KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna Royal
Kakav početak! 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Živi užas. Ispod koša nas uzimaju ko levate.
Zadnja izmjena: High, dana/u 14 apr 2018, 19:27, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
tanko je ovo skroz.....
Kakvo brukanje, majko moja mila. 
Ovaj glupan na klupi s istom petorkom pocinje i zavrsava svaku cetvrtinu. Taman da ti teniseri sjede na klupi, moras odmoriti ove koji su poceli mec. Igokea na parket poslala Ilica i Jankovica, dva momka koja nemaju gotovo nikakvog seniorskog iskustva i djeca hladno jos dodatno povecaju prednost.

Ovaj glupan na klupi s istom petorkom pocinje i zavrsava svaku cetvrtinu. Taman da ti teniseri sjede na klupi, moras odmoriti ove koji su poceli mec. Igokea na parket poslala Ilica i Jankovica, dva momka koja nemaju gotovo nikakvog seniorskog iskustva i djeca hladno jos dodatno povecaju prednost.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
mi ne bi imali problema sa veličinom dvorane za EL 

Imali bi sa stabilnim poslovanjemFoSte95 je napisao/la:mi ne bi imali problema sa veličinom dvorane za EL
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
-
- Kontakt:
Gdje je treći Amer? Inače solidna igra protiv Širokog za sad, bilo bi odlično sljedeću sezonu dovesti ovog Cromera on i Knežević bi bili odlican tandem za ABA 2.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Evo i ja baš počeh pisati post sa istim pitanjem, je li to i on (Washington) sporazumno raskinuo kao i Jazvin?Wandelanoite je napisao/la:Gdje je treći Amer? Inače solidna igra protiv Širokog za sad, bilo bi odlično sljedeću sezonu dovesti ovog Cromera on i Knežević bi bili odlican tandem za ABA 2.
Kakvo razbijanje Sirokog
+ 32
101:69

101:69

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trebali ste nas još više nabit... cestitke
Tradicija kaže da nakon što mi nekog razbijemo dolazi tekma u kojoj nas razbiju i tako ukrug.
-
- Kontakt:
Kakva utakmica svaka cast momci. Idemo sad napast zrinjskog za ABA2!!!
Radnička klasa since 1921
- svrakino1921
- Kontakt:
Izvini molim te kako se gleda ko ide u AVA 2 ligudarkangel4 je napisao/la:Kakva utakmica svaka cast momci. Idemo sad napast zrinjskog za ABA2!!!
Koji plasman
-
- Kontakt:
Najbolja 2 kluba uz igokeu ostvaruju plasman u aba2. Igokea bez obzira na plasman u ligi 6 ove godine ima zagarantovanu aba1. Dok druga dva kluba idu u aba 2svrakino1921 je napisao/la:Izvini molim te kako se gleda ko ide u AVA 2 ligudarkangel4 je napisao/la:Kakva utakmica svaka cast momci. Idemo sad napast zrinjskog za ABA2!!!
Koji plasman
Radnička klasa since 1921
- svrakino1921
- Kontakt:
Hvala prijateljudarkangel4 je napisao/la:Najbolja 2 kluba uz igokeu ostvaruju plasman u aba2. Igokea bez obzira na plasman u ligi 6 ove godine ima zagarantovanu aba1. Dok druga dva kluba idu u aba 2svrakino1921 je napisao/la:Izvini molim te kako se gleda ko ide u AVA 2 ligudarkangel4 je napisao/la:Kakva utakmica svaka cast momci. Idemo sad napast zrinjskog za ABA2!!!
Koji plasman
a zasto oni imaju zagarantovanu abu?darkangel4 je napisao/la:Najbolja 2 kluba uz igokeu ostvaruju plasman u aba2. Igokea bez obzira na plasman u ligi 6 ove godine ima zagarantovanu aba1. Dok druga dva kluba idu u aba 2svrakino1921 je napisao/la:Izvini molim te kako se gleda ko ide u AVA 2 ligudarkangel4 je napisao/la:Kakva utakmica svaka cast momci. Idemo sad napast zrinjskog za ABA2!!!
Koji plasman
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Zato sto su osigurali opstanak ove sezone.
Aba lige je zakljucana za nacionalna prvenstva, i iskljucivo je moguce uci u nju preko ABA 2 LIGE
Aba lige je zakljucana za nacionalna prvenstva, i iskljucivo je moguce uci u nju preko ABA 2 LIGE
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Trener Bajramovic je sinoc u izjavi za ovaj portal nekoliko puta ponovio da su igrali bez prvog pleja i da je to bio dodatni hendiken. Nijednom se nije moglo naslutiti da su se razisli s njim. Nadam se da je u pitanju neka laksa povreda i da ce on vec za vikend igrati.badel62 je napisao/la:Da li neko zna sta je Washingtonom, zasto ga nije bilo sinoć?
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
-
- Kontakt:
Washington napustio zbog slabog kvaliteta lige, tako bar kaze jedan nas stari forumaš.
MES QUE UN CLUB!
Trenutno korisnika/ca: BarbareZeljin i 4 gosta.