Ja cu se preselit na Grenland ako Bandic postane predsjednik. Jos kad vidim onog Keruma u Splitu i ne daj Boze Mamica u Zagrebu, Boze dragi, koji bi to cirkus bio...loptica je napisao/la:Josipović
Bandić
Hrebrang
Vidošević
Indeks i tv nova
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Ma Josipović vodi , i on će i pobijediti. 
haha.. to sam i ja isto nekad ranije danas napisaladubrava je napisao/la:Ja cu se preselit na Grenland ako Bandic postane predsjednik. Jos kad vidim onog Keruma u Splitu i ne daj Boze Mamica u Zagrebu, Boze dragi, koji bi to cirkus bio...loptica je napisao/la:Josipović
Bandić
Hrebrang
Vidošević
Indeks i tv nova
Nadam se da ce pobijediti Josipovic ..
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
Ma jest to sad, al ude li Bandic u drugi krug, on je najblizi pobjedi (po meni). Jer desnica je skroz rascjepkana te ce glasaci Hebranga, Primorca, Tuđmana, Jurčevića vecinom glasti za Bandica u drugom krugu, dok za Josipovica ce dati glas samo glasaci Kajina i Pusicke, a to je nedovoljno... Nadam se da grijesim..Neutral je napisao/la:Ma Josipović vodi , i on će i pobijediti.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Mislim da će Bandić ući u drugi krug. Vidjeti ćemo ako Bog da. 
Josipović i Bandić mislim.
Iako je Bandić nezavisan kandidat,reko je ukinut harač, pdv smanjit ,firme jake su očito iza njega.Bandić nije puno pričo u kampanji,i za CIJELOVITU JE BOSNU izjasno se je.
Josipović gospodin ,zna jezike.
Vidjet ćemo večeras tko prati te izbore htv ima emisiju izbora iza 9,30h.Očito ćete morat komšije opet izaći birat

Iako je Bandić nezavisan kandidat,reko je ukinut harač, pdv smanjit ,firme jake su očito iza njega.Bandić nije puno pričo u kampanji,i za CIJELOVITU JE BOSNU izjasno se je.
Vidjet ćemo večeras tko prati te izbore htv ima emisiju izbora iza 9,30h.Očito ćete morat komšije opet izaći birat
sve to sto je Bandic rekao napravit (to sto si nabrojala) nije u ovlasti predsjednika vec premijera i Sabora. Hr. predsjednik ima male, iako ne i nebitne ovlasti. Njegova glavna uloga je vanjski poslovi, obrana, te sto moze sazvati sjednicu vlade (kao najbitnije ovlasti). Čovjek nije puno pricao jer ne zna, a ni na jedno pitanje nije konkretno odgovorio. NO, dobro, necu o njemu vise....bambina je napisao/la:Josipović i Bandić mislim.
Vidjet ćemo večeras tko prati te izbore htv ima emisiju izbora iza 9,30h.Očito ćete morat komšije opet izaći birat![]()
Josipovic mi je profesor, i stvarno je dobar i posten (moram priznat), samo je malo podosadan i treba malo vise emocije ukljucit, izgleda jednolicno uvijek..
- adnan_nanda
- Kontakt:
znatel ljudi za kakvu stranicu odakle mogu skinut najljepse sevdalinke,ili ako neznate preporucite mi bar nekoliko onih najboljih,jer kad sjedem da trazim nemogu da se sjetim ni jedne a kad mi netrebaju onda se sjetim

Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
- bistrikboy
- Kontakt:
http://www.bosnaprkosnaodsna.mine.nu/adnan_nanda je napisao/la:znatel ljudi za kakvu stranicu odakle mogu skinut najljepse sevdalinke,ili ako neznate preporucite mi bar nekoliko onih najboljih,jer kad sjedem da trazim nemogu da se sjetim ni jedne a kad mi netrebaju onda se sjetim![]()
Imas sirok izbor sevdalinke...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- adnan_nanda
- Kontakt:
eh to mi treba,hvala kolegabistrikboy je napisao/la: http://www.bosnaprkosnaodsna.mine.nu/
Imas sirok izbor sevdalinke...
Preporuka:
Mostar Sevdah
Zehra Deović
Nedžad Salković
Safet Isović,Omer Pobrić-
naći češ nešto ovo su legende!
I Hari Mata Hari počeo pisat nešto
Mostar Sevdah
Zehra Deović
Nedžad Salković
ako bog da bandic ce pobjedit,on da je kadndidat SDP-a glatko bi dobio vec u prvom kruguNeutral je napisao/la:Mislim da će Bandić ući u drugi krug. Vidjeti ćemo ako Bog da.
Da vidim dijaspora Bosanska njihova
(Mostar,Sarajevo,B.Luka) ipak je za Bandića glasala.
Znam dubrava ustav se može mijenjat,a pritisak na Kosoricu i sve se može bolan kad se hoće
Znam dubrava ustav se može mijenjat,a pritisak na Kosoricu i sve se može bolan kad se hoće
- adnan_nanda
- Kontakt:
hvala i tebi,na onoj stranici imaju svi osim mostar sevdah kako sam vidio ali naci cemo i njihbambina je napisao/la:Preporuka:
Mostar Sevdah
Zehra Deović
Nedžad Salković
Naravno da ce svi za njega glasat'.. haha.. Bandic je najvise svoje energije potrosio kako bi kupio glasove u Bosni i Hercegeovini..bambina je napisao/la:Da vidim dijaspora Bosanska njihova(Mostar,Sarajevo,B.Luka) ipak je za Bandića glasala.
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
To mu je taktička bila 
ovdje je vjerovatno bilo članova foruma koji su danas glasovali za predsjednika hrvatske, mozda je nevazno ali eto da vidimo ko je za koga
bandić
bandić
bandic levat.
ovdje se nije odnosilo na to tko je je loš ili dobar. već tko je izašao i za koga je glasao
Izasao, obavio gradansku duznost, zaokruzio Vidoševića iz prostog razloga jer nisam htio Bandica u drugom krugu (mission failed)
Inace, glasao bi za profesora Josipovica, ili za Pusićku..al mislim da bi profesoru dao prije..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.