FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bihuzur
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bihuzur » 05 maj 2018, 16:36

slika
:kafa: :kafa:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 maj 2018, 16:38

3 pobjede zaredom.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 05 maj 2018, 16:40

haris004 je napisao/la:
f0rest1946 je napisao/la:Za evropu ce nam trebat najmanje 6 igraca i to da upadnu u prvih 11 odma
Kojih pet bi ostavio i koga bi otjerao ?
Dobro mozda sam i pretjerao sa 6 igraca mozda neka cetri igraca bi bila dovoljna ali klase kao Adukor..

slika

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 05 maj 2018, 16:41

Evo i jedan crveni

br. 26 Aleksić Radosav (3035024) u 45.+1. Min (Nesportsko ponašanje pljuvanje prema protivničkom igraču prilikom izlaska igrača sa terena za igru u tunelu,u pauzi igre.)

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 maj 2018, 16:42

f0rest1946 je napisao/la:
haris004 je napisao/la:
f0rest1946 je napisao/la:Za evropu ce nam trebat najmanje 6 igraca i to da upadnu u prvih 11 odma
Dobro mozda sam i pretjerao sa 6 igraca mozda neka cetri igraca bi bila dovoljna ali klase kao Adukor..

slika
Sarić out
Ahmetović (moze klupa)

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 05 maj 2018, 16:42

Kako se navodi u zvaničnom zapisniku Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine, fudbaler Krupe Radosav Aleksić je pljunuo igrača Sarajeva u lice, u tunelu stadiona u Krupi.
Inace igrac koji je odmah nakon zadnje na Kosevu na FB napisao nesto kao u fazonu ima i u Krupi da se igra,ili docicete ovamo.

Sto je najgore danas nije ni igrao .
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 maj 2018, 16:44

Zukanovic je napisao/la:Evo i jedan crveni

br. 26 Aleksić Radosav (3035024) u 45.+1. Min (Nesportsko ponašanje pljuvanje prema protivničkom igraču prilikom izlaska igrača sa terena za igru u tunelu,u pauzi igre.)
Odlicno, sudije danas 10/10 izgleda.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 05 maj 2018, 16:44

paulus je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/kuzmanovic ... upi/275806
Ja gotive Adukor je zavrno ko u EPL hahahahahahahahaha
a kako ovaj pernosi ko sahrana
Jos zamisli da imamo ovakve bekove koji znaju ovako lopte slati u kazneni prostor gdje bi nam kraj bio :lol:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 05 maj 2018, 16:45

miky_hz je napisao/la:
Kako se navodi u zvaničnom zapisniku Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine, fudbaler Krupe Radosav Aleksić je pljunuo igrača Sarajeva u lice, u tunelu stadiona u Krupi.
Inace igrac koji je odmah nakon zadnje na Kosevu na FB napisao nesto kao u fazonu ima i u Krupi da se igra,ili docicete ovamo.

Ma moze on Nihada samo za tuki povuci, ukoliko mu to nas defanzivac dopusti. Koji seljoberi, sad mi je jos draza ova pobjeda !
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 05 maj 2018, 16:48

Ali kakva samo slucajnost danasnje nase utakmice i nasih kadeta za repku sto igraju na EP. Oboji smo gubili 1:0, da bi na kraju upisali pobjedu od 2:3 :D
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 05 maj 2018, 16:58

f0rest1946 je napisao/la:
haris004 je napisao/la:
Daleko od toga da si pretjerao, možda čak i više od šest igrača, kako bi imali širinu.
Trebaju nam oba beka kao i dobar stoper uz Mujakića. Imamo bezbroj krila a nijedno kako treba, za nešto više od ovih očajnih rezultata potrebna su nam oba krila za prvih 11. Ahmetovića stižu godine a i nema konkurenciju, potreban nam je i napadač koji nije lošiji od Mersudina.

Pavlović(Kovačević)
novi igrač(Šabanović) - novi igrač (Šofranac) - Mujakić (akademac) - novi igrač (Bekić(jer je produžio ugovor))
Adukor (Crepulja/Herić) - Mustafić (Stanojević)
novi igrač (Hebibović) - Velkoski (Rahmanović) - novi igrač (Halilović/Kuzmanović)
novi igrač (Ahmetović)

Husejnović, Parmak, Lelić, Radovac, Hodžić, Adilović, Novaković, Sarić :wave: :wave:
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 maj 2018, 17:12

belosevic28 je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:

Ma moze on Nihada samo za tuki povuci, ukoliko mu to nas defanzivac dopusti. Koji seljoberi, sad mi je jos draza ova pobjeda !
Joj da znas koliko je meni samo drago ko da je ne znam ti sta

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 05 maj 2018, 17:14

Kako nece brat moj kad su se nalozili kao da im gori pod nogama. Seljacici mali placu kao da su ispali iz lige u najmanju ruku.
Takve pobjede vazda imaju posebnu draz
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 05 maj 2018, 17:18

Raja Mihojevic starta za PAOK
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 05 maj 2018, 17:27

BordoSarajevo je napisao/la:Pavlović(Kovačević)
novi igrač(Šabanović) - novi igrač (Šofranac) - Mujakić (akademac) - novi igrač (Bekić(jer je produžio ugovor))
Adukor (Crepulja/Herić) - Mustafić (Stanojević)
novi igrač (Hebibović) - Velkoski (Rahmanović) - novi igrač (Halilović/Kuzmanović)
novi igrač (Ahmetović)

Husejnović, Parmak, Lelić, Radovac, Hodžić, Adilović, Novaković, Sarić :wave: :wave:
Hajde sad realno, jel možeš zamislit klupu u sastavu: Kovačević, Šofranac, Bekić, Crepulja, Stanojević, Hebibović, Ahmetović ?
Prije svega ovdje su dva stranca na klupi što nema smisla, što dalje nalaže da bi im trebalo dat nogu. Jedne godine smo raskinuli ugovor za 10+ igrača i kako je završilo ? Osiromašili smo budžet i napravili totalni haos u ekipi.
Sa druge strane tražiš kvalitetnijeg igrača od ovih što su na klupi po tvojoj projekciji ? Oni su nam nosioci igre trenutno. Da smo mogli dovesti bolje, doveli bi. Oni su svi ovdje prvotimci i mislim da imaju i takav ugovor.
Na kraju, kako bi uigrao 6 novih igrača ? Nemoguća mislija.
Poenta svega jeste da sigurno neće biti drastičnih rezova. Možemo očekivati odlazak sve i jednog igrača kojim sad ističu ugovori. Ostaje pitanje Miće i Hebibovića. Mi u kadru imamo već 4 krila + Anđušić na posudbi. Ne možemo ih imat 7 u ekipi. Sve i jedan dolazak treba uvjetovan odlaskom.
Previše je upitnika oko ove ekipe, to sigurno. Ali ove drastične promjene sigurno nećemo gledati.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 05 maj 2018, 17:30

Mmujakic je.za Vukotica Maldini i nesta u jednom
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 05 maj 2018, 17:36

Realno, to što sam napisao je moja želja i vjerovatno velike većine navijača i nije realno da to ovi retar.di u klubu odrade i 25% tog.
A što se tiče ovih igrača kojima bi ja dao nogu većini ističe ugovor na ljeto (Novaković, Adilović, Husejnović, Parmak), Sarić svakako ode sam od sebe, ne znam kakva je situacija sa Radovcem, Lelićem i Hodžićem ali sigurno da raskidi ne bi nas puno koštali jer bi se to moglo srediti na obostrano zadovoljstvo ako se na njih ne bi računalo kao što se do sad nije.
Na kraju, kako bi uigrao 6 novih igrača ? Nemoguća mislija. Eh, kao da su ovi trenutno uigrani i kao da vezu svaku utakmicu. u 90% utakmica se ne mogu sastaviti sa loptom, kao da igraju sa povezom na očima.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 05 maj 2018, 17:40

Koe treci :kafa:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 05 maj 2018, 17:44

Kod nas naglo zatopljenje krenulo,izlazimo iz zestokih minusa. :tralala:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 05 maj 2018, 17:53

Neka realna priča je recimo odlazak Pavlovića i dovođenje nekog lošijeg golmana. Stoperi ja mislim da bi trebali ostat Šofranac i Mujakić, da se će se eventualno dovesti neki stoper iz naše lige za rotacije. Dovest ćemo također jednog beka za rotacije, koji će tu bit da se popuni broj. Ne bi me iznenadilo da nam na godinu bekovski par čine Hodžić-Bekić. Možda ipak Hodžić ode jer ga Husref ne miriše previše, što bi značilo dolazak dva beka, po jednog na obje strane.
U veznom redu nam je gužva i tu ne očekujem nikakav dolazak. Ide Sarić ali ostajemo sa dobrom rotacijom.
Očekujem i odlazak Hebibovića i ostanak Miće. Što znači da nam na krilu ostaju Mićo, Halilović, Lelić i eventualno Anđušić. Tu možda i dovedemo nekog stranca što znači da nam ostaje Lelić koji će igrat prijateljske. Zbog tog se nadam da će nas Anđušić napustit, šteta je da propada kod nas na klupi, prilike sigurno neće dobit.
U napadu ćemo dovesti igrača sigurno i to bi bilo to.
REZIME: lošiji golman, stoper za rotacije, bek (ili bekovi što zavisi od Hodžića), također za rotacije, dobro krilo i dobar napadač.
Manje više iste želje je imao stručni štab i preko zime. Iz temelja ništa nećemo mijenjati sigurno. Treba prilagodit očekivanja.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.