oplesti po igracu koji trazi novac koji mu je obecan. Nigdje veze. Boli njega briga i za Slobodom i za novom garniturom ljudi u upravi, covjek je sigurno lagan i zamajavan i dosta mu je toga. Samo se postavite vi u tu situaciju pa da vas vidim kako bi se odrekli svojih 40 000 maraka.JTS je napisao/la:ma ja ih sve razumijem i neka su tužili .. i treba im sve isplatiti, bez obzira da l' su opravdali te pare igrajući za Slobodu ili ne .. kako je dogovoreno, toliko želim i gotovo
nema tu pameti, svako traži svoje i glupost je da se zbog tužbi zatvaraju vrata Zoletiću, Jogetu, itd .. čist račun, duga ljubav
a te tužbe Zoletića, Jogeta, itd, nisu od jučer, on su možda podnešene čak i prije nego je Azmir došao u klub
što je rekao Adebayor, da fudbal igram iz ljubavi, ostao bih u Togou
No ne treba ocajavati, siguran sam da se s likom moze postici dogovor da mu se novac isplacjuje u ratama bez obzira na presudu.
Uostalom, za ovo je u neku ruku jednako kriva i nova uprava, ne znam kako im je samo uspjelo da ne angazuju advokata pravovremeno koji je trebao uraditi odgovor na tuzbu. To ti je ono kad izgubis parnicu bez ispaljenog metka.
uložena je redovna žalba na presudu koju je prethodna garnitura propustila uložiti
tuzlanska Sloboda
pred svaku sezonu ove nvinarsje ckapi i jos nek pijuni nas bombarduju vim vjestima , budite pametni drugovi moji ...
Tako je.RUDARSKA2 je napisao/la:pred svaku sezonu ove nvinarsje ckapi i jos nek pijuni nas bombarduju vim vjestima , budite pametni drugovi moji ...
Skoka očito naplačuje taxe za svoje članke.
Što je najgore, pravi se slon od mušice.
Predmet ide na kantonalni sud, nadležni stepen.
Od NS BiH postoji odluka u vezi ovog slučaja koja je na ruku Slobode, ali peksinima nije o interesu da se to objavi.
Meni je drago što se kroz ovih par mjeseci profilisao jedan krug ljudi koji svakim danom postaje sve veći, ljudi koji su odrasli na tribini, a sada su poslovno aktivni i zreli da pomognu. Zajedničkim naporima da prije svega uvedemo maksimalni red, a ovaj "elitni" rang će doći sam od sebe
tuzlanska Sloboda
Ja odavno ne čitam ove kvazi portale tuzlalive, vidoviti, itd , tu samo prosipaju šuplje priče već odavno, zato su napravili zvaničnu web stranicu Slobode i tu su sve informacije iz prve ruke.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
odlicno je nama ovdje rekao neko iz RA, dok ih 200-300 nije islo na svako gostovanje nisu ni usli u PL. Tako je i do nas sve. Nece te ba niko tako lako pokrast kad 200-300 budala dodje pa haos napravi ako pocnes sra.t...to onako pisem
a sto se tice ove price slozio bi se sa @staragarda, opet je do nas sve, ko ne moze na gostovanja ima Tusanj jarane, svaku tekmu bar 3000 prodatih karata, to je 9000 maraka i eto para klubu. Odmah bi dosli i neki sponzorcici i druga prica bi krenula. Da smo "pametni" ovo sad treba iskoristit u nasu korist i odradit kao u februaru pa skupit i sad protiv troglava najmanje 2000 ljudi na stadionu ko onda protiv Bratstva.
a sto se tice ove price slozio bi se sa @staragarda, opet je do nas sve, ko ne moze na gostovanja ima Tusanj jarane, svaku tekmu bar 3000 prodatih karata, to je 9000 maraka i eto para klubu. Odmah bi dosli i neki sponzorcici i druga prica bi krenula. Da smo "pametni" ovo sad treba iskoristit u nasu korist i odradit kao u februaru pa skupit i sad protiv troglava najmanje 2000 ljudi na stadionu ko onda protiv Bratstva.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Potvrđena informacija od neki dan, Azmir kupio bus danas za potrebe FK Slobode, bus će biti u klupskim bojama 

Vrhzoone je napisao/la:Potvrđena informacija od neki dan, Azmir kupio bus danas za potrebe FK Slobode, bus će biti u klupskim bojama

bus dolazi u subotu , odmah ide na farbanje , a do prvog gostovanja ce vec biti spreman u crveno crnim bojama i sa velikim grbom na sredini !!! bus je placen nevjerovatnih 150 000e ... sto se dice ovih tuzbi , ovi ugovori su potpisivani namjenski da se jednog dana moze klub ostetiti , dakle to za ove sto su tuzili moze biti mac sa dvije ostrice ... cuj zoleticu duzni 43 000 KM , pa znaci 4 sezone nije dobio ni marke , jer budimo realni , lik nije bio ni medju prvih 7 igraca kluba u to vrijeme i nije mogo imat platu preko 1 000 KM da ga ebes ... dakle muljaju opasno
To to, dusmanima u inat majku im ****.
Sad ce dusmani reci "imate pare za buseve onda imate i da nama vratite dugovanja"
.

http://www.fksloboda.ba/vijesti/193-od- ... nih-karata" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovo sad treba pogurat ko god moze kad bi prodali pola bilo bi super.
Danas je bila utakmica sa Jedinstvom iz Uzica izgubili smo 2 - 0, šef nije poceo sa prvim sastavom igrao neki kombinovani sastav.
Ovo sad treba pogurat ko god moze kad bi prodali pola bilo bi super.
Danas je bila utakmica sa Jedinstvom iz Uzica izgubili smo 2 - 0, šef nije poceo sa prvim sastavom igrao neki kombinovani sastav.
Ne mogu da vjerujem da je čovjek kupio autobus. Obavezno mu makar grafit kakav napravit. A ako se vratimo u PL Onda i spomenik. 

Svaka častst Presedniku Azmiru, NKA TAJ BUS DONESE SREČE NAŠIM IGRAČIMA ZA ULAZAK P L.RUDARSKA2 je napisao/la:bus dolazi u subotu , odmah ide na farbanje , a do prvog gostovanja ce vec biti spreman u crveno crnim bojama i sa velikim grbom na sredini !!! bus je placen nevjerovatnih 150 000e ... sto se dice ovih tuzbi , ovi ugovori su potpisivani namjenski da se jednog dana moze klub ostetiti , dakle to za ove sto su tuzili moze biti mac sa dvije ostrice ... cuj zoleticu duzni 43 000 KM , pa znaci 4 sezone nije dobio ni marke , jer budimo realni , lik nije bio ni medju prvih 7 igraca kluba u to vrijeme i nije mogo imat platu preko 1 000 KM da ga ebes ... dakle muljaju opasno
Eh sad, ja čujem u kraju da je kupljen bus za Slogu, da li je lud da je kupio dva, ili su ovo glasine. Ipak 120 hiljada je uložio u stadion u Simin Hanu, za prvu fazu, pola radova je završeno u nekih desetak dana.
Ko zna možda će moje da vozi nedjeljom a vaše subotom, tako padaju tekme.
Ko zna možda će moje da vozi nedjeljom a vaše subotom, tako padaju tekme.

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Azmiru Husicu svaka cast ako je kupio bus !!
Ovom covjeku odradit grafit,spomenik,bilo sta,jer sta radi za nas klub u zadnje vrijeme,malo ko bi ucinio .
Izjava Tinjica za sluzbenu stranicu u vezi potrazivanja Zoletica :
"Sloboda bez ikakvih obaveza takve vrste ulazi u novu sezonu. Klub će igrati utakmice i oko toga ne treba ništa brinuti! Tim prije što smo mi od N/FS BiH već dobili odluke kojima su odbijene žalbe igrača koji od našeg kluba potražuju neizmirene obaveze. Riječ je o žalbama Muamera Zoletića, Denisa Mujkića, Tarika Okanovića, Samira Jogunčića i Emira Selimovića. U slučaju Muamera Zoletića on je potraživao 51.500 KM, sada je taj iznos već pao na 47.100 KM što dodatno potvrđuje onu moju prethodnu konstataciju da su ta potraživanja nerealna. Svima njima su odbijene žalbe u N/FS BiH, tako da Klub bez problema može nastupati u ligi. Što se tiče procesa na civilnim sudovima, na sve njih ćemo se žaliti, ali oni nemaju veze sa odlukama koje je donio fudbalski savez!"
Jedno pitanje,gdje mogu otici da se prijavim za clansku kartu Slobode?

Ovom covjeku odradit grafit,spomenik,bilo sta,jer sta radi za nas klub u zadnje vrijeme,malo ko bi ucinio .

"Sloboda bez ikakvih obaveza takve vrste ulazi u novu sezonu. Klub će igrati utakmice i oko toga ne treba ništa brinuti! Tim prije što smo mi od N/FS BiH već dobili odluke kojima su odbijene žalbe igrača koji od našeg kluba potražuju neizmirene obaveze. Riječ je o žalbama Muamera Zoletića, Denisa Mujkića, Tarika Okanovića, Samira Jogunčića i Emira Selimovića. U slučaju Muamera Zoletića on je potraživao 51.500 KM, sada je taj iznos već pao na 47.100 KM što dodatno potvrđuje onu moju prethodnu konstataciju da su ta potraživanja nerealna. Svima njima su odbijene žalbe u N/FS BiH, tako da Klub bez problema može nastupati u ligi. Što se tiče procesa na civilnim sudovima, na sve njih ćemo se žaliti, ali oni nemaju veze sa odlukama koje je donio fudbalski savez!"
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Nisam znao za ovoPotpredsjednik FK Sloboda na kraju je dodao da mnogi zaboravljaju odluku nekadašnjeg Upravnog odbora Kluba prema kojoj su svi igrači zbog ispadanja iz Premijer lige BiH kažnjeni sa po 20.000 KM.

Citas li ti ?harry_90 je napisao/la:Azmiru Husicu svaka cast ako je kupio bus !!![]()
Ovom covjeku odradit grafit,spomenik,bilo sta,jer sta radi za nas klub u zadnje vrijeme,malo ko bi ucinio .![]()
Pretplatne karte za sezonu 2013/14 moći će se kupiti u prostorijama Kluba na adresi Trg stara Tržnica 10 (prostorije iznad kafea Sloboda) i to po cijeni od 50 KM.
Jel znate vi jel odredena satnica za utakmicu Sloboda-Bratstvo 1.augusta ? 

www.nkbratstvogracanica.com
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.