FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Samo da kazem kako ljudi u usa pravo hvale azmira....kazu mnogima je pomogao I davao je ovdje puno...kazu mi cak da je lik bio ranjen u glavu u ratu ...liku ba treba spomenik dignut...ovi losi su imali ekipu I nisu nista uspjeli dok on nesto radi..mgriz ce se svako za guzove sto nam je zlo pomislio uskoro...sve cemo naplatiti jer imamo covjeka koji se nece okaniti dok ne vrati sl9bodi ugled I dok ne ponizimo one koji su to zasluzil upamtite tooooo
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Udjem Slobodin podforum nakon par mjeseci kontajuci da procitam sta ima novo kako pripreme za sezonu, mislite li se ove godine vracati u PL.
kad ono zadnji post nekakvi osvetnicki pohodi i parole, jos zakletve fale samo... hahaha
Ne ozbiljno ako smijem pitati, naravno.
dal je to pokretacka snaga Slobode trenutno, dakle zelja za osvetom i da docekate Zelju, Veleza, Slaviju ili koga vec na Tusnju, jer primjetio sam i pred kraj sezone kada ste jos imali sanse za ulazak u PL, kao bila je prica jedva cekamo Zelju u Tuzli itd.
Ne kritikujem vec samo pitam, meni svejedno ja nemam nista od toga svako, cak mislim da je to i dobro imati malo “osvetnicku“ retoriku kako bi sve poprimilo dramaticnije okruzenje, ne bi li igraci vise se trudili a tribine postale punije...
kad ono zadnji post nekakvi osvetnicki pohodi i parole, jos zakletve fale samo... hahaha
dal je to pokretacka snaga Slobode trenutno, dakle zelja za osvetom i da docekate Zelju, Veleza, Slaviju ili koga vec na Tusnju, jer primjetio sam i pred kraj sezone kada ste jos imali sanse za ulazak u PL, kao bila je prica jedva cekamo Zelju u Tuzli itd.
Ne kritikujem vec samo pitam, meni svejedno ja nemam nista od toga svako, cak mislim da je to i dobro imati malo “osvetnicku“ retoriku kako bi sve poprimilo dramaticnije okruzenje, ne bi li igraci vise se trudili a tribine postale punije...
Nisi zanimljiv nimalotu i tamo je napisao/la:Udjem Slobodin podforum nakon par mjeseci kontajuci da procitam sta ima novo kako pripreme za sezonu, mislite li se ove godine vracati u PL.

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ne mislim ja konkretno na zelju ebo njih , nego na sve one koji nam se smiju i koji su uzivali dok smo mi prolazili kroz sve ovo...jedva ste neki docekali da se ugasimo...ne mislim na tebe i na star8je i ozbiljnije navijace, ali na ove mladje sigurno datu i tamo je napisao/la:Udjem Slobodin podforum nakon par mjeseci kontajuci da procitam sta ima novo kako pripreme za sezonu, mislite li se ove godine vracati u PL.
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 23 jul 2013, 01:10, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
da se lozimo na neke osvete nekome to nebi bilo u tuzli kao sto kazes , ako budemo trazili da ponizimo koga TO CE BITI U GOSTIMA ...tu i tamo je napisao/la:Udjem Slobodin podforum nakon par mjeseci kontajuci da procitam sta ima novo kako pripreme za sezonu, mislite li se ove godine vracati u PL.
Care,tu i tamo je napisao/la:Udjem Slobodin podforum nakon par mjeseci kontajuci da procitam sta ima novo kako pripreme za sezonu, mislite li se ove godine vracati u PL.
gdje si ti vidio da se ovi timovi spominju? :ugeek:
Lijepo je to što pitaš,ali fakat gdje si ti to našao zadnje vrijeme neki kolektivni osvrt na to što ti tvrdiš?
Mi smo krivi zbog ispadanja, niko drugi...isto ko što su krivi sami Velež i Željo za svoj dio bruke

tuzlanska Sloboda
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ajmo ove sezone titula, titula za Saleta 

Pocetak sezone je najvazniji,kao sto neko napisa u 4 kola 12 bodova,nije nemoguce,ali treba dosta znoja proliti da bi se doslo do toga..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ne znam jesul i ovde pisali da igrate nedeljom ali je prepravljeno .... Gosk ,Radnicki i Branitelj igraju nedeljom http://www.nsfbih.ba/upload/documents/raspored2013.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
www.nkbratstvogracanica.com
Dzaba se dusmani obraduju od gasenja nema nista
.

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pa vrati se na ono sto smo pisali jucer-prekjucer...ovdje vise ljudi radi protiv Slobode, za Slobodu radi samo Azmir a protiv je masa citava kojoj su sje.ani inetresi
i to je sustinska razlika izmedju nas i Celika, Zelje, Sarajeva kao drugih klubova koji imaju velika dugovanja- tamo se radi da se klub spasi, ovdje da se ugasi. A to je sve do kriticne mase ljudi. Ugasi Slobodu i imas 300 ljudi u BKC-u, ugasi sarajevoo, zelju, celik, hajduk imat ces 10.000 u nekom njihovom BKC-u.

i to je sustinska razlika izmedju nas i Celika, Zelje, Sarajeva kao drugih klubova koji imaju velika dugovanja- tamo se radi da se klub spasi, ovdje da se ugasi. A to je sve do kriticne mase ljudi. Ugasi Slobodu i imas 300 ljudi u BKC-u, ugasi sarajevoo, zelju, celik, hajduk imat ces 10.000 u nekom njihovom BKC-u.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ja razumijem te igrace koji potrazuju svoje ali 1000km plata ?.. mislim da su oni nagovoreni od tih raznih menagera da urade ovo...prvo svi smo svjesni da su se ti ugovori potpisivali ko zna kako i nikad niko nije ni vidjeo ko i sta je potpisivao..sad se moze svasta pojviti, jer su ti ljudi radili sta su zeljeli i u takvoj situaciji ovi menageri zele izvuci sto vise od ogov postenog covjeka Azmira .. igraici su samo piuni koje koriste njihovi menageri... znam njima je novac neophodan Joge, Zole i td ipak imaju familiju, ali zar njima nije bilo bolje da su sebi obezbjedili platu naredne 2-3 godine i u tom periodu da im se odplati sva ta dugovanja?.. ovako su izgubili pristup Slobododi koja se transformisala, koja sad ima puno bolje uslove nego ranije...ljepo su mogli sad imati uredne plate, otici na pripreme mirno bez dugova , a ne sa sendvicem bez parizera
..pa ranije nismo doboro dosli bili ni na Konjuh, a sad idemo u neke luksuzne hotele , dobijamo bus i td ...da su bili pametni sve bi bilo drugacije , ali nisu ebiga 

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
ma ja ih sve razumijem i neka su tužili .. i treba im sve isplatiti, bez obzira da l' su opravdali te pare igrajući za Slobodu ili ne .. kako je dogovoreno, toliko želim i gotovo
nema tu pameti, svako traži svoje i glupost je da se zbog tužbi zatvaraju vrata Zoletiću, Jogetu, itd .. čist račun, duga ljubav
a te tužbe Zoletića, Jogeta, itd, nisu od jučer, on su možda podnešene čak i prije nego je Azmir došao u klub
što je rekao Adebayor, da fudbal igram iz ljubavi, ostao bih u Togou
nema tu pameti, svako traži svoje i glupost je da se zbog tužbi zatvaraju vrata Zoletiću, Jogetu, itd .. čist račun, duga ljubav
a te tužbe Zoletića, Jogeta, itd, nisu od jučer, on su možda podnešene čak i prije nego je Azmir došao u klub

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Sve je ovo djelo brace Sabovic,oni su ti koji su dovodili igrace sa strana i potpisivali jake ugovore sa igracima,a ovo za Glavasa jos ne vjerujem,da su mu duzni 100.000 maraka 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
To za Zolotica to je maslo onog smrada Husaric, njegovog menadzera, jbo mu ja mater, lik je zivo zlo. Bio je i kod nas u Zvijezdi, ucjenjivao, pa su ga na svu srecu istjerali, sa njim nikad nisu cista posla.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
ne izmisljajte toplu vodu..ti kvazi menadzercici su rak rana naseg fudbala od prvog dana bosanske lige...neki klubovi su se donekle rijesili tog ljudskog sljama a u nekima su oni nasli plodno tlo...nazalost,Sloboda je ovaj drugi slucaj....vidjet cemo kako ce ovo sa dugovima ici..nece bit lako...sad je najvaznije da se pripreme dobro odrade...sad MORAMO materijalno pomoc klubu...vec u iduci petak zovite,molite,kumite sve koje znate da dodzu,PLATE KARTU i podrze Slobodu...samo jakim tribinama cemo pomoc klubu..Sloboda na fejsu ima na hiljade lajkova i kad bi samo 10ti dio tih ljudi dosao na Tusanj mi bi harali ligom poput dinama
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Čisto da se zna ko je sve bio u talu sa Šabovićima dok su razgrađivali Slobodu. Ako pogledate pažljivo listu dugovanja, vidjet ćete da se na njoj nalazi i Samir Mehić. Cifra je 40.230 KM! Čovjek koji je ubio Đanija prije desetak godina, a učestvovao je i u pucnjavi kod Avaza prije mjesec dana.
-
- Kontakt:
Mogu samo da vam kazem da ste izgubili jako dobrog igraca odlaskom u Celik(Ribic) i da ste rasadanik vrlo talentovanih igraca.
Ovaj mali ce izrasti u paklenog igraca ako ovako nastavi a nadam se da oce pod palicom Vlade Jagodica
Ovaj mali ce izrasti u paklenog igraca ako ovako nastavi a nadam se da oce pod palicom Vlade Jagodica
Bibijev buraz, on drži onaj Flek čini mi seSamoTZ je napisao/la:Čisto da se zna ko je sve bio u talu sa Šabovićima dok su razgrađivali Slobodu. Ako pogledate pažljivo listu dugovanja, vidjet ćete da se na njoj nalazi i Samir Mehić. Cifra je 40.230 KM! Čovjek koji je ubio Đanija prije desetak godina, a učestvovao je i u pucnjavi kod Avaza prije mjesec dana.

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Naravno! Eto sad treba oplesti po igracu koji trazi novac koji mu je obecan. Nigdje veze. Boli njega briga i za Slobodom i za novom garniturom ljudi u upravi, covjek je sigurno lagan i zamajavan i dosta mu je toga. Samo se postavite vi u tu situaciju pa da vas vidim kako bi se odrekli svojih 40 000 maraka.JTS je napisao/la:ma ja ih sve razumijem i neka su tužili .. i treba im sve isplatiti, bez obzira da l' su opravdali te pare igrajući za Slobodu ili ne .. kako je dogovoreno, toliko želim i gotovo
No ne treba ocajavati, siguran sam da se s likom moze postici dogovor da mu se novac isplacjuje u ratama bez obzira na presudu.
Uostalom, za ovo je u neku ruku jednako kriva i nova uprava, ne znam kako im je samo uspjelo da ne angazuju advokata pravovremeno koji je trebao uraditi odgovor na tuzbu. To ti je ono kad izgubis parnicu bez ispaljenog metka.

When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)