GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

mostarac1420
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la mostarac1420 » 18 avg 2011, 22:33

po tvom ispa da samo grad daje pare i da ih mamic trosi,
da on ima samo pare od grada ne bi on bio ni medju prvih pet u ligi,nego covjek je dao i svojih para,stadion je napravio sada,ja mislim da niej od gradskih para kao i igralista
u koliko samo mamic igraca ulozi pare ,a da propadnu tisuce,al eto i ima profita kao sto su modric,corluka,eduardo,lovren...itd,itd,
covjek ima svoju drugu momcad koju isto placa........
po tvom ispade sve to radi param grada,daj malo realnosti......
Najstariji nogometni klub u BiH
hškz 1905

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 18 avg 2011, 22:43

mostarac1420 je napisao/la:po tvom ispa da samo grad daje pare i da ih mamic trosi,
da on ima samo pare od grada ne bi on bio ni medju prvih pet u ligi,nego covjek je dao i svojih para,stadion je napravio sada,ja mislim da niej od gradskih para kao i igralista
u koliko samo mamic igraca ulozi pare ,a da propadnu tisuce,al eto i ima profita kao sto su modric,corluka,eduardo,lovren...itd,itd,
Nije da ispada nego tako jest. Pa Zagrebov proračun je 10 puta veći od splitskog (ako ne i više). Ogroman dio kolača iz proračuna grada slijeva u Dinamo. Znači, iz džepova građana. Sigurno da i on nešto daje, ali to je toliko minorno da se ne može ni uspoređivati sa drugim novcima. A uostalom, odakle i njemu tolik pare?! On se hvalio kako je do prvog milijuna došao prodajom stiropola na Maksimiru (za sjedalice). Pa, eto i ja cu ga prodavati, ako je to tako dobar biznis.
Nije napravio stadion nego ga je samo ušminkao. Velika stvar. Ruglo je idalje ruglo samo što sad ima ruž na svojim usnama
A sa svakim svojim igračem je potpisivao lihvarske ugovore. Da Silva i danas žali što je to tako, ali čovjek nije imao izbora. Dok god igra, Mamiću se slijeva postotak u džep. Modrića, Kranjčara, Ćorluku nije stvorio Mamić, već odlična Dinamova mlada škola i treneri. On ih je samo prodao (jest, za dobre pare, tu ima smisla za utopiti).
Na kraju krajeva, samo njegovo djelovanje u Dinamu je prozutakonito, a to što nadležna tijela ne rade svoj posao je stvar interesa i politike.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 18 avg 2011, 23:16

Forumas dubrava je po ko zna koji put napisao kvalitetan post(da je vise takvih na ovom forumu),a ovog puta je na pravi nacin sagledao uslove pod kojim egzistira Dinamo i Mamicevu ulogu u istom.

Ni ja nemam lepo misljenje o Mamicu,mislim da covek koji iza sebe ima toliko ispada i skandala ne moze da bude na tako odgovornoj poziciji bez obzira na to koliko je sposoban i uspesan.

To je po meni stvar etike i morala...

Kao javna licnost on mora da ima kulturu ponasanja jer on ne predstavlja samo sebe vec klub na cijem je celu i koji verovatno najpopularniji u svojoj zemlji sto je samo obaveza vise.

Svaki njegov ispad pogorsava ugled koji ima Dinamo a to su po meni vrlo bitne stvari preko kojih se ne moze tek tako preci.

Sa druge strane cinjenica da je u danasnjem nogometu sve postalo materijalno,novac je postao najveca svetinja tako da samim tim i ima sve manje morala,tako da i klubovi vise ne drze do ugleda kao nekada pa likovi poput Mamica mnogo lakse prolaze.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 19 avg 2011, 01:28

Ali pazi, dubrava, prirodno (odnosno nuzno zlo je, desava se i u PUNO vecim klubovima od Dinama) da ljudi poput Mamica na tome i zaradjuju. Pa to je nogomet. Ne moze se njemu osporiti ljubav prema Dinamu, kao ni prema novcu. Ali boze moj, kad vec nesto radis i dobro ti ide, prirodno je da zelis pritom i zaraditi. Realno je malo toliko sposobnih menadzera. To sto ima malo i prevelike ovlasti, ha to je druga stvar.
Ali, jedna je cinjenica stvari : da on ode, nema tko naslijediti taj klub. Tko ce ga naslijediti? Mislim da je Mamic imao bar jedno pet javnih istupa gdje je pozivao sam sebe na ostavku, samo da se javi taj njegov nasljednik, i nisu cak ni novinari takvog nasli. Mamic jest svojevrsno zlo za Dinamo, al on je nuzno zlo, Dinamo bi bio u kojekakvoj goroj situaciji da ode trenutacno, pa sad, upitno je za koliko bi se oporavio.
...Život za Široki...

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 19 avg 2011, 02:36

dubrava je napisao/la:
mostarac1420 je napisao/la:po tvom ispa da samo grad daje pare i da ih mamic trosi,
Nije da ispada nego tako jest. Pa Zagrebov proračun je 10 puta veći od splitskog (ako ne i više). Ogroman dio kolača iz proračuna grada slijeva u Dinamo. Znači, iz džepova građana. Sigurno da i on nešto daje, ali to je toliko minorno da se ne može ni uspoređivati sa drugim novcima. A uostalom, odakle i njemu tolik pare?! On se hvalio kako je do prvog milijuna došao prodajom stiropola na Maksimiru (za sjedalice). Pa, eto i ja cu ga prodavati, ako je to tako dobar biznis.
Nije napravio stadion nego ga je samo ušminkao. Velika stvar. Ruglo je idalje ruglo samo što sad ima ruž na svojim usnama
A sa svakim svojim igračem je potpisivao lihvarske ugovore. Da Silva i danas žali što je to tako, ali čovjek nije imao izbora. Dok god igra, Mamiću se slijeva postotak u džep. Modrića, Kranjčara, Ćorluku nije stvorio Mamić, već odlična Dinamova mlada škola i treneri. On ih je samo prodao (jest, za dobre pare, tu ima smisla za utopiti).
Na kraju krajeva, samo njegovo djelovanje u Dinamu je prozutakonito, a to što nadležna tijela ne rade svoj posao je stvar interesa i politike.
Kako mozes takvo nesto napisat sad ce te jacky napast jer si protiv mamica :mrgreen: Mamic je djubre i nista vise. Podrka za BBB da istraju !
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 19 avg 2011, 02:57

Ja neznam sta da mislim o njemu...

Cijeli zivot volim Dinamo, tako sam odgojen, ali cinjenica je da je Maminjo podigao Dinamo na jedan visi nivo, moze se reci Europski.
Evo vec 4-5 sezona zaredom mi igramo europu, jos da odigramo to fantomsko europsko proljece i Maminjo je ispunio onda ono sta mnogi drugi nisu.

Isto tako bi volio da ovaj europski put Dinama prate boysi ali nazalost to nece bit moguce, ebiga i oni su zakazali u nekim prijasnjim situacijama, bilo je masu puta nereda, bili smo na rubu izbacivanja iz natjecanja itd itd.

Definitivno treba nac neki kompromis koji ce zadovoljit sve.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 19 avg 2011, 09:10

ŠB_Fidelis je napisao/la:Ali pazi, dubrava, prirodno (odnosno nuzno zlo je, desava se i u PUNO vecim klubovima od Dinama) da ljudi poput Mamica na tome i zaradjuju. Pa to je nogomet. Ne moze se njemu osporiti ljubav prema Dinamu, kao ni prema novcu. Ali boze moj, kad vec nesto radis i dobro ti ide, prirodno je da zelis pritom i zaraditi. Realno je malo toliko sposobnih menadzera. To sto ima malo i prevelike ovlasti, ha to je druga stvar.
Slažem se.
I neosporavam njegovu ljubav prema Dinamu i menadžersku sposobnost prodaje igrača. Što se toga tiče, to mu priznajem kao dobru kvalitetu. Treba znati prodati proizvod za više para nego što možda uistinu i vrijedi. On je jako sposoban što se toga tiče, tu nema dvojbe, tu mu odajem priznanje. Čovjek se snašao, iskoristio rupe i okoristio se s time.
I isto tako je i normalno je da u svakom klubu postoje menadžeri zaduženi za kupnju/prodaju igrača. Ali, osporavam njegov sukob interesa u Dinamu koji je i više nego očit. I to je problem.
I što reče František Planincka, Mamić je javna ličnost i trebao bi dobro paziti za ono što govori. Naravno da su nama smiješne te njegove izjave, jer radi pravu predstavu i sa novinarima i sa navijačima. Ali, to ne bi trebalo biti smiješno, već tužno.
ŠB_Fidelis je napisao/la:Ali, jedna je cinjenica stvari : da on ode, nema tko naslijediti taj klub. Tko ce ga naslijediti? Mislim da je Mamic imao bar jedno pet javnih istupa gdje je pozivao sam sebe na ostavku, samo da se javi taj njegov nasljednik, i nisu cak ni novinari takvog nasli. Mamic jest svojevrsno zlo za Dinamo, al on je nuzno zlo, Dinamo bi bio u kojekakvoj goroj situaciji da ode trenutacno, pa sad, upitno je za koliko bi se oporavio.
E, to je već drugi problem, da, da, tko će doći poslije njega, jer se samo razmišlja o tome kako ga svrgnuti sa trona. Ali, ova akcija BBB-ovaca gdje klub žele urediti po uzoru na Barcu, Madrid i slične, je sasvim korektna i u redu. Navijači, članovi udruge, građani žele sudjelovati u (su)odlučivanju, u upravljanju kluba, u poslovanju i njegovoj transparentnosti. Da se zna odakle dolaze pare i komu se daju te iste pare.
A ove njegove brojne izjave o napuštanju Dinama su bezbroj puta izrečene i nitko ih ne doživljava ozbiljno. On je u klubu, kako rekoh, pa skoro 20 godina, mislim da nije bio samo na poziciji čistača. Siguran sam da ima i boljih i kvalitetnijih od njega, a o poštenju i kulturi da ne govorim.
Dinamova nogometna škola je oduvijek bila jaka, to su mladići koji već godinama igraju po Europi, osvajaju turnire. Ima Dinamo u budućnosti itekako potencijala.
Tritolone je napisao/la:Definitivno treba nac neki kompromis koji ce zadovoljit sve.
Upravo to.
Ni jedan BBB se ne bi bunio protiv Mamića da se u Dinamu radi i da ga se vodi kako Bog zapovijeda, ama baš ni jedan. Ali, stvar je što kad netko zaposjedne vlast, tu mu se i osladi i učinit će sve da tu i ostane. A pohlepa je jača od bilo čega.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Wild Boy
Kontakt:

Post Postao/la Wild Boy » 19 avg 2011, 10:42

Šta ocrnjujete Mamića bez njega bi bili prosječna ekipa i svake godine ne bi vidjeli Europa ligu a kamoli ove Ligu prvaka moramo mu biti zahvalni ;)
FORZA JUVE!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 19 avg 2011, 12:38

NAKON velike pobjede, novi kurs u javnim istupima Dinamovih igrača.

Kruno Jurčić nije popustio, zakazao je jučer trening u deset sati, a Sammir se na njemu pojavio odmoran i svjež. Iako su ga zvali u noć, odbio je.

"Popio sam svega nekoliko pića s prijateljima i otišao spavati"

Osim njegovih "radnih" navika promijenio se i iskaz o transferu. Domino efekt zahvatio je i Badelja. Danas svi žele ostati u europskom Dinamu.

"Ostat ću i igrati s Dinamom Ligu prvaka. O transferu ću razmišljati na zimu. U Dinamu sam pet godina, napravio sam sve, i valjda mi to neće zamjeriti."

"O ponudama ne znam ništa, Zdravko mi nije ništa rekao, kao ni moj menadžer", odgovara Sammir na spomen Valencije.

Stanku tijekom okupljanja reprezentacije Sammir bi iskoristio da posjeti sina Noaha u Brazilu, ali u tome bi ga, kaže, spriječila Bilićeva pozivnica. No, čini se da će Sammir na nogometnu putovnicu ipak čekati do sljedeće godine, mignuli su iz HNS-a.

Badelju je pomalo dosta kamera. U njih je jučer, međutim, prilično neuvjerljivo govorio o budućnosti u Dinamu. Izjavom da nije siguran je li mu Malmo posljednja partija za Dinamo, sam je sebi ipak otežao stvari.

"Mislim da ovo ipak nije moja posljednja utakmica. No, to je sve hipotetski. Ne želim o tome jer ništa ne znam."
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 19 avg 2011, 12:57

ne bih da se petljam niti sam za niti protiv mamica realno vi tj. navijaci dinama najbolje znaju a mi :D koji posmatramo sa strane ne vidimo nista lose kod vodjenja dinamo od strane mamica jer klub ima rezultate htjeli vi to priznati ili ne ...dinamo je postao klub u hrvatskoj kojem hajduk ako dodje na -5 moze smatrati titulom grupnu fazu ove europske lige igate haman redovno posljednjih god. a evo ove god. na pragu grupne faze lige prvako malo se koji klub moze pohvaliti time ...sad ne znam kakva je situacija u hrvatskoj ligi dali se gura dinamo a podmece hajduku jer sam cuo price o tome al to mislm da je cista nemoc ostalih naspram dinama...e sad kad bi vam otisao mamic na nacin da ga otjerate mislim da bi to bio mac sa dvije ostrice jer realno imate covjeka koji je evo procitah 20 god. u klubu a ovih posljednjih god. apsolutna moc u dinamu ...znaci ima sigurno svoje ljude na 99% pozicija razradjenu strategiju i podrsku a njegovim odlaskom moglo bi vam doci do raspada sistema gdje bi se mozda trazili godinu dvije te bi izgubili i koeficijente u europi pa bi opet cekali protivnike kao sto su arsenal , werder itd... mislim ja sam uvjek na strani navijaca al znam da bi ovdje u sarajevu ogromna vecina odmah potpisala kad bi jedan takav covjek dosao i napravio ovaj uspjeh kao sto ima dinamo realno mislim da nas navijace treba boliti **** za pare tj. ko i koliko profitira jel on svima menadjer jer mene kao navijaca zanimaju samo rezultati i uspjesi kao i odnos prema voljenom klubu ...pozz

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 19 avg 2011, 13:29

Najgore ti je kada si uspjesan u hrvatskoj onda imas mnogo protivnika, navijaci su sami sebi zabili autogol i meni je zbog toga drago. Inace povici Mamicu cigane je pocelo u sezoni kada je dinamo igrao ligu za ostanak, a kako su ti navijaci ocito dosljedni i vole uvijek biti protiv necega onda su ostali i u ovih 6 sezona kada dinamo igra jako lijep nogomet i uvjerljivo dominira prvenstvom. Mozemo reci da se dogadjaju pogreske kod sudaca ali ne vise nego recimo u engleskoj ili nekoj drugom prvenstvu. Hajduk je losiji igracki, upravljacki, trenere losije imaju i da ne nabrajam dalje.

Ako se udje u LP novac ce doci i bez prodaje igraca, uglavnom u dinamu igraci ostaju do 25 god koliko ima Sammir npr tj 24 ali ce ostat valjda do zime ..... po novome im se ne zuri nigdje i ono sto je najbitnije klub vise nije talac igraca i njihovih managera nego je suprotna situacija za razliku kako je to na jugu to je u biti odgoovr na robovlasnicke ugovore kako spominje dubrava ...... nitko te ne sili da potpises, mozes uvijek nastaviti karijeru negdje drugdje i uostalom to je jako bitno da se dogodilo tj da Dinamo ili Mamic odredjuje uvijete i da nema raznih managera sa stane koji forsiraju odredjene igrace. Istina da Mamic forsira igrace u reprezentaciju ali koje Vrsaljka, Badelja, Sammira svi oni itekako zasluzuju igrat u njoj i to u prvih 11 jer ovaj Dianmo prema prikazanom je bolji od reprezentacije trenutno :)

space
Kontakt:

Post Postao/la space » 19 avg 2011, 13:43

dubrava je napisao/la:
Druze to je samo tvoje misljenje i uvijek ce se naci neko kome se ne svidja tvoja prica evo meni npr,uzmi u obzir samo da BBB bojkotuju a stadion je bio pun znaci da ima ljudi koji ga podrzavaju,cijeli stadion skandira zdravko zdravko,a to sto BBB zele da vode dinamo je smijesno,izdaju saopstenje kao da se mamic kaznu za neki incident a oni gdje god se pojave 50 privedenih,sve lome pred sobom...Mamic sto je uradio za Dinamo nece nikad niko moc bolje i treba mu se divit,a normalno da i on je gledao sebe i ko ima imalo mozga razumit ce to,jer bolje da obje strane zarade i budu zadovoljne nego da nije ni jedna...

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 19 avg 2011, 14:17

space je napisao/la:
dubrava je napisao/la:Nije da ispada nego tako jest. Pa Zagrebov proračun je 10 puta veći od splitskog (ako ne i više). Ogroman dio kolača iz proračuna grada slijeva u Dinamo. Znači, iz džepova građana. Sigurno da i on nešto daje, ali to je toliko minorno da se ne može ni uspoređivati sa drugim novcima. A uostalom, odakle i njemu tolik pare?! On se hvalio kako je do prvog milijuna došao prodajom stiropola na Maksimiru (za sjedalice). Pa, eto i ja cu ga prodavati, ako je to tako dobar biznis.
Druze to je samo tvoje misljenje i uvijek ce se naci neko kome se ne svidja tvoja prica evo meni npr,uzmi u obzir samo da BBB bojkotuju a stadion je bio pun znaci da ima ljudi koji ga podrzavaju,cijeli stadion skandira zdravko zdravko,a to sto BBB zele da vode dinamo je smijesno,izdaju saopstenje kao da se mamic kaznu za neki incident a oni gdje god se pojave 50 privedenih,sve lome pred sobom...Mamic sto je uradio za Dinamo nece nikad niko moc bolje i treba mu se divit,a normalno da i on je gledao sebe i ko ima imalo mozga razumit ce to,jer bolje da obje strane zarade i budu zadovoljne nego da nije ni jedna...
Hehe, nema frke, volim ja kad su rasprave konstruktivne i kad se razmjenjuju različita mišljenja. Sve 5. Samo dajte i svi drugi, slobodno. :)
Nego, da ti odgovorim :D Oke, sad je stadion bio pun, ali, kako će to izgledati na prvenstvenim utakmicama?! Kao i dosad, ispod prosjeka gledanosti HNL-a, znači, oko 3-4 tisuće, uvrh glave. Osim toga i cijene su bile, pa malo je reći, nego smiješne. Odličan način da se privuku mase.
Drugo, postoje određene skupine, grupacije koje podržavaju Mamića, što je opet i sasvim normalno jer gdje ima protivnika ima i pristalica za nekoga. Ali, pojedine te grupacije Mamić i plaća, a to pouzdano i znam (riječ je o jednoj grupi iz Sesveta, to je moj susjedni kvart, ustvari, gradić). To je i tzv. BBB iz Orahovice (selo u Slavoniji) i još par mjesta iz Slavonije. Pa sjećam se kad je Dinamo igrao protiv Paoka, prije tekme dolaze 2 busa iz Visokog i 1 iz Sarajeva. Pitam dečke, otkud vi ovdje, kaže dečko; Mamić nam pokrio sve troškove putovanja.
Naravno, iluzorno je očekivati da će Mamić svima platiti. To je nemoguće, ali nekima da. Isto tako, karte se dijele i školama i vrtićima i to je za svaku pohvalu, kao i to što se obitelji vraćaju na tribine (al, opet, samo kad su europske tekme i jer su karte džabe).
A ova zadnja stvar, što si rekao da je mamić uradio za Dinamo ko što nitko nije. Nije točna druže. Dinamo je prije 11 godina igrao Ligu Prvaka, dvije godine za redom, bio na samom pragu ulaska u daljnji krug. A isto tako, taj je Dinamo za vrijeme mamića igrao i ligu za bedaka.

Al, ne želim ispasti kao advokat BBBovaca, jer em ih ne volim, em nisam navijač Dinama :D

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 19 avg 2011, 15:39

dubrava je napisao/la:
space je napisao/la:
dubrava je napisao/la: A ova zadnja stvar, što si rekao da je mamić uradio za Dinamo ko što nitko nije. Nije točna druže. Dinamo je prije 11 godina igrao Ligu Prvaka, dvije godine za redom, bio na samom pragu ulaska u daljnji krug. A isto tako, taj je Dinamo za vrijeme mamića igrao i ligu za bedaka.
a jel tada dinamo mislim u periodu od 1996 pa nadalje bio pod potporom glavnih politicara u Hrvatskoj cak koliko se sjecam a ako grijesim sorry se nije ni zvao dinamo tek poslije bbb vracaju ime dinamo ...

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 19 avg 2011, 15:50

ovo je lijepa pjesma o dinamu, nogometu, životu:
[youtube][/youtube]
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 19 avg 2011, 16:39

bob je napisao/la:a jel tada dinamo mislim u periodu od 1996 pa nadalje bio pod potporom glavnih politicara u Hrvatskoj cak koliko se sjecam a ako grijesim sorry se nije ni zvao dinamo tek poslije bbb vracaju ime dinamo ...
Apsolutno. U razdoblju od 1992.-2000. Dinamo je bio državni projekt. Pa tko je tada mogao dovesti Prosinečkog iz Primere bez pomoći državnog novca. A trener stranac, Argentinac, Osvaldo Ardilles. Grad je bio slab da išta pomogne, a osim toga, u gradu nikad na vlasti nije bio HDZ. Tu su još bili i ostali odlični nogometaši, Viduka, Ladić, Šimić, Marić, Cvitanović itd itd. Tek kad je Tuđman i Canjuga otišao, stvari se mijenjaju na bolje :D onda dolazi Mamić na čelo :D :D
Zvali su se Croatia :D

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 19 avg 2011, 16:54

dubrava je napisao/la: Slažem se.
I neosporavam njegovu ljubav prema Dinamu i menadžersku sposobnost prodaje igrača. Što se toga tiče, to mu priznajem kao dobru kvalitetu. Treba znati prodati proizvod za više para nego što možda uistinu i vrijedi. On je jako sposoban što se toga tiče, tu nema dvojbe, tu mu odajem priznanje. Čovjek se snašao, iskoristio rupe i okoristio se s time.
I isto tako je i normalno je da u svakom klubu postoje menadžeri zaduženi za kupnju/prodaju igrača. Ali, osporavam njegov sukob interesa u Dinamu koji je i više nego očit. I to je problem.
I što reče František Planincka, Mamić je javna ličnost i trebao bi dobro paziti za ono što govori. Naravno da su nama smiješne te njegove izjave, jer radi pravu predstavu i sa novinarima i sa navijačima. Ali, to ne bi trebalo biti smiješno, već tužno.
Ma sukob interesa ces naci u svim sferama javnog zivota u Hrvatskoj, pa i u puno sredjenijim drzavama. Zasto bi Dinamo bio izuzetak?
Javna licnost, svakako, al tezak, nezgodan karakter. Ta ima on i glasnogovornike i sve, al jebga kad je jace od njega da sam mora lupnuti sakom i reci dosta. Katkad pogodi, katkad ne. Tu je jedino rijesenje da jednostavno prepusti onima kojima je to posao, to bi se moglo, al bi se tako valjalo dogovoriti na neki nacin.
E, to je već drugi problem, da, da, tko će doći poslije njega, jer se samo razmišlja o tome kako ga svrgnuti sa trona. Ali, ova akcija BBB-ovaca gdje klub žele urediti po uzoru na Barcu, Madrid i slične, je sasvim korektna i u redu. Navijači, članovi udruge, građani žele sudjelovati u (su)odlučivanju, u upravljanju kluba, u poslovanju i njegovoj transparentnosti. Da se zna odakle dolaze pare i komu se daju te iste pare.
A ove njegove brojne izjave o napuštanju Dinama su bezbroj puta izrečene i nitko ih ne doživljava ozbiljno. On je u klubu, kako rekoh, pa skoro 20 godina, mislim da nije bio samo na poziciji čistača. Siguran sam da ima i boljih i kvalitetnijih od njega, a o poštenju i kulturi da ne govorim.
Dinamova nogometna škola je oduvijek bila jaka, to su mladići koji već godinama igraju po Europi, osvajaju turnire. Ima Dinamo u budućnosti itekako potencijala.
Pa, ok je ta akcija, ali isto tako trebaju svi navijaci znati da ne smije ulica primarno voditi klub. Pa to i gore navedeni onemogucavaju, a sad, udobrovoljiti ih se moze davanjem nekih funkcija, glasova, to ce se na kraju krajeva ionako desiti, nije bila ni potreba od nekog bojkota sto se toga tice, bojkot je uvijek predrasticna mjera.
To drugo stoji, ali je opet u pravu da nema tko naslijediti, a da Dinamo ostane na istoj razini.
Preserava se i BBB povodom toga pitanja, al eto.
...Život za Široki...

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 19 avg 2011, 18:41

Ja neću dužiti jer sam kratak s vremenom a i nema potrebe.
Već ću samo reći ovo.

Moral + danas = NEMA.
Nisu lopovi uspjeli tek tako, uspjeli su na račun nas običnih ljudi, tikvana u većini slučajeva...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 19 avg 2011, 19:12

dubrava je napisao/la:
bob je napisao/la:a jel tada dinamo mislim u periodu od 1996 pa nadalje bio pod potporom glavnih politicara u Hrvatskoj cak koliko se sjecam a ako grijesim sorry se nije ni zvao dinamo tek poslije bbb vracaju ime dinamo ...
Apsolutno. U razdoblju od 1992.-2000. Dinamo je bio državni projekt. Pa tko je tada mogao dovesti Prosinečkog iz Primere bez pomoći državnog novca. A trener stranac, Argentinac, Osvaldo Ardilles. Grad je bio slab da išta pomogne, a osim toga, u gradu nikad na vlasti nije bio HDZ. Tu su još bili i ostali odlični nogometaši, Viduka, Ladić, Šimić, Marić, Cvitanović itd itd. Tek kad je Tuđman i Canjuga otišao, stvari se mijenjaju na bolje :D onda dolazi Mamić na čelo :D :D
Zvali su se Croatia :D
ma ja prepostavljao sam da je tako nekako bilo al nisam siguran bio ...ma htjeo sam reci posto si naveo da je dinamo igrao grupnu fazu prije mamica al da je igrao opet pomocu puno vece pomoci i guranje nek danas dok je nakon odlaska te garniture te vjerujem i politickog interesa opet mamic preuzeo te iako je bilo padova danas ga doveo do ovog nivoa mislim ne govorim ovo sto je na pragu ulaska u grupnu fazu i da ne prodje malmo sto je tesko za povjerovati bi rekao da je dinamo postavio standarde kako u hrvatskoj tako u regionu ...realno bar je to moje vidjenje nek svako zaradjuje na svom radu i nek ubire plodove ako to nece utjecati na rezultate ;)

Wild Boy
Kontakt:

Post Postao/la Wild Boy » 20 avg 2011, 20:54

Tek je poluvrijeme a već 0-4 za nas sa drugim sastavom :lol: preslba ova liga za nas ;)
FORZA JUVE!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.