Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

dubrava
Moderator
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la dubrava » 27 dec 2009, 19:39

loptica je napisao/la:Josipović
Bandić
Hrebrang
Vidošević
Indeks i tv nova ;)
Ja cu se preselit na Grenland ako Bandic postane predsjednik. Jos kad vidim onog Keruma u Splitu i ne daj Boze Mamica u Zagrebu, Boze dragi, koji bi to cirkus bio...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 27 dec 2009, 19:40

Ma Josipović vodi , i on će i pobijediti. ;)

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 27 dec 2009, 19:44

dubrava je napisao/la:
loptica je napisao/la:Josipović
Bandić
Hrebrang
Vidošević
Indeks i tv nova ;)
Ja cu se preselit na Grenland ako Bandic postane predsjednik. Jos kad vidim onog Keruma u Splitu i ne daj Boze Mamica u Zagrebu, Boze dragi, koji bi to cirkus bio...
haha.. to sam i ja isto nekad ranije danas napisala :D
Nadam se da ce pobijediti Josipovic ..
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 27 dec 2009, 19:45

Neutral je napisao/la:Ma Josipović vodi , i on će i pobijediti. ;)
Ma jest to sad, al ude li Bandic u drugi krug, on je najblizi pobjedi (po meni). Jer desnica je skroz rascjepkana te ce glasaci Hebranga, Primorca, Tuđmana, Jurčevića vecinom glasti za Bandica u drugom krugu, dok za Josipovica ce dati glas samo glasaci Kajina i Pusicke, a to je nedovoljno... Nadam se da grijesim..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 27 dec 2009, 19:48

Mislim da će Bandić ući u drugi krug. Vidjeti ćemo ako Bog da. :mrgreen:

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 27 dec 2009, 20:54

Josipović i Bandić mislim.
Iako je Bandić nezavisan kandidat,reko je ukinut harač, pdv smanjit ,firme jake su očito iza njega.Bandić nije puno pričo u kampanji,i za CIJELOVITU JE BOSNU izjasno se je.
Josipović gospodin ,zna jezike.
Vidjet ćemo večeras tko prati te izbore htv ima emisiju izbora iza 9,30h.Očito ćete morat komšije opet izaći birat :roll: :P

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 27 dec 2009, 21:04

bambina je napisao/la:Josipović i Bandić mislim.
Iako je Bandić nezavisan kandidat,reko je ukinut harač, pdv smanjit ,firme jake su očito iza njega.Bandić nije puno pričo u kampanji,i za CIJELOVITU JE BOSNU izjasno se je.
Josipović gospodin ,zna jezike.
Vidjet ćemo večeras tko prati te izbore htv ima emisiju izbora iza 9,30h.Očito ćete morat komšije opet izaći birat :roll: :P
sve to sto je Bandic rekao napravit (to sto si nabrojala) nije u ovlasti predsjednika vec premijera i Sabora. Hr. predsjednik ima male, iako ne i nebitne ovlasti. Njegova glavna uloga je vanjski poslovi, obrana, te sto moze sazvati sjednicu vlade (kao najbitnije ovlasti). Čovjek nije puno pricao jer ne zna, a ni na jedno pitanje nije konkretno odgovorio. NO, dobro, necu o njemu vise.... :D
Josipovic mi je profesor, i stvarno je dobar i posten (moram priznat), samo je malo podosadan i treba malo vise emocije ukljucit, izgleda jednolicno uvijek..

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 27 dec 2009, 21:37

znatel ljudi za kakvu stranicu odakle mogu skinut najljepse sevdalinke,ili ako neznate preporucite mi bar nekoliko onih najboljih,jer kad sjedem da trazim nemogu da se sjetim ni jedne a kad mi netrebaju onda se sjetim :roll: :D
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 27 dec 2009, 21:40

adnan_nanda je napisao/la:znatel ljudi za kakvu stranicu odakle mogu skinut najljepse sevdalinke,ili ako neznate preporucite mi bar nekoliko onih najboljih,jer kad sjedem da trazim nemogu da se sjetim ni jedne a kad mi netrebaju onda se sjetim :roll: :D
http://www.bosnaprkosnaodsna.mine.nu/
Imas sirok izbor sevdalinke...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 27 dec 2009, 21:47

bistrikboy je napisao/la: http://www.bosnaprkosnaodsna.mine.nu/
Imas sirok izbor sevdalinke...
eh to mi treba,hvala kolega ;)

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 27 dec 2009, 21:48

Preporuka:

Mostar Sevdah
Zehra Deović
Nedžad Salković
Safet Isović,Omer Pobrić-
naći češ nešto ovo su legende!

I Hari Mata Hari počeo pisat nešto ;)

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 27 dec 2009, 21:50

Neutral je napisao/la:Mislim da će Bandić ući u drugi krug. Vidjeti ćemo ako Bog da. :mrgreen:
ako bog da bandic ce pobjedit,on da je kadndidat SDP-a glatko bi dobio vec u prvom krugu :D

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 27 dec 2009, 21:53

Da vidim dijaspora Bosanska njihova ;) (Mostar,Sarajevo,B.Luka) ipak je za Bandića glasala.
Znam dubrava ustav se može mijenjat,a pritisak na Kosoricu i sve se može bolan kad se hoće ;)

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 27 dec 2009, 21:56

bambina je napisao/la:Preporuka:

Mostar Sevdah
Zehra Deović
Nedžad Salković
Safet Isović,Omer Pobrić-
naći češ nešto ovo su legende!

I Hari Mata Hari počeo pisat nešto ;)
hvala i tebi,na onoj stranici imaju svi osim mostar sevdah kako sam vidio ali naci cemo i njih :) ;)

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 27 dec 2009, 21:57

bambina je napisao/la:Da vidim dijaspora Bosanska njihova ;) (Mostar,Sarajevo,B.Luka) ipak je za Bandića glasala.
Znam dubrava ustav se može mijenjat,a pritisak na Kosoricu i sve se može bolan kad se hoće ;)
Naravno da ce svi za njega glasat'.. haha.. Bandic je najvise svoje energije potrosio kako bi kupio glasove u Bosni i Hercegeovini.. :lol:
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 27 dec 2009, 21:58

To mu je taktička bila ;)

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 27 dec 2009, 23:28

ovdje je vjerovatno bilo članova foruma koji su danas glasovali za predsjednika hrvatske, mozda je nevazno ali eto da vidimo ko je za koga

bandić

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 27 dec 2009, 23:33

bandic levat.

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 27 dec 2009, 23:39

ovdje se nije odnosilo na to tko je je loš ili dobar. već tko je izašao i za koga je glasao

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 27 dec 2009, 23:41

Izasao, obavio gradansku duznost, zaokruzio Vidoševića iz prostog razloga jer nisam htio Bandica u drugom krugu (mission failed) :mrgreen: Inace, glasao bi za profesora Josipovica, ili za Pusićku..al mislim da bi profesoru dao prije..

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.