Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
ako ga uzmemo onda smo tacno budaleBosco je napisao/la:Eto vama Bendya najvjerovatnije.
Kratko jasno NE !Bosco je napisao/la:Eto vama Bendya najvjerovatnije.
Nije on uopšte toliko loš koliko ga mediji predstavljaju lošim. Solidan fudbaler, Bundesliga bi mu odgovarala perfektno, dobar je napadač, zna zabit gol. Dosta je se popravio, npr. ja bih više volio vidjet Chamakha kako odlazi nego njega, ali ne pitam se ja.HzBvB je napisao/la:ako ga uzmemo onda smo tacno budaleBosco je napisao/la:Eto vama Bendya najvjerovatnije.jer dati je toliki novac na njega je suludo ....
Bojim se da se ti i ja tu ništa ne pitamo.Damir_BvB je napisao/la: Kratko jasno NE !
L-Train je napisao/la:slazem se sa Boscom,Bendyu bi bundeska mogla odgovarati koliko i Dzeki.Mozda se ipak necete zahebati ako ga uzmete,naravno sve pod tim da necete dati vise od 10mil.eura za njega
L-Train je napisao/la:suplja prica ? i to je moguce![]()
naravno dati iznad 10 milki tu se cak i ja ne slazem,iako nisam navijac BvB-a.Jest da ste mi malo drazi zbog prodaje Sahina Realu![]()
jel i Perisic napadac
Ako ih Danac moze pojacati, onda slobodno neka dodje.L-Train je napisao/la:Omer se boji da se BvB jos vise ne pojaca,pa da opet ne bude prpa za Bayern
Kako ti vec Adnan objasni..... veliki je to novac za Dortmund , a jos plus i ne treba nam napadac....cak sta vise ja bi se ziv pojeoBosco je napisao/la:Nije on uopšte toliko loš koliko ga mediji predstavljaju lošim. Solidan fudbaler, Bundesliga bi mu odgovarala perfektno, dobar je napadač, zna zabit gol. Dosta je se popravio, npr. ja bih više volio vidjet Chamakha kako odlazi nego njega, ali ne pitam se ja.HzBvB je napisao/la:ako ga uzmemo onda smo tacno budaleBosco je napisao/la:Eto vama Bendya najvjerovatnije.jer dati je toliki novac na njega je suludo ....
Bojim se da se ti i ja tu ništa ne pitamo.Damir_BvB je napisao/la: Kratko jasno NE !ali nema veze drug, poštujem tvoje mišljenje, a i za sada su sve špekulacije, vidjet ćemo u iducih par dana sta ce se dogodit.
bvb09_manijak je napisao/la:Za razliku od prvog, strasno drugo poluvrijeme![]()
![]()
![]()
uzivancija gledat,ljudi ko da su mjesecima na pripremama a ne desetak dana![]()
![]()
![]()
dva humels, dva lewat i po jedan KG i gotze
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.