Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Dobro mozda sam i pretjerao sa 6 igraca mozda neka cetri igraca bi bila dovoljna ali klase kao Adukor..haris004 je napisao/la:Kojih pet bi ostavio i koga bi otjerao ?f0rest1946 je napisao/la:Za evropu ce nam trebat najmanje 6 igraca i to da upadnu u prvih 11 odma
Sarić outf0rest1946 je napisao/la:Dobro mozda sam i pretjerao sa 6 igraca mozda neka cetri igraca bi bila dovoljna ali klase kao Adukor..haris004 je napisao/la:Kojih pet bi ostavio i koga bi otjerao ?f0rest1946 je napisao/la:Za evropu ce nam trebat najmanje 6 igraca i to da upadnu u prvih 11 odma
Inace igrac koji je odmah nakon zadnje na Kosevu na FB napisao nesto kao u fazonu ima i u Krupi da se igra,ili docicete ovamo.Kako se navodi u zvaničnom zapisniku Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine, fudbaler Krupe Radosav Aleksić je pljunuo igrača Sarajeva u lice, u tunelu stadiona u Krupi.
Odlicno, sudije danas 10/10 izgleda.Zukanovic je napisao/la:Evo i jedan crveni
br. 26 Aleksić Radosav (3035024) u 45.+1. Min (Nesportsko ponašanje pljuvanje prema protivničkom igraču prilikom izlaska igrača sa terena za igru u tunelu,u pauzi igre.)
Jos zamisli da imamo ovakve bekove koji znaju ovako lopte slati u kazneni prostor gdje bi nam kraj biopaulus je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/kuzmanovic ... upi/275806
Ja gotive Adukor je zavrno ko u EPL hahahahahahahahaha
a kako ovaj pernosi ko sahrana
Ma moze on Nihada samo za tuki povuci, ukoliko mu to nas defanzivac dopusti. Koji seljoberi, sad mi je jos draza ova pobjeda !miky_hz je napisao/la:Inace igrac koji je odmah nakon zadnje na Kosevu na FB napisao nesto kao u fazonu ima i u Krupi da se igra,ili docicete ovamo.Kako se navodi u zvaničnom zapisniku Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine, fudbaler Krupe Radosav Aleksić je pljunuo igrača Sarajeva u lice, u tunelu stadiona u Krupi.
Sto je najgore danas nije ni igrao .
Daleko od toga da si pretjerao, možda čak i više od šest igrača, kako bi imali širinu.f0rest1946 je napisao/la:Dobro mozda sam i pretjerao sa 6 igraca mozda neka cetri igraca bi bila dovoljna ali klase kao Adukor..haris004 je napisao/la:Kojih pet bi ostavio i koga bi otjerao ?f0rest1946 je napisao/la:Za evropu ce nam trebat najmanje 6 igraca i to da upadnu u prvih 11 odma
Joj da znas koliko je meni samo drago ko da je ne znam ti stabelosevic28 je napisao/la:Ma moze on Nihada samo za tuki povuci, ukoliko mu to nas defanzivac dopusti. Koji seljoberi, sad mi je jos draza ova pobjeda !miky_hz je napisao/la:Inace igrac koji je odmah nakon zadnje na Kosevu na FB napisao nesto kao u fazonu ima i u Krupi da se igra,ili docicete ovamo.Kako se navodi u zvaničnom zapisniku Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine, fudbaler Krupe Radosav Aleksić je pljunuo igrača Sarajeva u lice, u tunelu stadiona u Krupi.
Sto je najgore danas nije ni igrao .
Hajde sad realno, jel možeš zamislit klupu u sastavu: Kovačević, Šofranac, Bekić, Crepulja, Stanojević, Hebibović, Ahmetović ?BordoSarajevo je napisao/la:Pavlović(Kovačević)
novi igrač(Šabanović) - novi igrač (Šofranac) - Mujakić (akademac) - novi igrač (Bekić(jer je produžio ugovor))
Adukor (Crepulja/Herić) - Mustafić (Stanojević)
novi igrač (Hebibović) - Velkoski (Rahmanović) - novi igrač (Halilović/Kuzmanović)
novi igrač (Ahmetović)
Husejnović, Parmak, Lelić, Radovac, Hodžić, Adilović, Novaković, Sarić![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.