Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
-
- Kontakt:
Re: Arsenal
Da mi je samo znati odakle izvlacite te smijesne price kako ce Wilshare jos jednu godinu pauzirati i kako mu je karijera u pitanju, na oficijelnoj stranici stoji da se u najgorem slucaju do oktobra vraca.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- Londonarsenal
- Kontakt:
Evo spominje se da Wenger zeli iskoristiti raspad sistema u Malagi i tako dovesti jos jednog igraca Malage tj. talentovanog Isca.
Cazorla, Sahin, Isco
Wenger je opasno zagrizo za Spaniju..
[youtube][/youtube]
Cazorla, Sahin, Isco

[youtube][/youtube]
Bolje biti Zebra nego simpatizer Juventusa.
- TheVerminator
- Kontakt:
Nema potrebe za raspravom ko je bolji, Gerv, Walcott ili Ox, Wenger najbolje zna, i on će prema treninzima znati koji je bolji..
Hvala Bogu pa imamo dovoljno igrača sad, pa da nas ne uhvati prpa kad je AKN ili povrede ili nešto treće..
I,
Hvala Bogu pa imamo dovoljno igrača sad, pa da nas ne uhvati prpa kad je AKN ili povrede ili nešto treće..

I,
Zadnji put kad je London ugostio olimpijske igre 1948 Arsenal je osvojio ligu.
Zadnji put kad je Arsenal igrao prvo kolo protiv Sunderlanda osvojio je ligu.

Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
- vedofeelgood
- Kontakt:
Pajo sve je moguce, pogledaj kako nesposoban medicinski tim imamo 

If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
- frankqqqqq
- Kontakt:
Ukoliko je istina ovo sa Isca onda ne dovodimo Sahina. A ja sam za da dovedemo Isca ispred ovog, a i veća je šansa + manje bismo platili, to je Wengeru odma draže
Tu bi mogao malo Santi lobirati i navući ga, nazivaju ga novim Cescom a jedan takav nam ne bi škodio. Vezni red u budućnosti Isco( ako dođe
)- Ramsey - Coquelin - Frimpong - Jackie( ako ga povrede ne budu zayebavale
) aneke - Eisfeld.
Strašno

Tu bi mogao malo Santi lobirati i navući ga, nazivaju ga novim Cescom a jedan takav nam ne bi škodio. Vezni red u budućnosti Isco( ako dođe

Strašno

Arsenal are close to signing Swansea City defender Angel Rangel as cover for right back. Deal involves Arsenal players going on loan 2 Swans
Ovo je patka, ali čisto onako da osvježimo maloSPORT TREND. @sport_trend
#RENNES: Yann M'vila remains a player of the #Ligue1 club till date,Interested clubs can bid but, player already in Agreement with Arsenal.

- HighburyHigh
- Kontakt:
Sahin je holding midlefielder dok je Isco AM uz mogucnost rotacije na krila kao sekundarnu poziciju. Stvarno previse bi bilo uzimati igraca na toj poziciji jer ih imamo vise nego dosta. Sahin je nesto kao Xabi, i igrac takvog kalibra bi dobro dosao u bilo koji tim.frankqqqqq je napisao/la:Ukoliko je istina ovo sa Isca onda ne dovodimo Sahina. A ja sam za da dovedemo Isca ispred ovog, a i veća je šansa + manje bismo platili, to je Wengeru odma draže![]()
Tu bi mogao malo Santi lobirati i navući ga, nazivaju ga novim Cescom a jedan takav nam ne bi škodio. Vezni red u budućnosti Isco( ako dođe)- Ramsey - Coquelin - Frimpong - Jackie( ako ga povrede ne budu zayebavale
) aneke - Eisfeld.
Strašno
Arsenal are close to signing Swansea City defender Angel Rangel as cover for right back. Deal involves Arsenal players going on loan 2 SwansOvo je patka, ali čisto onako da osvježimo maloSPORT TREND. @sport_trend
#RENNES: Yann M'vila remains a player of the #Ligue1 club till date,Interested clubs can bid but, player already in Agreement with Arsenal.
Sto se tice Angela cisto sumnjam za njegovo uzimanje, uskoro ulazi u 30tu godinu i ne vidim Wengera da bi uzeo nekog pa cak i za backup u tim godinama osim ako je rijec o posudbi.
A sto se tice M'vile, ja sam i dalje skeptican da bi Wenger pomisljao dovesti i njega i Sahina skupa, al' neki i dalje tvrde da ce biti Arsenalov igrac, dok neki govore da je Shittenhem ponudio vec. Sve u svemu ostaje nam da vidimo sve do kraja ove sedmice.
Victoria Concordia Crescit.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Jamie Sanderson @YoungGunsBlog
Arsenal have completed the signing of Gedion Zelalem. US-born starlet has moved to London. Will be eligible from Feb, when he's 16.
Eo nam Arsene još jednog talenta dovedeJamie Sanderson @YoungGunsBlog
Zelalem has trained with Arsenal's first-team at 15. AW very impressed. Will sign a scholarship next summer. Bright future ahead.

Pa gledaj, Sahin je injury prone - isto kao i Jackie, tako da bi radije vidio ovog, koji je isto tako talentovan u našem dresu. Sve dok se dovodi dobro je

"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
Wegneru je izgleda doslo iz g*zice u glavu i shvatio je da nekad mora i placati igrace jer u protivnom nisu pojacanja nego prinove, a to je ogromna razlika. Jos samo da shvati kako se nekad nekom igracu mora dati plata kakvu imaju u ostalim "velikim" klubovima u Engleskoj i ja potpuno zadovoljan. 
Jedno dobro pojacanje u odbrani i ostanak Robina bi moglo biti dovoljno da konacno, nakon toliko cekanja jedna sezona krene "kako treba" i da se covjek moze nadati necemu a ne na samom startu Boga moliti da se plasira u LP.
Sad za sad ide dobro. Dovode se provjereni igraci.
Hvala Bogu da su konacno shvatili da od j@bene djece nema nista i da se od te filozofije odustalo.
Giroud 25 godina - 12 miliona
Podolski 27 godina - 12 miliona
Cazorla 27 godina - 19 miliona
Oboren je i rekord kluba, Cazorlin transfer je najveci u istoriji kluba.
Dobro je ovo, samo se malo bojim odbrane, to bi moglo da skripi.
Jedva cekam pocetak sezone. Imam osjecaj da ce biti najbolja sezona ikad odigrana. Svi se pojacavaju. Ludnica.

Jedno dobro pojacanje u odbrani i ostanak Robina bi moglo biti dovoljno da konacno, nakon toliko cekanja jedna sezona krene "kako treba" i da se covjek moze nadati necemu a ne na samom startu Boga moliti da se plasira u LP.
Sad za sad ide dobro. Dovode se provjereni igraci.
Hvala Bogu da su konacno shvatili da od j@bene djece nema nista i da se od te filozofije odustalo.

Giroud 25 godina - 12 miliona
Podolski 27 godina - 12 miliona
Cazorla 27 godina - 19 miliona
Dobro je ovo, samo se malo bojim odbrane, to bi moglo da skripi.
Jedva cekam pocetak sezone. Imam osjecaj da ce biti najbolja sezona ikad odigrana. Svi se pojacavaju. Ludnica.

A gdje to tacno pise koliko je Arsenal platio Santia?? Mnoge cifre su se izbacivale u medijima od 12 - 20m funti. Mislim da ga nismo platili vise nego rusa.SamoZeljo je napisao/la: Cazorla 27 godina - 19 miliona
AW:
“We are still looking, and we’ll see. We still have an eye on the market and the two eyes on our team. If a good opportunity turns up we will take it.”
Super, ocekujem jos jedno pojacanje!

Engleski mediji su pisali da je kostao izmedju 18 i 20 miliona eura. Zaokruzio sam na 19.Profesor je napisao/la:A gdje to tacno pise koliko je Arsenal platio Santia?? Mnoge cifre su se izbacivale u medijima od 12 - 20m funti. Mislim da ga nismo platili vise nego rusa.SamoZeljo je napisao/la: Cazorla 27 godina - 19 miliona
BBC kaze 15 miliona funti.
The Sun kaze 16 miliona funti.
Uglavnom, sve se vrti oko tog iznosa od 19 miliona eura.
Rus je kostao nesto vise od 16 miliona eura.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Sky Sports @SkySports
RVP to stay at Arsenal, Moutinho to replace Modric and De Jong linked with Inter. Watch our transfer centre update now.
na skyu sad objavili ovo, yebote ako je istina imat ćemo najjači napad u Premiershipu 
RVP to stay at Arsenal, Moutinho to replace Modric and De Jong linked with Inter. Watch our transfer centre update now.

Spanjolski mediji pisu da je 16 do 17 mill euraSamoZeljo je napisao/la:Engleski mediji su pisali da je kostao izmedju 18 i 20 miliona eura. Zaokruzio sam na 19.Profesor je napisao/la:A gdje to tacno pise koliko je Arsenal platio Santia?? Mnoge cifre su se izbacivale u medijima od 12 - 20m funti. Mislim da ga nismo platili vise nego rusa.SamoZeljo je napisao/la: Cazorla 27 godina - 19 miliona
BBC kaze 15 miliona funti.
The Sun kaze 16 miliona funti.
Uglavnom, sve se vrti oko tog iznosa od 19 miliona eura.
Rus je kostao nesto vise od 16 miliona eura.

Bolje biti Zebra nego simpatizer Juventusa.
- Marsal
- Kontakt:
A ja vam garantujem da je plaćen 12 miliona funti, plus 5 u bonusima ukoliko se svi ispune i Malaga dobije od nas neke igrače na posudbu.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Najbolji napad, najbolji vezni i najbolju odbranu...pa vi ste najbolji klub u Evropi ?frankqqqqq je napisao/la:Sky Sports @SkySports
na skyu sad objavili ovo, yebote ako je istina imat ćemo najjači napad u Premiershipu
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
-
- Kontakt:
Franqqqqq daj mi link,ja sam nasao samo ovo kad AW kaze da se nista nije promijenilo u vezi RvP-a i da je i dalje igrac Arsenala !
https://twitter.com/SkySports" onclick="window.open(this.href);return false;arminarsenal je napisao/la:Franqqqqq daj mi link,ja sam nasao samo ovo kad AW kaze da se nista nije promijenilo u vezi RvP-a i da je i dalje igrac Arsenala !
Inace oovo se moze skontati kao pitanje, RVP u arsenalu, Mouthino da zamjeni Modrica i slicno. Dobar trik Skya da ga prate ljudi

Ne trolam, vidio sam raspravu na timi Liverpoola gdje se pricalo ko ima bolju odbranu

Zadnja izmjena: neo, dana/u 13 avg 2012, 23:03, ukupno mijenjano 2 puta.
"It's one of premier league's oldest lessons .
neo ti da čitaš naš forum umjesto da ser.eš i troluješ, primijetio bi da i sami kukamo kako nam odbrana škripi i kako nam treba igrača na toj poziciji. pa haman je svako to ponovio. Al jok moraš ti pamet prosipat i izazivat nepotrebne rasprave
Vođa zna.
-
- Kontakt:
Ma dobro Franqqqq otvorio sam video,ovaj prica ono sto je Wenger rekao,nije to 100% nista !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.