Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ovdje se radi o aktivnoj članskoj fudbalskog kluba "Željezničar", a ne onih sa lavoraManijakalnost99 je napisao/la: ↑04 feb 2023, 13:07Pa sta sam ja nego aktivni
Ja sam novu clannsku izvadio evo sace mjesec dana, stara mi tek prije 3 dana istekla
Nego sta sam nego aktivni
Ja to vadim odmah do 15 januara svake godine
kakve koristi sto si rođen na Grbavici kad jedva cekas da pljujes sve vezano za klub.. care nek te je stid i sram mada ja cisto sumnjam da si ti uopste nas jer mi previse na pitarluk bacasManijakalnost99 je napisao/la: ↑04 feb 2023, 14:49Stas mi ti iz konjica zaboravljati i zabranjivati
Ja rodjen na Grbavici![]()
Dendža dolazi da pojača krilne pozicije, ne vjerujem da će se koristiti u napadu.Azzuri je napisao/la: ↑04 feb 2023, 16:35Ne podrzavam dolazak Alijagica, jer sam misljenja da je bolje gurati Krizevca, nego njega koji ce se zadrzati na posudbi pa se ponovo vratiti u maticni klub, dok ako se Krizevac pravilno razvije i dozira mozemo od toga i zaraditi..jos imas Krpica, Haracica i eventualno Ara..ne vidim prostora za minutazu Krizevcu..al Tuce zna opet sigurno bolje.