FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
To sto samo im covic sredi par sponzora i to je to, nevjerujem mislim da ima i tog ali vise ima ovog da im donese milion dva direktno i da. To kad bi neko uradio nama pola drzave bi skocilo na noge na celu sa vase miskinom. Ko ce se bunit u mostaru velez koji je protjeran iz grada, stadion i cak i iz pl bih od kluba za koji niko nije cuo u mostaru do juce.
Imaju stvarno sponzore i broj navijaca da mogu satim parama imat igracki kadar koji imaju bez pola marke duga. Malo malo sutra.
Drugo mi smo skoro svake gidine bolji omjer u medusobnim duelima ili isto al problem je sto se svake godine gube utakmice od ekipa mladost borac gosk sloboda, znaci poraz od goska kuci i dva boda od slobode i borca bacite to na olovku uz ovaj raspored mi bi bili mozda i najveci konkurenti za titulu, i tu hdz nije krv nista.Cak mislim da je vaso vise guran ove dvije godine od strane sudija nego svinjski.
Mi moramo imat ekipu koja nece nikoga podcjenit nit precjenit i koja ce igrat 100% svim snagama svaku utakmicu bez pocjenjivanja. Ovaj klub pobjedi sb izgubi od radnika pobjedi zrinjski na njihovom terenu pa izgubi od goska to mi niko nemoze niko reci da nije podcjenjivanje drugih ekipa i da nije isti moral i voljni motiv za svaku utakmicu zasto je tako to je zato sto nismo naisli na trenera koji ima muda ko bik i koji ce jednog Benka poslat godinu dana na zapad ako nepostuje dogovoreno ili kvari atmosveru, da igraca ala duljevic ako nece da produzi ugovor posalje u juniore i tako to.
Zrinjski dobro radi par stvari a to je doveo je top igrace za pl bih a dovoljno lose za bilo koji drugu ligu, i drugo sto odma ispadnu iz kipa i fokusiraju se samo na prvenstvo.
Imaju stvarno sponzore i broj navijaca da mogu satim parama imat igracki kadar koji imaju bez pola marke duga. Malo malo sutra.
Drugo mi smo skoro svake gidine bolji omjer u medusobnim duelima ili isto al problem je sto se svake godine gube utakmice od ekipa mladost borac gosk sloboda, znaci poraz od goska kuci i dva boda od slobode i borca bacite to na olovku uz ovaj raspored mi bi bili mozda i najveci konkurenti za titulu, i tu hdz nije krv nista.Cak mislim da je vaso vise guran ove dvije godine od strane sudija nego svinjski.
Mi moramo imat ekipu koja nece nikoga podcjenit nit precjenit i koja ce igrat 100% svim snagama svaku utakmicu bez pocjenjivanja. Ovaj klub pobjedi sb izgubi od radnika pobjedi zrinjski na njihovom terenu pa izgubi od goska to mi niko nemoze niko reci da nije podcjenjivanje drugih ekipa i da nije isti moral i voljni motiv za svaku utakmicu zasto je tako to je zato sto nismo naisli na trenera koji ima muda ko bik i koji ce jednog Benka poslat godinu dana na zapad ako nepostuje dogovoreno ili kvari atmosveru, da igraca ala duljevic ako nece da produzi ugovor posalje u juniore i tako to.
Zrinjski dobro radi par stvari a to je doveo je top igrace za pl bih a dovoljno lose za bilo koji drugu ligu, i drugo sto odma ispadnu iz kipa i fokusiraju se samo na prvenstvo.
opet bolji od izrazitog lijevaka, reprezentativca i najboljeg beka lige koji je uspio direktno skriviti prvi gol...belosevic28 je napisao/la:Brate nesto si pomijesao, Saban je izraziti desnjakIako sam ga prizivao danas, kad je usao umjesto Bekica na l.beka imao je tri velike greske, bas iz razloga sto se ''namjestao'' na desnu...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
e taj film nećeš gledat u Zrinjskom, nego se tim malo bitnijim igračima glade dlačice jer su ljudi svjesni da ti uspjeh/tirula zavisi od njega, pa se mazi Ogi,Nemanja i ostali....kad mu je sve potaman kad ga niko ne proziva njemu se i digne da odigra nešto, pa kad fuli malo ih pomaze biće bolje Ogi samo ti pucaj, kod nas salve zvižduka jbg....a eto vrtimo se u krug s tom pričom i ne bi fakat više....dovesti bolje igrače i to je to...hoće li Hus uraditi nešto da ovi igrači postanu tim koji trči jedne za druge i ne zavaljuju suigrače loptama napamet, Bekića, Miću i Hebiba ne bih volio vidjet više u ekipi nego bolje nešto od njih, ako ne možemo sve to naći onda bar lijevog beka rješiti....Pitar6785 je napisao/la:To sto samo im covic sredi par sponzora i to je to, nevjerujem mislim da ima i tog ali vise ima ovog da im donese milion dva direktno i da. To kad bi neko uradio nama pola drzave bi skocilo na noge na celu sa vase miskinom. Ko ce se bunit u mostaru velez koji je protjeran iz grada, stadion i cak i iz pl bih od kluba za koji niko nije cuo u mostaru do juce.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
VOLIM TE, SARAJEVO!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:
Mi trebamo pocistiti ispred svojih vrata a ne druge krivit . prvo mi navijaci poceti od sebe na to mozemo uticati , koliko je turbulencija ,smjena trenera,uprava,igraca bilo u posljednje 3-4 godine . kako smo mjenjali Kodru,Jarnija,Musemica,Jesica,Repuha,Janjosa,Hurtica ,Uscuplica kako su klub napustali Benko,Duljevic,Bilbija,Ikande,Stepanov . nestrucnost je problem ,katastrofalan rad uprave je veliki problem al hajmo bit iskreni reci koliko je FKS zdrava sredina ,puno je mahale, jednostavno ne stvaramo dobru klimu okp kluba i kad bi neko dobro krenuo kuke mu se postavljaju .
Al kenjate braco mila. Ljudi uzese titulu, ili uzimaju sa otpadom koje ste UPRAVO VI OVDJE TAKO NAZIVALI. Handzic, Kadusic, Bilbija...
Pun mi ye qrac vaseg pametovanja, jer i danas tjerate pojedine igrace tipa otpad , jer mislite da ste prepametni i da najbolje znate. Sutra ce taj isti otpad sa nekim titulu dici, a ne sa Sarajevom.
Pun mi ye qrac vaseg pametovanja, jer i danas tjerate pojedine igrace tipa otpad , jer mislite da ste prepametni i da najbolje znate. Sutra ce taj isti otpad sa nekim titulu dici, a ne sa Sarajevom.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
pa jbg lakše je promjeniti Bekića nego ne znam hiljadama ljudi promjeniti način ponašanja, očekivanja, mentalitet kad dođu na stadion....i opet smo sami sebi krivi ako neko s našim bivšim igračima osvoji nešto ispred nas, do nas je nije do tih igrača, to samo znači da nismo bolje našli nego samo druge...emir79 je napisao/la:Al kenjate braco mila. Ljudi uzese titulu, ili uzimaju sa otpadom koje ste UPRAVO VI OVDJE TAKO NAZIVALI. Handzic, Kadusic, Bilbija...
Ajde ne uvelicavaj u svemu i ne koristi svaku priliku da nas pljunes. Nama svirnu jednom u 20 godina ne oratim ja Sarajevo od juce da ne znam. Gube os Goska dva gola i svira im nepostojece golove,u 90 min im penal svira,svaku tekmu imaju normalno sudjenje,nas kasape od derbija do Sirokog do tekmi sa njima kad im svira penal zbog faula na centru itd,o namjestanju da ne pricam,a nama jednom svirne il kad se borimo za titulu cijela drzava se digne da nas unisti pusti se ti svoje suplje priceEvander je napisao/la:A kakv su ti gol dali u Lukavici kad smo uzeli titulu? Offside Benke od 5 metara.
Kakvi sve penali prosle sezone nisu svirani protiv Zeljeznicara? Svako kolo sudija koji im je sudio bio je suspendovan.
Daj ba, prestanite biti licemjeri.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nije teorija zavjere nit je luzerska. Moras prvo znati neke stvari prije nego sto pocnes ovako pricati. To su cinjenice koliko god ti bio ogorcen.Osttribine je napisao/la:A zasto od svega moramo neku teoriju zavjere izvoditi, Zrinjskog sad kao gura politika, Zeljo sa Amarom kupovao, jedino mi kao ispravni. Treba biti realan i reci da ljudi rade dobar posao, nemaju taj neki famozni pritisak "najveceg, najorganizovanijeg" i kakvog sve ne kluba nego jednostavno rade dobro. Da ih nekad neko pogura sa sudjenjem ima i toga kao i kod svih klubova u ligi. Njima glavnu rijec vode igraci koji su kod nas otjerani jer nam je realno guzica zinula, spominjali se nekakvi Aleksandrovi i sta ti ja znam. Ova tvoja prica je luzerska druze, kao i slobodasi kad su govorili one godine kad su se za titulu borili "mi ako titulu osvojimo najcistija je od svih dosadasnjih"MortemHz je napisao/la:Nece oni to nikada biti, nemaju oni takav budzet a njih politika gura opasno, ako ove godine propadne HDZ i SDA njima se pomalo blizi kraj. Oni nemaju kapacitet za nesto vise bez politike, budimo realni. Ako im propadne ovo sto im politika obezbjeđuje svake godine oni ce biti prosjecan premijerligas ili hajmo reci top 4 tacnije ali ni u kojem slucaju nece voditi glavnu rijec.KrajisnikBosnjak je napisao/la:
Zrinjski postaje bosanskohercegovački Dinamo, još da pruže dobre partije u Evropi, izbore neku grupnu fazu i totalno naprave razliku. E tek onda ima da nas nema.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
I bitna stavka je ovaj Sliskovic,cim izgube svi su protiv njih,pljuje sudija,optuzuje sarajevske klubove,talove a kad im svira nepostojece i kad uzne titulu sve je OK
Hahahahahah. Jel to još uvijek neki žive u zabludama i vjeruju da politika nije umiješana. Umiješana i isto koliko i svinjski kupuje utakmice. Nadam se da će naši malo mučnuti glavom u klubu napokon i počet igrati na isti fazon, jer u ovoj ligi ne postoji drugi način, ko misli tako, nek momentalno prestane pratit ovu ligu. Al odma.
a ne znam u šta gledaju jbt premiraju likovi da treće mjesto uzmu a ne ovi za trofej...Stroj1946 je napisao/la:Hahahahahah. Jel to još uvijek neki žive u zabludama i vjeruju da politika nije umiješana. Umiješana i isto koliko i svinjski kupuje utakmice. Nadam se da će naši malo mučnuti glavom u klubu napokon i počet igrati na isti fazon, jer u ovoj ligi ne postoji drugi način, ko misli tako, nek momentalno prestane pratit ovu ligu. Al odma.

Ljudi kanite se sa presipanjem iz supljeg u prazno.Svi mi imamo svoje argumente i cvrsto branimo stavove,ova prica ce se samo vrtiti u krug.
Nego meni je Crepulja u ovih par tekmi fenomenalan.Majke mi kad ima loptu osjecam se sigurno,kad dodaje uvijek fino rjesenja nadje.
Oko Crepulje i Stanojevica treba graditi igru,Adukor se vec navikao dobro na stoperu i nakon sto odradi pripreme na toj poziciji fino ce to izgledati.
Pavlovic
Sabanovic Adukor Mujakic AL.Bekic
Stanojevic Crepulja
Hebibovic Krste Mico
Ahmetovic
To je najboljih 11 sto trenutno imamo.
Nego meni je Crepulja u ovih par tekmi fenomenalan.Majke mi kad ima loptu osjecam se sigurno,kad dodaje uvijek fino rjesenja nadje.
Oko Crepulje i Stanojevica treba graditi igru,Adukor se vec navikao dobro na stoperu i nakon sto odradi pripreme na toj poziciji fino ce to izgledati.
Pavlovic
Stanojevic Crepulja
Hebibovic Krste Mico
Ahmetovic
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Hebibu i Mići ističe ugovor...mma_hz je napisao/la:Ljudi kanite se sa presipanjem iz supljeg u prazno.Svi mi imamo svoje argumente i cvrsto branimo stavove,ova prica ce se samo vrtiti u krug.
Pavlovic
Stanojevic Crepulja
Hebibovic Krste Mico
Ahmetovic

Ma mislio sam na tekme koje slijede,nisam se dobro izrazio mozda.DenchiNL je napisao/la:Hebibu i Mići ističe ugovor...mma_hz je napisao/la:Ljudi kanite se sa presipanjem iz supljeg u prazno.Svi mi imamo svoje argumente i cvrsto branimo stavove,ova prica ce se samo vrtiti u krug.
Pavlovic
Stanojevic Crepulja
Hebibovic Krste Mico
Ahmetovic
Nbt mislim da bolje igrace da ih zamjene necemo naci.Nek se sa Bekicem potpisao novi ugovor

FK SARAJEVO.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To je bas greska, ja bi stavio bilo kakvog mladog igraca na njegovu poziciju, iz lige ili akademije. Ne shvatam zasto ga nismo prodali izraelcima ako je bilo imalo istine u tome tad.mma_hz je napisao/la:Ma mislio sam na tekme koje slijede,nisam se dobro izrazio mozda.DenchiNL je napisao/la:Hebibu i Mići ističe ugovor...mma_hz je napisao/la:Ljudi kanite se sa presipanjem iz supljeg u prazno.Svi mi imamo svoje argumente i cvrsto branimo stavove,ova prica ce se samo vrtiti u krug.
Pavlovic
Stanojevic Crepulja
Hebibovic Krste Mico
Ahmetovic
Nbt mislim da bolje igrace da ih zamjene necemo naci.Nek se sa Bekicem potpisao novi ugovor
- Osttribine
- Kontakt:
Dobro znaci, da apsolviramo, ovima politika sredila ovolike titule, onima Osim nakupovao, a jedini mi smo tu posteni divovi koji smo najveci najorganizovaniji i sta sve naj, a titulu osvajamo svakih osam godina. Valjda skontamo neki izgovor i slijedece godine ako mi ne budemo prvaci, a recimo nekim ludim slucajem to bude Sloga SH. Prije smo se vadili na "nacionalni kljuc", pa na Osime i kupovinu, a sad na hdz, hajde dobro ako je pojedincima tako lakse.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
E sad si poceo da izmisljas i lazes, makar sto se mene tice jer si mene prvo citirao u svom neznanju, ne moze to tako. Nit sam rekao da je njima politika sredila titule, nit sam rekao da je Osim gurbetima nakupovao nit sam to trece rekao. Dalje, nikad se nisam vadio na to jer nije tacno i jer nema smisla, hocemo li se vratiti u raspravu sa istinom ili?
Ajd ba ne nastavlja sa debilskom pricom Bgt,pricaj o igracima,igri ,pojacanjima **** vas i Osim i Hdz i kupovine i Beus.Osttribine je napisao/la:Dobro znaci, da apsolviramo, ovima politika sredila ovolike titule, onima Osim nakupovao, a jedini mi smo tu posteni divovi koji smo najveci najorganizovaniji i sta sve naj, a titulu osvajamo svakih osam godina. Valjda skontamo neki izgovor i slijedece godine ako mi ne budemo prvaci, a recimo nekim ludim slucajem to bude Sloga SH. Prije smo se vadili na "nacionalni kljuc", pa na Osime i kupovinu, a sad na hdz, hajde dobro ako je pojedincima tako lakse.
FK SARAJEVO.
ma 2 tekme slijede, da ih je dobit obje da zatvorimo sezonu bar nekim pozitivnim utiskom...Mićoni će na klupu jer eto Sarića nazad...kako bi se napio da dovedu kakvog zajebanog bekamma_hz je napisao/la:Ma mislio sam na tekme koje slijede,nisam se dobro izrazio mozda.DenchiNL je napisao/la:Hebibu i Mići ističe ugovor...mma_hz je napisao/la:Ljudi kanite se sa presipanjem iz supljeg u prazno.Svi mi imamo svoje argumente i cvrsto branimo stavove,ova prica ce se samo vrtiti u krug.
Pavlovic
Stanojevic Crepulja
Hebibovic Krste Mico
Ahmetovic

otkriću ti tajnu, prvenstvo se kupuje, svako ko ga je osvojio morao je negdje pogurat, podmazat, otić na noge nekom, odigrat prijateljsku s nekim...načini su različiti...rezultat isti...osvajanje prvenstva je demonstracija organizacije i moći tog kolektiva i osoba i firmi/države koji stoje iza njih...to je univerzalno....Osttribine je napisao/la:Dobro znaci, da apsolviramo,
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 06 maj 2018, 12:05, ukupno mijenjano 1 put.